Kizlar annemin geldigini yazmistim, bir suru sey getirmis yine. Zeytin, kasar peyniri, boreklik peynir, katmer, siron, pekmez, tahin, recel, pestil, helva, kuru fasulye, yufka, ceviz, kayisi, kusburnu, cig kofte, simit, baklava ve kadayif tatlisi, bir suru biskuvi/cikolata ve daha suan hatirlamadigim seyler. Birkac ev tekstil urunu istemistim onlari da almis, esimin patronu icin demlik istemistik, uzerinde Istanbul yazan, kiz kulesi islemeli guzel bir demlik getirmis, tam hediyelik olmus. Ben uzun hirka istiyordum, bana hirka esime kazak almis. Kizima benim bebeklik kupelerimi getirmis.
Bu arada manevi halamin vefatini sizlerle paylasmistim, amcam halamin pirlanta yarim tur yuzugunu bana gondermis, hatira olarak. Konu bir yerden acilmisti annemle konusurken demistim ki Turkiye`ye gidince kendime bir yuzuk alicam hani halamin var ya onun gibi istiyorum demistim, tabi halam o zaman yasiyordu, onca ziynetinin arasindan amcamin bu yuzugu secip bunu Zeynep`e gotur demesi bana rastlanti gibi gelmedi. Ben de omur boyu sakliycam ondan hatira, sonra kizima ya da gelinime veririm.