Ayrıca bebişe tam set hastane çıkışı alınması lazım 1 takım beğendiğim model 200 tl
Biberon emzik yeni doğan ıslak mendil,pamuk,şampuan,pisik kremi,masaj yagi,banyo sungeri ve filesi,1 numara bebek bezi, mama (hangisini alacağımi hiç bilmiyorum bu konuda öneriye acigim),tırnak makası v.s gibi bir-çok ıvır zivirlar var aklıma şuanda gelmeyen.
Annem elektirikli ana kucağı,Görümcem de anne yani ahşap beşik alıcak.
Kayinvalidemlerin henüz bir teklifi olmadi bizde şunu alalım diye

Gorumcemle birlikte kv banyo havlusu,battaniye, pike ve nevresim takimi,3 takım kıyafet,5 tane çorap,1 penye yelek,2 çitcitli badi almışlardı,bu kez bikac bişey daha aldım dedi ama ne var bilmiyom,
Annemde 3.tane örgü yelek 1 örgü hırka ordu.
1 tane hazır triko battaniye,bir tanede yine dişi triko içi peluş kenarlari dügemli açilan tulum gibi bir battaniye almış,2 takım kıyafet,2 tane 6 aylık triko tulum biri günlük biri dışarıya giderken kalın içi peluş olanalardan tabi bunlar seneye kışa insallah

ağız mendili falan oyalamış beyaz tülbentten yapmış. Yaza denk geleceği için yazliklarda henüz yok mağazalarda,yeni doğan için zaten yeteri kadar var alma bişey nevresim pike falanda alindi demiştim Oda kışa hazırlık yapmak istemiş.sagolsunlar bebek konularında iki tarafta yardımcı çok şükür

Oğluma 1 er tam altın takmışlardı bunda ne yaparlar bilmiyorum ama annem 1 tam bebeğe, çeyrek bileklik bana,1ceyrekte büyük oğluma takıdanmış kardeşinin takılırken boynu bükük kalmasın diye.
Bizde büyük oğluma ya bir çeyrek yada güzel bir hediye almayı düşünüyoruz eşimle kardeşine hediye gelirken üzülmesin diye canım oğluşum