- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.161
Kızlar Ocak ayında değil de subatta elimiz bollasacak. İçinde 10ceyrek altın olan gremse altın deniliyormus.iste ondan alacağım bakalım param yettikce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuvarlak lahmacun diyebilirsin. Biz pide şeklinde istiyoruz.Olsun canım sağol cevabın için Ben de misafire yapacağım da küçük olsun fazla çıksın istiyorum ama tanesine iki buçuk tl verirsem de pahalıya patlayacak o zaman .
Ben 2tane aldım çok güzellerKızlar Ocak ayında değil de subatta elimiz bollasacak. İçinde 10ceyrek altın olan gremse altın deniliyormus.iste ondan alacağım bakalım param yettikce![]()
Eşim kalkmış kahvaltı hazırlıyor.
Kulplu mu seninki.Ben 2tane aldım çok güzellerEşim artık fiziki al diyor ama hala aklım ona gidiyor
Ocak ayındada bilezik istiyorum 20gr bir tane daha alayım yeter.Onları hastalık olmadığı sürece bozmayız diyorum.10gr vardı bir tane ince 2 tane 20gr lık daha oldumu yeter.
Evet kulpluKulplu mu seninki.
Kulplu olunca zincirle de kullanilabilir
Eşim aradı tabur komutanlarının,bölük komutanlarının izni 2.bir Emre kadar iptalmıs.Zaten yine bilet değiştirmişti.Yazında 7ayda ancak geldi.Ne bu şansımız bizim ya gerçekten canımıza yetti.Bir izinde problemsiz olsun rahat rahat geçirelim.İzin erteleme dilekçeside yazmış 10gun izni kaldı yanarsa yazıklar olsun.
2.5 TL miOlsun canım sağol cevabın için Ben de misafire yapacağım da küçük olsun fazla çıksın istiyorum ama tanesine iki buçuk tl verirsem de pahalıya patlayacak o zaman .
İnşalah yanmadan kullanabilir. Şu dönemde ciddi yıprandınız, kolaylıklar diliyorumEşim aradı tabur komutanlarının,bölük komutanlarının izni 2.bir Emre kadar iptalmıs.Zaten yine bilet değiştirmişti.Yazında 7ayda ancak geldi.Ne bu şansımız bizim ya gerçekten canımıza yetti.Bir izinde problemsiz olsun rahat rahat geçirelim.İzin erteleme dilekçeside yazmış 10gun izni kaldı yanarsa yazıklar olsun.
Offf artık varyaEşim aradı tabur komutanlarının,bölük komutanlarının izni 2.bir Emre kadar iptalmıs.Zaten yine bilet değiştirmişti.Yazında 7ayda ancak geldi.Ne bu şansımız bizim ya gerçekten canımıza yetti.Bir izinde problemsiz olsun rahat rahat geçirelim.İzin erteleme dilekçeside yazmış 10gun izni kaldı yanarsa yazıklar olsun.
Eşime çok kızıyordum beterin beteri varmış vallahi
Bu akıllar kendi aklı mı acaba allahımKizlar her konuda inat ediyor cocuk acliktan aglarken sesi kisiliyor emdi tok diyor pisik kremi surdurmuyor pamukcuk icin bagira bagira siliyo o mantar ztn indi midesine omur boyu sindirim sorunu cekicek o hep huysuzdu kendi gogsunu 1 kere sildiremedik simdi kopmak uzere bebege vermiyo sağ mastit olursun diyorum 1 kez sagmadi bide o cikacak
Cocuk nefes alamiyor bir dr buldular yurt disina cikti 15 gun sonra gelecek ilk hafta kontrole goturduler cocuk 5. Gunden beri dr gormedi 45 47 gunde gotureceklermis kafayi yemis ben artik onun tribini biraktim cocuk aci cekiyor
Kaç yaşında bu kadın. Niye böyle yapıyor.Kizlar her konuda inat ediyor cocuk acliktan aglarken sesi kisiliyor emdi tok diyor pisik kremi surdurmuyor pamukcuk icin bagira bagira siliyo o mantar ztn indi midesine omur boyu sindirim sorunu cekicek o hep huysuzdu kendi gogsunu 1 kere sildiremedik simdi kopmak uzere bebege vermiyo sağ mastit olursun diyorum 1 kez sagmadi bide o cikacak
Cocuk nefes alamiyor bir dr buldular yurt disina cikti 15 gun sonra gelecek ilk hafta kontrole goturduler cocuk 5. Gunden beri dr gormedi 45 47 gunde gotureceklermis kafayi yemis ben artik onun tribini biraktim cocuk aci cekiyor
Bu akıllar kendi aklı mı acaba allahım