- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.401
Dogalgaz faturası geldi 490 tl
Faturayı ödedik başka bir harcama olmadı bugün

Faturayı ödedik başka bir harcama olmadı bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dökülüyor evet çay tabağına koyuyorum jelli kısım üstte. İkiye kesiyorum. Yarısını deterjan gözüne koyuyorum yarısını sonra kullanıyorum. Bir kez bütün kullandım üşendiğimden, deterjan kokusu baya rahatsız etti.merhaba arkadaşım, fairy'i nasıl kesiyosun bi tarif eder misin? parçalanıp dökülüyo ya o açıdan sordum.
Bebeğim ben ban yiye yiye sen artık doğurdun dogracanDökülüyor evet çay tabağına koyuyorum jelli kısım üstte. İkiye kesiyorum. Yarısını deterjan gözüne koyuyorum yarısını sonra kullanıyorum. Bir kez bütün kullandım üşendiğimden, deterjan kokusu baya rahatsız etti.
çatladık yahu gelmedık ayın 15 i maasımızı ogrenemedık@Koca
Zamlı maaşları alalım hemen duzenlicem canım hedefleri
Çok iyi olmuş canım arkadaşlarınla sohbet filanMerhaba kizlar, guzel bir haftasonu gecirdik, cumartesi arkadaslar caya cagirdi, baska arkadaslari da cagirmisti, yeni insanlar tanidim, uzun zamandir boyle guzel bir sohbet yapmamistim, annem icin de iyi oldu, bir arkadasin annesi de vardi. Giderken cigkofte yapmisti esim ondan goturduk, cok sevildi ve hepsi bitti, keske daha cok goturseymisim, burda boyle seyler kiymetli oluyor. Ev sahibine de oyali bir tulbent goturdum, ceyizim annemin evinde duruyor hala, gelirken birkac parca istedim, boyle arkadaslara hediye ediyorum iyi oluyor.
Haftalik market alisverisimiz 65$ tuttu. Pazar firinda somon baligi yaptik, kizima da biraz tattirdim, doktoru ciflik baligi degilse somon verebilirsin demisti. Kuru patlican dolmasi, firinda sebzeli kofte, yogurt corbasi, pilav yaptik.
Ayrica bu sabah ise gelmeden doktora gittim, kan verdim, degerlere bakilacak ve ona gore ilac/vitamin takviyesi yapilacak, duzelmezsem doktor norolojiye yonlendirecek. Sikayetim halsizlik, unutkanlik, el ayak uyusmasi, bol sac dokulmesi falan.
Cok tesekkur ederim.Çok iyi olmuş canım arkadaşlarınla sohbet filan
Geçmiş olsun inşallah ufak vitaminlerle sorun dğzelir![]()
Ay hiç sormaçatladık yahu gelmedık ayın 15 i maasımızı ogrenemedık
Hakaten sen niye ban yiyip duruyosun sorcaktım soramadımBebeğim ben ban yiye yiye sen artık doğurdun dogracan![]()
![]()
yine ban yemeden sorayım prens mi oluyor prenses mi
Memurlar.net doğru sonuç vermiyor mu sizde bende birebir tutuyor.Ay hiç sormaayın 14u bordro yayınlanır site çöker.ogrenemeyiz
YaaaaHakaten sen niye ban yiyip duruyosun sorcaktım soramadımprens geliyor inşallah küçük prens
![]()
Çok kaka bir günÇok kötü bir gün![]()
Daha önce hiç hesaplattmadimMemurlar.net doğru sonuç vermiyor mu sizde bende birebir tutuyor.