Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün etli patates sulusu
Domatesli makarna
Salata
Yoğurt yedik.yemekler bitti.

Yarın için kısır yapacağım yanına turşu. Valla gazlanirsa gazlansin kız. Artık yeter🤣🤣kısır yemeliyim
Canım kısır çok gaz yapmaz ki aksine bulgur sütü artırırrr👍👍👍

Ayyy benimde canım istedi gece gece😋😋😋😋

Markete gittik 470 TL tuttu. Beyaz peynir almadık daha çocuklara süt ayran birkaç bişey kaldı aldıklarımda ne temizlik malzemesi ne deterjan hiçbişey yok sadece gıda aldım 5 lt ayçiçek yağı 5 kg şeker 1 kg mısır 2 kg kestane 2 koli yumurta 1 kg kıyma tavuk 2 paket baget siyah çekirdek leblebi margarin aldım kurabiyeler kullanmak için 4 paket makarna eşim 10 kg kadar portakal aldı soğan pırasa muz kaşar süzme yogurt aklıma gelen bunlar şimdi çok uykum var yatcaö hemen kar çok güzel oynadı çocuklar kaydılar bende üşümekten bişey yapamadım

Bugün etli patates sulusu
Domatesli makarna
Salata
Yoğurt yedik.yemekler bitti.

Yarın için kısır yapacağım yanına turşu. Valla gazlanirsa gazlansin kız. Artık yeter🤣🤣kısır yemeliyim
Valla ben emzirirken haftada bir mutlak yerdim güzel süt yapio bulgur kimyon atıyordum içine arada rezene içiyordum birde ilk aydan sonra çok gazlı değildi ovalayinca hemen atıyordu gazinı

Uykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi :(

Bizim ev güney doğu cephe hiç anlamam bu cephe işlerinden sizce avantajlı mı. İlginç şekilde güneş almıyor yeni taşındık kış sebebiyle mi almıyor anlamadım :))
Benim evim de kuzey cephe ancak merkezi sistem ve alttan üstten aynı derecede yanıyor hep sıcacık oluyor. Halamın evi Güney cephe ancak alttaki ve üstteki komşusu evde olmuyorlar yakmıyorlar evi buz gibi. Önemli olan yaktığını komşunun da desteklemesi.

Uykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi :(
Of aynı benim bebek allah yardımcın olsun canım

Benim evim de kuzey cephe ancak merkezi sistem ve alttan üstten aynı derecede yanıyor hep sıcacık oluyor. Halamın evi Güney cephe ancak alttaki ve üstteki komşusu evde olmuyorlar yakmıyorlar evi buz gibi. Önemli olan yaktığını komşunun da desteklemesi.
Merkezi sistem olmasaydı o evi ısıtmak için daha fazla enerji daha fazla fatura demekti güney cephe ye göre.
Zemin kat ,çatı kat , kuzey cephe
Ev alırken dikkat edilmesi gereken noktalardir bana gore

Üçüncü ayda biraz daha sakinlesiyor bebekler.
Tek çocukla sıkıntı olmuyordu. Ama 2cocuk gerçekten Zor.
Bebekle ilgilenmekten diğerine zaman ayiramiyorum.yemegini bile hazirlayamiyorum bazen.
Ev işlerine hiç zaman kalmıyor zaten.
Yardımcı biri şart oluyor bu durumda

Uykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi :KK43:
hepsı gecıcek canım benım ıkı cocugum yoktu senın için daha zor ama bugunler bıtmeyecekmi diyodum 2aylıkken azaldı şükür. sımdı de uykuyu hıc sevmıyor oglum ama ılk zamanlar aralıksız 10 saat hıc uyumuyor ve devamlı aglıyordu.gececk dıyorlardı bana gercekten öyleymıs

Günaydın kızlar
Doğum raporu param yatmış
Demin mesaj geldi 😉
pure hazel pure hazel evin içi 27 derece demişsin,
çok değilmi bebek için . 27 derece de bebeğin üstünü örtüyor msn.. ?
Doktorum 21 derece uygun demişti bebek için.. 22 derece olunca bile bana çok sıcak geliyor evin içi. Ben sıcağı çok sevmem..
Maşallah diyeyim nerdeyse hiç hasta olmam kışın .. ☺

Back
X