Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Buzluktan patlıcan çıkardım.konserve domates açtım.
İmambayıldı yaptım.yanina salata ayran.
Ohh misss gibi oldu.
Gece acikirsak eşim tavuk snitzel yaparım dedi.

Merhaba kizlar, haftasonu elime telefon alamiyorum, ben de resmen iste dinlenen annelerdenim :)
Bu hafta menumuzde lazanya, firinda sebzeli tavuk, mercimek corbasi, pilav var, carsamba gunu Christmas`dan dolayi bize tatil, yemeklere ekleme yapariz.

Bu aksam esimin patronu ve esi bizi yemege davet etti disariya. Ben haric bizim ev hastaliktan kiriliyor, ilk annem hasta oldu, buyuk ihtimal Turkiye`den getirmis olabilir, oh iyi oldu ulkemin mikrobu bile bir baska oluyor :)

Benim kiz dort nala kosuyor, 6.5 aylik, 7. dis geldi, bu nedir ya, disciye randevu alacagim.

Market alisverisi 60$ tuttu, hediyelik alisverisimiz de 100$ di. Oglanin mudur ve mudur yardimcisina cikolata, iki ogretmenine cikolata ve hediye karti aldik, hepsine de tebrik karti koyduk Christmas ve yeni yil temali, kartlara da oglum ismini kendi yazdi, ogretmenlerinin hosuna gider diye dusunduk. Esimin patrona caydanlik, cay, helva ve cikolatadan olusan bir paket hazirladik, bu aksam gotururuz.

Buzluktan patlıcan çıkardım.konserve domates açtım.
İmambayıldı yaptım.yanina salata ayran.
Ohh misss gibi oldu.
Gece acikirsak eşim tavuk snitzel yaparım dedi.
gece yemek mi yiyorsunuz pure ben akşamı bile korkarak yı yorum hem kilo almamak için hemde güzel uyku için

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Tuceden haber yok dimi aklim onda
Kardesim doktora goturmus nefesine ve sariligina normal demis sut arttirma calismasi yap demis yetmiyor belli ama ugrasman lazim demis mamasini degistirmisti ondan devam et demis
Biz yetisemiyoruz kvsinden hic fayda yok cocugun basini sıkta duzelsin diyolarmis :D
Alakasiz bir misafiri alip getirmis bide hizmet bekleyip birakip gitmisler.
Bu size beklenen bisey gibi gelebilir ama bu kadin hala kv ile oturan kafasina vurulup lokmasini aldiginiz bir kadin
1 aydir at kosturuyo icindeki canavar cikti.
Bide onuda mi getirmiyim yani diyomus
Son sansi cok fena yapicam

gece yemek mi yiyorsunuz pure ben akşamı bile korkarak yı yorum hem kilo almamak için hemde güzel uyku için
😂 biz gece 11-12 de sipariş veriyoruz pide lahmacun kuzu sis çiğ köfte aklına ne gelirse 😂 dünde canım istedi benim eşime söyledim boşver dedi kilo alıyoruz dedim tamam o zaman kumbaraya yemek parası atayım 😆😆

Kizlar dogum yaptim cok guzel gecti bebisin durumu cok iyi bende cabuk ayaklandim hersey cok guzel simdilik. Spinal anestezi istedim ameliyat sirasinda psikolojik olarak biraz kotu oldum elimi ayagimi bagladilar diye sanirim ama sonrasinda cabuk toparlandim. Bebis 4 kilo dogdu cok guzel bir bebek her gelen bu ne guzel bebek diyor. Sapsari birsey 😂 Sutumde var sukur insallah hep boylu devam eder. tuce_tuce allah seninde yardimcin olsun canim saglikli bir dogum diliyorum bizi haberdar et. Darisi diger gebelerin basina ❤

Back
X