Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese mutlu hafta sonlari🤩
Dün sıfır harcama🙏Bugün de öyle olmasını umardım ama akşama misafir var harcama olucak mecburen.
Kiymam vardı 1 kilo buzluktan çıkarttım pide ici hazirladim akşam eşim yaptırmaya getirecek.
Sizede yazayım da eklemem gereken bişey varsa icine ekliyim.ilk kez iç hazırlıyorum bu işleri genelde kv veya annem geldiğinde hazılarlar içi ozaman yaptırıriz genelde pideyi.
3tane büyük boy soğan sularını iyice sıktırdim doğrayınca
4 tane biber baya büyüklerdi
15-20 tane kadar cery domates
Yarım bağ maydanoz
Pul biber,kara biber,tuz
3 diş sarımsak
1 cay bardagi z.yagi ile iyice yogurdum dolaba koydum.eksik birşey yoktur umarım 😊

Misafir yemek menüm de ;
Kıymalı pide
Yeşil salata
Köz kırmızı biber yogutmalamasi
Kornişon turşu
Ayran ve meysu

Gelin pastasi tatlı
Cayın yanına gün kurusu,kuruyemis v.s
Kahve yada meyve ikram ederim en sonda da .
Pidenin tanesini 3 tl ye yapıyorlar kac tane çikarsa ona öder eşim
Birde yoğurdum az ayran aldıririm litrelik inşllah da başka harcama olmaz🙏
Bende göz kararı koyarım içini bol kıymalı olur seninki yazdan yaptığım domates konservesi koyuyorum bende domates almıyorum çeriyide kahvaltı için alıyorum arada

Niye cevap vermiyor kv sırf emzirdim dedin diye mi alındı
Yok annemin yanında ona sordum sırf ne diyeceğini bilmediği için cvp vermedi . Anneme sormadım bende ona sordum oda öyle sustu cvp vermedi annemde cvp vermemek için odadan çıktı

Herkese mutlu hafta sonlari🤩
Dün sıfır harcama🙏Bugün de öyle olmasını umardım ama akşama misafir var harcama olucak mecburen.
Kiymam vardı 1 kilo buzluktan çıkarttım pide ici hazirladim akşam eşim yaptırmaya getirecek.
Sizede yazayım da eklemem gereken bişey varsa icine ekliyim.ilk kez iç hazırlıyorum bu işleri genelde kv veya annem geldiğinde hazılarlar içi ozaman yaptırıriz genelde pideyi.
3tane büyük boy soğan sularını iyice sıktırdim doğrayınca
4 tane biber baya büyüklerdi
15-20 tane kadar cery domates
Yarım bağ maydanoz
Pul biber,kara biber,tuz
3 diş sarımsak
1 cay bardagi z.yagi ile iyice yogurdum dolaba koydum.eksik birşey yoktur umarım 😊

Misafir yemek menüm de ;
Kıymalı pide
Yeşil salata
Köz kırmızı biber yogutmalamasi
Kornişon turşu
Ayran ve meysu

Gelin pastasi tatlı
Cayın yanına gün kurusu,kuruyemis v.s
Kahve yada meyve ikram ederim en sonda da .
Pidenin tanesini 3 tl ye yapıyorlar kac tane çikarsa ona öder eşim
Birde yoğurdum az ayran aldıririm litrelik inşllah da başka harcama olmaz🙏
Canım salça eklersen rengi çok güzel olur

Tuce benim bebede surekli meme istiyor yara oldu benim hep kan topladi uclari. Sende durumlar nasil onlem aliyormusun. Ben zeytinyagi ve lanolin krem suruyorum ama nafile.
Bende tahinin yağını sürüyorum sonra siliyorum. Hametan ve madikasol çok iyi ikisini karıştırıp sürüyorum sonra emzirmeden Yıkıyorum. Lanolini arkadaşım kullandı ona da işe Yaramadı ne yazık ki
Kızlar bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Doğumdan çok emzirmeden korkuyorum😁 gümüş kapak aldınız mı alsam mı doğumdan önce kararsızım, en etkili o gibi yorumlara bakınca.

Tünaydın 🥰 sabah kahvaltı ettik annem sütlü kahve yaptı filan . Öyle oturuyoruz bebek doydu doymadı muhabbeti var evde . Anneme dedim ki anne tam doyduğunu nasıl anlayacağız. Annemde git odada sor dedi . Bende öyle yaptım gidip odada kv ye anne doyduğunu nasıl anlayacağım dedim . Öyle suratıma baktı cvp vermedi 🤣🤣🤣 12.5 ml mama verdik bebek hala aynı dala dala uyumuyor uyumasın zaten olayın açlık olmadığı görülsün istiyorım . Sabahtan beri de emziriyorum sütüm atletimi ıslatıyor
Nasıl cevap vermiyor kızzzzzz küsmüş mü😱😱😱
Canım sütün atletini ıslatıyorsa ve bebeğin her emmede en az 15 dk filan emiyorsa doyuyordur,,, bi şimdi sol göğsünü verdin az emdi bi dağdakine yine aynı göğsünü ver ki geride kalan yağlı sütü bebeğin emsin hem daha doyurucu olur gemde kilo alır👍👍👍👍

Kund

kundak yapıyor musun tuce bazı bebekler sıçrıyor eli kolu serbest olunca. Benim kızım öyleydi kundak yapmayınca uyumazdı sıçrardı anca
Ayyyyy benim küçük kızımda kundak olmadan uyumazdı yarım kundak sadece ellerini kapatırdım 8 aya kadar öyle yattı yoksa hiç uyumuyordu🤪🤪🤪

Dün gece eşim geldi evde bir bayram havası🤗Oğlan ateşlendi doktora götürdük baya kötüymüş bogazları iğne verdi doktor Bugun yaptırdık yarında var iğnesi.Antıbiyotk şurup verdi bide 7gundr onu kullanacak.
150 tl hastanede harcandı.
Fırında karnabahar,mercimek çorbası,kuskus makarna,kabak tatlısı menümüz.

Bende göz kararı koyarım içini bol kıymalı olur seninki yazdan yaptığım domates konservesi koyuyorum bende domates almıyorum çeriyide kahvaltı için alıyorum arada
Bende kahvaltı için almıştım diğerlerine göre enazindan domates tadı oluyor ve sulu oluyor diye.Ilk kez yaptığım için ve misafire ikram edeceğimiz için endişeliyim inşallah güzel olurda misafire mahcup olmayiz🙏

Dün gece eşim geldi evde bir bayram havası🤗Oğlan ateşlendi doktora götürdük baya kötüymüş bogazları iğne verdi doktor Bugun yaptırdık yarında var iğnesi.Antıbiyotk şurup verdi bide 7gundr onu kullanacak.
Gözünüz aydin🌸inşallah son ayrılığıniz olur.Oglusunuza geçmiş olsun💕

Nasıl cevap vermiyor kızzzzzz küsmüş mü😱😱😱
Canım sütün atletini ıslatıyorsa ve bebeğin her emmede en az 15 dk filan emiyorsa doyuyordur,,, bi şimdi sol göğsünü verdin az emdi bi dağdakine yine aynı göğsünü ver ki geride kalan yağlı sütü bebeğin emsin hem daha doyurucu olur gemde kilo alır👍👍👍👍
Yok yok küs değil ama o soruma cvp vermek istemedi zor yerden sordum ya 😂 ekran görüntüsünü aldım mesajını çok teşekkür ediyorum öğreneceğim inşallah

Kızlar bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Doğumdan çok emzirmeden korkuyorum😁 gümüş kapak aldınız mı alsam mı doğumdan önce kararsızım, en etkili o gibi yorumlara bakınca.
Valla benim öyle birşeyim yok ama çok iyiyim öyle bir yara durumu olmadı şuan sadece hafif bir sızlama var . 7 aylık hamileyken filan göğsümü her gün oksijenli suyla sildim güzelce o işe yaramış olabilir annemde kardeşimde yapmıştı

Gözünüz Aydın ay çok mutlu oldum çok şükür 😅😍

Ayyyy çok sevindim canım benim❤️❤️❤️

Oğluna sa geçmiş oldunnnnn🙏🙏🙏

Back
X