Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dış eti çekilmesine iyi geliyor mu peki benim senelerdir var ve geçmiyor sürekli kanıyor muz yesem bile.
Evet canım iyi geliyor benimde aynı sıkıntılarım vardı bunları kullandıktan sonra baya hafifledi ancak şimdi hamilelikten ötürü yine kanıyor. 🤷‍♀️ Rocs var bir de o da güzel onuda deneyebilirsin. 👍

Ayrıca bebişe tam set hastane çıkışı alınması lazım 1 takım beğendiğim model 200 tl
Biberon emzik yeni doğan ıslak mendil,pamuk,şampuan,pisik kremi,masaj yagi,banyo sungeri ve filesi,1 numara bebek bezi, mama (hangisini alacağımi hiç bilmiyorum bu konuda öneriye acigim),tırnak makası v.s gibi bir-çok ıvır zivirlar var aklıma şuanda gelmeyen.
Annem elektirikli ana kucağı,Görümcem de anne yani ahşap beşik alıcak.
Kayinvalidemlerin henüz bir teklifi olmadi bizde şunu alalım diye 😃
Gorumcemle birlikte kv banyo havlusu,battaniye, pike ve nevresim takimi,3 takım kıyafet,5 tane çorap,1 penye yelek,2 çitcitli badi almışlardı,bu kez bikac bişey daha aldım dedi ama ne var bilmiyom,
Annemde 3.tane örgü yelek 1 örgü hırka ordu.
1 tane hazır triko battaniye,bir tanede yine dişi triko içi peluş kenarlari dügemli açilan tulum gibi bir battaniye almış,2 takım kıyafet,2 tane 6 aylık triko tulum biri günlük biri dışarıya giderken kalın içi peluş olanalardan tabi bunlar seneye kışa insallah🙏ağız mendili falan oyalamış beyaz tülbentten yapmış. Yaza denk geleceği için yazliklarda henüz yok mağazalarda,yeni doğan için zaten yeteri kadar var alma bişey nevresim pike falanda alindi demiştim Oda kışa hazırlık yapmak istemiş.sagolsunlar bebek konularında iki tarafta yardımcı çok şükür 🙏
Oğluma 1 er tam altın takmışlardı bunda ne yaparlar bilmiyorum ama annem 1 tam bebeğe, çeyrek bileklik bana,1ceyrekte büyük oğluma takıdanmış kardeşinin takılırken boynu bükük kalmasın diye.
Bizde büyük oğluma ya bir çeyrek yada güzel bir hediye almayı düşünüyoruz eşimle kardeşine hediye gelirken üzülmesin diye canım oğluşum 😍
Ben müslin aldım yaza geliyor malum bebekler hepsiburadada hastane çıkışları daha uygun ben 3ünüde ordan aldım mama gerekirse sonradan al bence hastanede gerek olursa verirler civilde prima 1 ve 2 numaralar indirimli carfeurdada sleepyde indirim var iç zıbın hastane çıkışlarında var ben 2 tane daha aldım göbegi düşene kadar yardımcı olur atesölçer önemli bence süt sagma makinası ben hava nemlendirici aldım kendim kullanıyorum ilk zamanlar çocuktada kuruluk oluyomuş diyolar emzirme sütyeni atleti hepsi buradadan aldım kamera istiyorum bide telefondan sesi iletenler var calışırken sakinleşir en azından biraz pahalı bakalım.ben ilk üç numara bezi aldım 2serli paketler alerji olabilir belki ama risk aldım ıslak mendil 36 adet yeni dogan 36 sensetiv aldım a101 en uygunuydu mama sandalyesi baktım sonradan çıkıp masa sandalye oluyor yürütecte oyun alanına dönüşüyor ilk yürüme arabası oluyor öyle bişey begendim ilk 1 yıla ait çogu seyini aldık kredi çektik.ödemesini çift yapıcaz altın hesabında şu anda istediğimiz arabayı bulamadık ötv indirimi bekleniyor birazcık daha bekleyelim dedik.akika kısmındada hadis var durum elverirse 7.gün kesin diye gün param geliyor öbür ay onu öyle halletcez.kordon bankası ve dogum parasınıda biriktiririm inş.haziranda bir gün param gelicek azcık daha arttırabilirsem kız kardesimi kpss dersanesine yazdırcam babam öbür yıl emekli olmak istiyor atanırsa çok ferahlarlar erkek kardesimide okuturuz rahatlıkla annem kızıma bakıcak galiba kayınvalidemde bakarım dio ama annem bakarsa ona yardım ederiz planlar çok ama inş gercek olur.öbür yıla süt iznim bitince ücretsiz alırım ev almazsak kuzumla otururum azcık

Ben müslin aldım yaza geliyor malum bebekler hepsiburadada hastane çıkışları daha uygun ben 3ünüde ordan aldım mama gerekirse sonradan al bence hastanede gerek olursa verirler civilde prima 1 ve 2 numaralar indirimli carfeurdada sleepyde indirim var iç zıbın hastane çıkışlarında var ben 2 tane daha aldım göbegi düşene kadar yardımcı olur atesölçer önemli bence süt sagma makinası ben hava nemlendirici aldım kendim kullanıyorum ilk zamanlar çocuktada kuruluk oluyomuş diyolar emzirme sütyeni atleti hepsi buradadan aldım kamera istiyorum bide telefondan sesi iletenler var calışırken sakinleşir en azından biraz pahalı bakalım.ben ilk üç numara bezi aldım 2serli paketler alerji olabilir belki ama risk aldım ıslak mendil 36 adet yeni dogan 36 sensetiv aldım a101 en uygunuydu mama sandalyesi baktım sonradan çıkıp masa sandalye oluyor yürütecte oyun alanına dönüşüyor ilk yürüme arabası oluyor öyle bişey begendim ilk 1 yıla ait çogu seyini aldık kredi çektik.ödemesini çift yapıcaz altın hesabında şu anda istediğimiz arabayı bulamadık ötv indirimi bekleniyor birazcık daha bekleyelim dedik.akika kısmındada hadis var durum elverirse 7.gün kesin diye gün param geliyor öbür ay onu öyle halletcez.kordon bankası ve dogum parasınıda biriktiririm inş.haziranda bir gün param gelicek azcık daha arttırabilirsem kız kardesimi kpss dersanesine yazdırcam babam öbür yıl emekli olmak istiyor atanırsa çok ferahlarlar erkek kardesimide okuturuz rahatlıkla annem kızıma bakıcak galiba kayınvalidemde bakarım dio ama annem bakarsa ona yardım ederiz planlar çok ama inş gercek olur.öbür yıla süt iznim bitince ücretsiz alırım ev almazsak kuzumla otururum azcık
Bu ötv indirimi olurmu cidden ya ?ne zaman almayı düşünüyorsunuz arabayı?inşallah indiirö yaparlar,bu nedir arabalar uçmuş durumda.Her gün üstüne koymayada devam ediyor

Bu ötv indirimi olurmu cidden ya ?ne zaman almayı düşünüyorsunuz arabayı?inşallah indiirö yaparlar,bu nedir arabalar uçmuş durumda.Her gün üstüne koymayada devam ediyor
Haberlerde var arastır istersen maliyede calışıyorum ama eşim söyledi banada öyle olursa 0 bakarız 2.el piyasası çoştuya devlet öyle bir plan yapıyomuş bisey duyarsam yazarım

Burada giderlerinizi kontrol edebiliyor musunuz? Aylık market masrafı için limitiniz ne mesela biz bin TL ayirabiliyoruz market gezme dışarıda yeme vs için ama yetmiyor hiç eksiye düşmeden ay sonu gelmiyor savurganmiyiz yoksa normalmi acaba merak ediyorum 😊
Haftalık 250 liraya denk gelir.
Bize asla yetmiyor malesef.
Temel tüketim malzemeleri bile çok pahali

Merhaba hanımlar herşey umarım yolundadır
Benim final haftam yoğun geçiyor ama bundan sonra 1 buçuk aylık materyal hazırladıktan sonra çok şükür kurtuluyorum...
Bu sene mezunum diğer dönem sadece uygulamaya gidicem birde materyal dersim var.
Maşallah canım çok şükür .
2021 de belki atanma mujdeni de verirsin.

Haftalık 250 liraya denk gelir.
Bize asla yetmiyor malesef.
Temel tüketim malzemeleri bile çok pahali
Hayat çok pahalı bu halde sadece bir haftalık harçlık, aylık temizlik malzemesini karşılıyor. İnsanlar birikim yapıyor bende sorun bizdemi diye düşünmeye başladım

Paylaşımın için teşekkür ederim alyacim.ben simdi butun olanlari sayayim da eksikler ciksin meydana
Muslin 2 tane büyük 2tane küçük 4 tane var
20 tane ağız mendili
10 tane popo kurulama mendili
2 adet penye battaniye
2 adet peluş battaniye
2 adet nevresim takımı
1 adet pike
1 triko battaniye
1 triko ici pelus tulum battaniye
1 alt açma seti
5 takım patiksiz yeni doğan alt üst takım
5 takım patikli yeni doğan takim
2 tane yeni doğan tulum
10 çift corap
5 adet yeni dogan eldiven
2 adet yeni doğan penye yelek
7 tane yeni doğan badi
7 tane 3 aylık badi
1 adet yeni doğan penye hırka

232li molfix 3-6kg bez
1 paket kullan at alt açma
Islak mendil 2 paket molfix ile geldi ama onu hastanede ben kendi elimize falan kullanırım.

Evde olanlar oğlumdan kalanlar daha doğrusu;
Giyisi yok oğlumdan kalan hep verdik 10 yıl birde giyisi saklayamazdım zaten.

Buhar makinası
Temaslı ve temassız ateş ölçer
Bebek telsizi
Mama sandalyesi sunny beybi tepsili ve tekerlekli
Süt sağma makinası
Nebilizatör(hastayken hava veriyorduk oğluma hala gerek oldukça kullanıyoruz)
Bir sürü oyuncak etkinlik kartları v.s var

Oğlumun bebek battaniyeleri penye pamuklu ve pike olarak toplamda 8 tane var. kaz tuyu bebek yorganı ve yastığı,2 takım alt açma seti de var bunların hepsini kullanacağım.

Ayrıca 6 aylık 4 takım kıyafet 2 tane peluş kapşonlu mont hırka ve 2 tane de 6 aylık tulumu var.
Yeni doğan olarak sadece alacağım giyisi tam.set hastane çıkışı seti penye battaniyesi ile takım olan 10' lu setten almadim hep alt ust şeklinde aldık.

Eklentiler

• 20200101_141033.webp
    20200101_141033.webp
    29 KB · Görüntüleme: 96
  • 20200101_141024.webp
    20200101_141024.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 20200101_141014.webp
    20200101_141014.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 95
Birde herkese bir soru sormak istiyorum.Cocuklariniza bebekken gelen altınları kendi yani evinizin ve çekirdek ailenizin altını paranız birikiminizi gibi görüp mesela ev araba veya bir yatırım yaparken kullaniyirmusunuz?Yoksa ayrımı tutuyorsunuz onu.
Yani daha basit olarak atıyorum çocuğunuza 20 çeyrek altin geldi doğumda sizinde 30 tane altınıniz var(keşke hepimizde olsa😃) bizim 50 altınımiz var gozuylemi bakıp hesaba birikime çocuğunuzun altınlarını katip araba alırken ev alırken veya borç öderken v.s 50 altın mi bozduruyorsunuz.yoksa 30 altın mi ?

Offf be karışık sordum bir türlü toparlayamadım😖

Back
X