- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.721
Ya bende eve arabaya borca katinca kendimi kötü hissediyorum.Tabiki zaten ev araba yatırım hepsi evlatlarimizin olucak ama daha büyüdüklerinde unv masraflari veya mezun olduklarında kendilerine bişey alırlar araba veya bir iş için kullanırlar falan diye düşünüyorum.Buyuk oglumunkinin yarısını kullandık ve hep pişmanlık duyuyorum ve vu durum içime dert oluyor.simdi de inşallah Allah nasip kısmet ederse ikisinin parasını altınını birleştirip yarı yarıya bölmek gibi bir niyetim var.
Zaten oğlum harçlıklarını biriktiriyor ve kendi istediği pahalı şeyleri aliyor.Mesela bir senede 950 tl biriktirdi ve bu yaz üzerine de biz 150 tl ekleyerek elektirikli kaykay almak istiyordu onu aldık.bir onceki yil 500 tl biriktirdi ozamanda uzerine 200 tl ekleyip vitesli bisiklet aldik.simdiki hedefi ise playsation almak artık onun için biriktiriyor.Tabi oyuncaklarını falan biz alıyoruz kendi harçlığından kullandirmiyoruz.Buyuk şeyler için kendisi biriktiriyor yetmeyeni biz tamamlıyoruz.
Zaten oğlum harçlıklarını biriktiriyor ve kendi istediği pahalı şeyleri aliyor.Mesela bir senede 950 tl biriktirdi ve bu yaz üzerine de biz 150 tl ekleyerek elektirikli kaykay almak istiyordu onu aldık.bir onceki yil 500 tl biriktirdi ozamanda uzerine 200 tl ekleyip vitesli bisiklet aldik.simdiki hedefi ise playsation almak artık onun için biriktiriyor.Tabi oyuncaklarını falan biz alıyoruz kendi harçlığından kullandirmiyoruz.Buyuk şeyler için kendisi biriktiriyor yetmeyeni biz tamamlıyoruz.