Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydın. Sizlere bir sorum var. Şimdi bebek arabası bana ablamdan kaldı. 8 sene önce yeğenlerim için almıştı. Bende yeni almıyım dünyanın parası onu kullanayım dedim. Dün bir güzel kumaş kısımlarını söküp makineye attım. Ancak renkleri çok kötü oldu. Sanki bir şey renk vermiş gibi. Bazı kısımlarında var bazılarında yok. Çok moralim bozuldu sabah öyle görünce. İşe geldiğim içinde bir daha makineye atma fırsatı bulamadım. Sizce tekrar yıkasam geçer mi? Geçmezse alternatif ne yapabilirim? Kumaş boyasıyla boyamayı düşündüm ancak boyadıktan sonra ütüleme yapmak gerekiyormuş kumaşı mühürlemek için. Off Off :kızgın:

günaydın dün biraz harcama yaptım gereksiz hiç bir şey almadım bimden 3lü kahve fincan hediyeli olandan aldım kızıma kurşun kalem aldım hepsini bitirmiş aldıklarımın a 101 den günlük yufka aldım börek sarcam 2 si bir arada olandan aldım 20 tane halamlar gelicek bugün çok seviyor halamın bitanesi 1kg marmara birliğin zeytinini aldım indirimdeydi.toplam 60 ödedim karttan yarında kendime termal tayt ve polar pijama almak isityorum ev çok sıcak oluyor ama arada benim üşümekten mi başka bişeyden mi titremelerim oluyor 5 dk sürüyor belki faydası olur

Günaydın canlarım 😍 diş polikliniğini aradım randevusuz çalışıyorlarmış Durumu anlattım oğlum asla durmaz emmeden çünkü. Kadın siz gelin ben yardımcı olacağım dedi anlaştık birazdan babamla gideceğiz eşim arabayı bıraktı . Eğer oğlum durursa 2 dk da ordu evinde kantine bakacağım fairy için . Yoksa A101 den alacağım . Of harcamalı bir gün olacak dün de 70 TL eşim bir sigorta parası yolladı 23 TL de 3 ekmek ve yoğurt aldı . Artık para harcamak istemiyorum ama eksik sorun bitmiyor

Selam kızlar
Eşim iki gündür izinliydi bugün işe gitti. Benim de temizlik günüm bugün oldu. Eşim evdeyken yapmak istemiyorum yoğun çalışıyor evdeyken dinlensin istiyorum ki zaten oğlan bırakmıyor babasını pek dinleniyor da sayılmaz :)

bulaşık ve çamaşır makinesini açtım, evi süpürüp sileceğim toz alacağım

akşama kendim için yemeğim var tarhana çorbası ve pazı yemeği.

İki gündür toplam 80 tl harcama olmuştur bugün sıfır harcama olacak inşallah

Dişçiden döndük çok strese girdim ya 🤣 2 minik dolgu yaptı normalde 150 ye yapıyor tanesini 300 TL alması lazımdı . 100 TL aldı oğlunuza hediyemiz olsun dedi ama iğne yapmadan halletti şimdi biraz ağrım var parol içtim 50 TL meyve aldım .

Babam ben arabanızı kullanmam manuel dedi bana kullandırdı zorla 🤣 saçma sapan bir trafik vardı arabayı orduevine bıraktım kesin park cezası yerim durduk yere diye . Babam diyor ki benim arabam daha hızlı senin ki iyi değil duşa girdi su garip akıyor diyor . Baba dedim ya herşeyimize çamur atma allah aşkına 🤣

Back
X