Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet ya o da ayrı bi dert emerkende sorun oluyo surekli boğazına kaciyo öyle olmuştu benim de ☹
Ya gerçekten mi.
Benimde kız öksürüyor boğulacak gibi oluyor. Memeyi çıkarınca bı bakiyorum ki bebisimin yüzüne fışkırıyor.

Bı heyecanlanıyor görsen 🤣🤣🤣

Günaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu. 😇
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce 🤔
Allah analı babalı buyutsun canım masAllah fazla sutun varsa sagıp depolayabılırsın ilerde çook ısıne yarar canım

Ya gerçekten mi.
Benimde kız öksürüyor boğulacak gibi oluyor. Memeyi çıkarınca bı bakiyorum ki bebisimin yüzüne fışkırıyor.

Bı heyecanlanıyor görsen 🤣🤣🤣
😁😁😁 ay yerim onu ben yaa emzirmek cok güzel bi duygu biraktirirken cok aglamistim ben 😀😀

Dün gece deprem oldu burda eşimi uyandırdım deprem oldu diye yok olmadı yaa dedi bende ben öyle hissettim herhalde diye uyudum tekrar sabah haberlerde gördüm olmus gercekten. Oğlumun odasında dolap var yatağın karşısında tam korkuyorum ondan yaa 😔
Yataktan uzak tut. Ben öyle yapıyorum korkuyorum çünkü üzerine devrilebilir

dua ediyorum sürekli biran önce gelmesi için çok aşık etti beni kendine minikliğiyle 💘
Çok süt olmasıda ayrı bir dert sütü azaltan yiyecekler yemeye içmeye çalışıyorum göğüslerim sanki bir 🐮 kıvamında 😥
Canım sütü azaltma sağ dondurucuna kaldır👍

Dün gece deprem oldu burda eşimi uyandırdım deprem oldu diye yok olmadı yaa dedi bende ben öyle hissettim herhalde diye uyudum tekrar sabah haberlerde gördüm olmus gercekten. Oğlumun odasında dolap var yatağın karşısında tam korkuyorum ondan yaa 😔
Ay çok geçmiş olsun bir kere burada yanlızdım deprem olmuştu korkmuştum o zaman da

Yaaa canımmm😥😥

Günaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu. 😇
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce 🤔
canım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin sütünü sağıp buzluğa atsan çok işine yarar

Kızlar belki haberiniz vardır avusturalya cayır cayır yaniyor ormanlık kesimleri özellikle. 20kisi hayatını kaybetmiş .fakat bu yangın özellikle vahşi doğaya hayvanlara bitkilere çok zarar vermiş.
Az önce bebek bir kanguru çıkardılar ağaç kabuğunun altına saklanmış.
Su veriyorlar nasil içiyor😞😞😞

Back
X