Bugün ne aldin kaç tl harcadin

merhaba arkadaşım, fairy'i nasıl kesiyosun bi tarif eder misin? parçalanıp dökülüyo ya o açıdan sordum.
Ayyyy evet ya nasıl kesiliyor ki bende finish almıştım bi daha asla almam hep deterjan kalıyor bardaklarımda A101 e fairy geliyormuş kızlar indirimde bi bakın

Günaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu. 😇
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce 🤔
Gözün Aydın canım 🌸

Ayyyyyyy dışarı çıkmak istemiyorum yaaaaaa

Kıza bez ,,, kaşar peynir,,, nescafe,,,, ekmek,,, süt mısır.

Toplamda 150 tl😱😱

Kapımızın kilidi kırılmıştı 250 tl istiyorlar 100 tl verdim yarın gelip değiştirecek adam 150 daha verecem 😥😥

Evdeki eksikleri daha almadım bile yarın da Pazar varrrrr😩😩😩😩

Annemle sağlık ocağına gittim göbekte birşey yok gayet iyi biraz daha bekleyip öyle banyo yaptıracağız . Kg alımına filan baktık Dönüşte annemle oğluşu eve bıraktım markete gittim . 6 çay bardağı 6 çay tabağı aldım turp dereotu havuç 27 TL . Eve gelen giden arttı çay bardağım yetmiyordu konsoldan taşlı bardakları çıkarttım filan zor oldu. Akşama menü ıspanak , tavuk suyuna çorba , puding üzüm hoşafı salata

Annemle sağlık ocağına gittim göbekte birşey yok gayet iyi biraz daha bekleyip öyle banyo yaptıracağız . Kg alımına filan baktık Dönüşte annemle oğluşu eve bıraktım markete gittim . 6 çay bardağı 6 çay tabağı aldım turp dereotu havuç 27 TL . Eve gelen giden arttı çay bardağım yetmiyordu konsoldan taşlı bardakları çıkarttım filan zor oldu. Akşama menü ıspanak , tavuk suyuna çorba , puding üzüm hoşafı salata
Sağlık banyosu olur inşallah tuçe❤️❤️❤️

Canım bu arada isim mevzunuz ne oldu hiç anlatmasın🤪🤪🤪

Teşekkür ediyorum canım hoşgeldin yazamadım sana kusura bakma 😍
Hoşbuldum Teşekkür ederim🥰
Oglunun banyosu için bir iki gün daha beklemen iyi olur bencede
bir arkadaşım hemen yıkadı göbek kısmı sulardı mikrop kaptı biraz sıkıntı yaşadılar
Bende beklemiştim 2 gün sonra yıkamıştım

Hoşbuldum Teşekkür ederim🥰
Oglunun banyosu için bir iki gün daha beklemen iyi olur bencede
bir arkadaşım hemen yıkadı göbek kısmı sulardı mikrop kaptı biraz sıkıntı yaşadılar
Bende beklemiştim 2 gün sonra yıkamıştım
Aynen ıslak Çünkü daha korkuyorum allah korusun mikrop kapar diye 😍

Günaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu. 😇
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce 🤔
Analı babalı büyüsün inş küçük bebişler daha çabuk topatlanıyor.burda dogum masrafı 3500 civarı bakalım ne kadar zam olucak bizimki olana kadar

Günaydın Kızlar,
Hayirli olsun, allah anali babali buyutsun, tez zamanda kuvezden cikar kavusursunuz insallah. Fazla sutu sagip buzluga kaldirabilsen guzel olur belki, bol bol icer tatli kiz. Ben ise donunce sutum azaldi ama ilk 3 ayda sagip dolaba attiklarimi da kullaniyorum mamaya gecmeye gerek kalmadi.

Kötü bir güne uyandık resmen ya ağlamak istiyorum . Sabaha kadar oğlum uyumadı düzgün . Yatağına bırakıyorum mızırdanıyor alıyorum susuyor . Gazı var diye düşündüm sabaha kadar gaz için çabaladım . Sabah tuvaletini yapmış bezini değiştirdim tam kapattım yine yaptı biraz bekledim temizledim yeni bez bağlarken bacağını kaldırınca her yere yaptı halı nevresim alt değiştirme benim pijamam battı alez bile battı o derece . Herşey makinaya girdi kahvaltı yaptık annem kahvaltıyı kaldırıyordu o arada buzdolabında raf kaymış nasıl olduysa annem zor tutmuş filan yetiştim yardım ettim sinirlerim bozuldu
Ya erkek bebeklerde boyle cis kazalari cok oluyor, hic unutmam annem benim oglanin bezini degistirirken bizimkinin cis yapacagi tuttu, annemde napsin acti avucunu cisi topladi.

Back
X