- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.001
çünkü sende anne oldunÖnceden böyle kafama takmazdım bu sefer ağır geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü sende anne oldunÖnceden böyle kafama takmazdım bu sefer ağır geldi
İnşallah canım, evet öyle oldu malesefAllah korusun.4.7 şiddetinde olmuş 20sn sürmüş baya uzun
Evet alyacım4.7 miş allah korusun beterinden
Sallandik![]()
Dana etine göre daha faydalı ama canım .bebişin zamanı gelince yedir. Alışsın.yok yemiyorum canım ck nadir yani.misafirlikte vs falan yıyorum reddetmem ama sevmem yani
sizin alıp yediklerinizi ben yesem 100 kg olurum yanlış anlama lütfen canım aldıklarınıza ve yediklerinize dikkat edin lütfen simdi yaslar genç zamanla ve yas ilerledikçe bunların acısı çıkıyor sağlığınız için dikkat edin cips salam sosis kola hazır döner krema pasta tabanı bunların bir çoğunu evde sağlıklı bir şekilde yapabilirsin inan ki hazır paket urun olarak sadece tuzlu çubuk ve eti puf ara-sira alıyoruz atistirmaliklarimiz kuru üzüm ceviz pestil badem fındık yemiyorlar demesin kimse eve başka paket urun almazsanız yiyorlar bunun dışında pasta pogaca kek börek kurabiye hepsi evde yapılabilir aman dikkatHava çok güzeldi bugün büyük kızım spora gitti küçüğümü de parka götürdüm dönüşte anneme gittik yemeğimizi yedik eve geçerken markete uğradık aldıklarım
Hindistan cevizi
Krema
Pasta tabanı
Nescafe
Et döner
Çikolata
Pirinç
Yufka
2 ekmek
Baklavalık yufka
250 grm tereyağ
Toplam harcama 65 tl![]()
gerçekten ev çok nankör yap yap bitmiyorBu ev işleri niye bitmiyor yap yap aynı![]()
Çok haklısın canım zaten Bugünler acayip kilo aldım dur demem lazım,,,,, aslında kek poğaçacı kurabiye bunların hepsini evde de kendim yapıyorum ama yine de hazır alınıyor,,,,sizin alıp yediklerinizi ben yesem 100 kg olurum yanlış anlama lütfen canım aldıklarınıza ve yediklerinize dikkat edin lütfen simdi yaslar genç zamanla ve yas ilerledikçe bunların acısı çıkıyor sağlığınız için dikkat edin cips salam sosis kola hazır döner krema pasta tabanı bunların bir çoğunu evde sağlıklı bir şekilde yapabilirsin inan ki hazır paket urun olarak sadece tuzlu çubuk ve eti puf ara-sira alıyoruz atistirmaliklarimiz kuru üzüm ceviz pestil badem fındık yemiyorlar demesin kimse eve başka paket urun almazsanız yiyorlar bunun dışında pasta pogaca kek börek kurabiye hepsi evde yapılabilir aman dikkat
inan ki sağlık gidiyor cocuklarda bu tarz beslenmeye alışıyor onlarada zarar veriyorsunuz büyüdükçe yemek alışkanlıklarını değiştirmek zor olacak daha cocuklar kucukken dikkat edin öyle alışsınlarÇok haklısın canım zaten Bugünler acayip kilo aldım dur demem lazım,,,,, aslında kek poğaçacı kurabiye bunların hepsini evde de kendim yapıyorum ama yine de hazır alınıyor,,,,
Aynen büyük kızımın yemesi öyle işte değiştiremiyoruz akşam markete girmeyecektim illa ki girelim dedi girdik ve saçma sapan olduinan ki sağlık gidiyor cocuklarda bu tarz beslenmeye alışıyor onlarada zarar veriyorsunuz büyüdükçe yemek alışkanlıklarını değiştirmek zor olacak daha cocuklar kucukken dikkat edin öyle alışsınlar
annesi nazar mi ettin minnoşuDaha uyumadı benim minnoş![]()
Valla benimde bugün çok huysuzdu çok ağladıDaha uyumadı benim minnoş![]()
Burada daha siz yoktunuz o zaman yemek listesi paylaşıyorduk öyle bende yazıyordum . Burada şuan İnan hatırlamıyorum kim ama bu listeyi siz mi yiyorsunuz çok fazla filan yazmıştı . Çok zoruma gitmişti bu yazılan . Burada kimsenin birşeyine karışmamaya çalışırım genelde ama Zeyno haklı canım dikkat edin sağlığınız önemliÇok haklısın canım zaten Bugünler acayip kilo aldım dur demem lazım,,,,, aslında kek poğaçacı kurabiye bunların hepsini evde de kendim yapıyorum ama yine de hazır alınıyor,,,,
ilk zaman çift çekilmiş kuzu kıyma öneriyormus doktorda yanlıs bılmıyorsamDana etine göre daha faydalı ama canım .bebişin zamanı gelince yedir. Alışsın.