Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kötü bir güne uyandık resmen ya ağlamak istiyorum . Sabaha kadar oğlum uyumadı düzgün . Yatağına bırakıyorum mızırdanıyor alıyorum susuyor . Gazı var diye düşündüm sabaha kadar gaz için çabaladım . Sabah tuvaletini yapmış bezini değiştirdim tam kapattım yine yaptı biraz bekledim temizledim yeni bez bağlarken bacağını kaldırınca her yere yaptı halı nevresim alt değiştirme benim pijamam battı alez bile battı o derece . Herşey makinaya girdi kahvaltı yaptık annem kahvaltıyı kaldırıyordu o arada buzdolabında raf kaymış nasıl olduysa annem zor tutmuş filan yetiştim yardım ettim sinirlerim bozuldu

Günaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu. 😇
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce 🤔
Ouuyy bian önce evine gelir insallah canım masallah sütüne 🤗 sağlıklı olunda insallah toparlanirsiniz

Günaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu. 😇
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce 🤔
Ouuyy bian önce evine gelir insallah canım masallah sütüne 🤗 sağlıklı olunda insallah toparlanirsiniz

Günaydın Kızlar,

dua ediyorum sürekli biran önce gelmesi için çok aşık etti beni kendine minikliğiyle 💘
Çok süt olmasıda ayrı bir dert sütü azaltan yiyecekler yemeye içmeye çalışıyorum göğüslerim sanki bir 🐮 kıvamında 😥

Slm kızlar
Eve geldik çok şükür kızım iyi sıkıntı yok dedi dr 6 ay sonra yine kontrole gideceğiz altın uçmuş gitmiş 285 di biz sattıgımızda
Bir yarım bir gr altınım var birde komşuma borç verdiğim ceyregim
Tuce kakalı bir güne uyanmışsınız 😂 bişey olmaz oğlun rahatlamıştır yıkanır gıder daha ne olaylar maceralar yasayacaksınız canları sağ olsun yapsınlar 😃

dua ediyorum sürekli biran önce gelmesi için çok aşık etti beni kendine minikliğiyle 💘
Çok süt olmasıda ayrı bir dert sütü azaltan yiyecekler yemeye içmeye çalışıyorum göğüslerim sanki bir 🐮 kıvamında 😥
canım gözün aydın ömrü uzun olsun
Üzülme sakın minik bebekler daha kuvvetlidir hemen toparlar 😘

Maşallah canım 👶bebiş onu emince bitirir.
İstersen sağ ve sakla .belki lazım olur çalışmaya baslayinca

Evet ya o da ayrı bi dert emerkende sorun oluyo surekli boğazına kaciyo öyle olmuştu benim de ☹

Kocam da yine internetten alışveriş yaptı 60 TL ne aldıysa bitmedi bir türlü alınacaklar. Hesapta biraz para kaldı ya batıyor resmen illa harcayacak
Valla sen kendine bisey almıyosun hic kizzz ben esin gibi surekli biseyler alıyorum 😆

Slm kızlar
Eve geldik çok şükür kızım iyi sıkıntı yok dedi dr 6 ay sonra yine kontrole gideceğiz altın uçmuş gitmiş 285 di biz sattıgımızda
Bir yarım bir gr altınım var birde komşuma borç verdiğim ceyregim
Tuce kakalı bir güne uyanmışsınız 😂 bişey olmaz oğlun rahatlamıştır yıkanır gıder daha ne olaylar maceralar yasayacaksınız canları sağ olsun yapsınlar 😃
Çok şükür.masallah minige toparlandı bak.

Back
X