- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.041
İyi günler kızlar nasılsınız
hastalıkları yeni atlattık derken kızımda kuru öksürük başladı yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun, bizde hasta olmamak için pek dışarı çıkmıyoruz. Şu kışı bir atlasaydıkİyi günler kızlar nasılsınızhastalıkları yeni atlattık derken kızımda kuru öksürük başladı yine
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, bizde hasta olmamak için pek dışarı çıkmıyoruz. Şu kışı bir atlasaydık
Malesef temel tüketim malzemeleri çok pahalandi. Doğrudur.Haftaya haftasonu misafir gelecek internetten alışveriş yaptım 570 tuttuve bu alışverişin içinde et/kıyma yok.
Sorun ya bende ya markette.
Biraz biriksin kasaya koyacağım benFiziki altın almak istiyorum eşim çaldırırız diye korkuyor. Bende fiziki alınca çok mutlu oluyorum evde bakıyorum.Bileziklerimi takıp yemek yaptım Bugun![]()
Mantıklı.Her ay bir cumhuriyet yada tam altın eve alayım kalanı bankadan alayım olmazsa.Evdede az az birikir yaza masraf çok olacak şehir değişikliği oğlanın okul falan baya gider olacak yaza kadar koltuklar ödensin kalanı atayım kenara.Biraz biriksin kasaya koyacağım ben
valla püre ben sen uyuyor derken hep masAllah dedim nazar degdiyse bizden degilDondurucuda mısır var.
Epey almıştım daha hiç yemedik.
Gazlı bir yiyecek bebek için sıkıntı olabilir.
Annem gelince artık başlarım bol bol.Annem oğlìş eşim oturur yerler.
Dondurucuyu biraz düzenlesem iyi olacak.
Uyumadı gitti bu kız![]()
Yok canım nazardan filan değil.valla püre ben sen uyuyor derken hep masAllah dedim nazar degdiyse bizden degil![]()
Çok pahalı.1 bağ rokanın 4 TL olduğu memleketimde
Bugün ne aldım.
Hava aldım anca onu alırız zaten![]()
Çok pahalı.