- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.141
Bilezik takar oğlum diye geriniyor yaKayinvalide ne takacak acepbin ara pek meraklıyım ssanki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilezik takar oğlum diye geriniyor yaKayinvalide ne takacak acepbin ara pek meraklıyım ssanki
![]()
Eşime söylemiş duydukKayinvalide ne takacak acepbin ara pek meraklıyım ssanki
![]()
Geçen ay aldım ben ondan çok güzel bir altınEşime söylemiş duydukama ben önceden bir telefonda konuşmasına şahit olmuştum oradan duydum itiraf ediyorum
10 çeyreğe bedel olan o büyük altından getirmiş
He aynen tövbe yarabbim kızlarına tam taktı benimkine 10 çeyreğe bedel altın takıyor . Eşime dedim ki hiç adalet yok ne takarsa taksın hoş değil yaptığıBilezik takar oğlum diye geriniyor ya![]()
Az daha dusuneyim ocak ta alirimKendini mutlu et sende.Ben dün bilezik aldım aklıma geldikçe seviniyorum![]()
Hiç canım çekmiyor artık ya bi daraldım sormaGeçen ay aldım ben ondan çok güzel bir altınHatta canın cekmişti bak seninde olacak
![]()
Kızlarını 40 gün beklememis ama onlar lohusa olmadımı acaba mezarı gelinin mi 40gün acık kalıyor onun mantığına göreHe aynen tövbe yarabbim kızlarına tam taktı benimkine 10 çeyreğe bedel altın takıyor . Eşime dedim ki hiç adalet yok ne takarsa taksın hoş değil yaptığı
Sen dur diyor annem halledecekmiş. Ben doğum yapacağım birkaç gün sonra kp i arayacağım gel baba diye. O gelir biraz kalır2-3 gün sonra dönmek ister o dönerken babamla kardeşim gelecekler diyeceğiz ki her an diyorum zaten kv de kocasıyla gider inşallah annem bizde sıkıldı bile o sürekli iş yapıyoruz hiç ona göre değil diyorKızlarını 40 gün beklememis ama onlar lohusa olmadımı acaba mezarı gelinin mi 40gün acık kalıyor onun mantığına göre![]()
Bende lohusalikta yalnız değildim. Şimdi diyorum çocuğumla tam vakit geçirememiştim o zamanlar. Sağlıklı olursunuzda oglusunla basbasa kalırsınız insallahSen dur diyor annem halledecekmiş. Ben doğum yapacağım birkaç gün sonra kp i arayacağım gel baba diye. O gelir biraz kalır2-3 gün sonra dönmek ister o dönerken babamla kardeşim gelecekler diyeceğiz ki her an diyorum zaten kv de kocasıyla gider inşallah annem bizde sıkıldı bile o sürekli iş yapıyoruz hiç ona göre değil diyor![]()
Esilla mesajına çok üzüldümKizlar bende kardesimi öldürebilirim ne bizi dinliyor ne laftan anliyor bi sarsicam kiyamiyorum
Bebek 2. Ye sarilik olmus ama anlamiyor
Cocuk bi geldi şoka girdik
Inadindan pisik oldu derileri soyuldu
Agzi hala pamukcuk
Kendi gogus uc kopmak uzere
Halimiz icler acisi
Sonrada oturup agliyo.
Gece uyku tutmuyo yemin ederim
Mama vermemekte mi inat ediyo ne icin inat ediyo kiKizlar bende kardesimi öldürebilirim ne bizi dinliyor ne laftan anliyor bi sarsicam kiyamiyorum
Agzi hala pamukcuk
Halimiz icler acisi
Sonrada oturup agliyo.
Lohusa kafası başka bir şeymiş ama en zoru da bu donemi bebeksiz geçirmek. Lütfen sabırlı davranın yardımcı olun hep. O çok şanslı ailesi olarak sizler yanındasınız.Kizlar bende kardesimi öldürebilirim ne bizi dinliyor ne laftan anliyor bi sarsicam kiyamiyorum
Agzi hala pamukcuk
Halimiz icler acisi
Sonrada oturup agliyo.
Evet aynı üründen bahsettim arkadaşım beyaz almış güzel duruyor altına bol paça kot giymiş çok yakışmıştı. Bir de indirime girmiş bulabiliyorsan al![]()
Suni koyun yünlü kapüşonlu ceket - Kadın | Mango Türkiye
Kısa boy Suni kürk kumaş Kapüşonlu Uzun kollu Astarlıshop.mango.com
Bunu beğendim.Kahve olan iyi durmuyor beyaza bittim![]()
Bir de kv ler sen sancı çekerken Gülen sırıtan tipler bence hiç yüzüne bakma yokmuş gibi yap hatta sen evde yemek hazırla filan de evde dursunTeşekkür ediyorum alyacım doğum yapıp sağlıkla bi yatağa yatsaydık. Böyle olacağını biliyordum aslında hazırlamıştım kendimi ama yine de sinir oluyorum
Olsun canım sağol cevabın için Ben de misafire yapacağım da küçük olsun fazla çıksın istiyorum ama tanesine iki buçuk tl verirsem de pahalıya patlayacak o zaman .Dün a101aktuelden
Dana kavurma 250gr
20li kabartma tozu
20li vanilin
Şemsiye
Islak mendil
Reçel aldık 85 lira tuttu.
A Alya_sura88 dün sen sorunca aklıma geldi canım istedi lahmacun yaptırdık. Ama soruna cevap veremedim akşam. Malum bebislerin sağı solu belli olmuyor.
Canım 1kiloya yakın kuzu kıymaya 4sogan doğradım. Biraz konserve domates. Yağ salça baharatlar.
Büyük pide ekmekler şeklinde 10tane çıkıyor. Tanesi 2bucuk liradan 25lira odedik