- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.990
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halbuki börek yapmak daha cok zaman istiyorGünaydın kızlar❤❤
Sabah sabah ekmek almaya gitmeyi üşenince fırına börek attım pişiyor![]()
Dün yapıp buzluğa atmıştım canım çıkarıp fırına attım hiç de zor olmadıHalbuki börek yapmak daha cok zaman istiyor![]()
Cnm ben de öyle yaparım bazen ama şu sıralar krep yapıyorum tavsiye ederimGünaydın kızlar❤❤
Sabah sabah ekmek almaya gitmeyi üşenince fırına börek attım pişiyor![]()
Liste yapmayı çok seviyorumSlm kızlar bezelyeli patates yaptım pirinç pilavi pişiyor ve yoğurt ile yeriz birazdan.
akşama da kavurma yapacağım buzluktan et çıkardım. Çorba da yaparsam süper olur salata ile akşam menümüz hazır.
toptancı markete gitmek istiyorum ama önce liste yapmalıyım bakalım ne kadar tutacak :)
geçmiş olsun canımMerhaba herkese
Cumartesi ve pazar toplamda 150 tl harcama oldu.Hala gribim gecmedioğlumda hastalandı galiba benden bulasti
Dün kahvaltıya kv ler geldi. gül böreği difrizden biber yaptim ustune domates sosuda döktüm,
Patates kızarması,yumurta ve kahvaltiliklarla güzel bir masa hazırladım.Burnumu silip hapşırmaktan helak oldum yaparken ama güzel geçti,
Büyük oğluma ve bebek oğluma h&m ve e bebek ten biseyler almışlar,eşime güzel kışlık gömlek,banada hırka almislar,
10 kg portakal
10 lg limon
5 kg mandalina
Yarim kg pastırma
Yarim kg sucuk
Yarim kg kuru yemiş
1.kg kuru meyve
Yarim kg cezerye
Yarim kg cevizli sucuk yollamış Görümcem sağolsun ❤
Oğluma yüz 100 tl verdiler harçlık
Bebek içinde 200 tl verdi kv kapı süsü ve yastık yaptır bebeğe dedi.
Dün akşam da yemeğe gittik kayinpeder ısmarladı.
Kayinvalidem eşim sütlaç seviyor diye ona sütlaç yapmak istedi 8 kase sütlaç yaptı Sağolsun.
bu hafta tatlı ve dondurma masrafı olmaz enazindan.
Teşekkür ederim canm.Aslinda böyle degillerdi son 2 yıldır bu kivamdalar çok şükürgeçmiş olsun canım
Ne güzel düşünceli bir aile benım kv de de öyledir sagolsunlar
E-bebekte ayakkabılar indirimli 5 çiftine 31tl verdik normalde üstünde 14.9tl yazıyor sezonda 19dan asagı görmemiştimMerhaba herkese
Cumartesi ve pazar toplamda 150 tl harcama oldu.Hala gribim gecmedioğlumda hastalandı galiba benden bulasti
Dün kahvaltıya kv ler geldi. gül böreği difrizden biber yaptim ustune domates sosuda döktüm,
Patates kızarması,yumurta ve kahvaltiliklarla güzel bir masa hazırladım.Burnumu silip hapşırmaktan helak oldum yaparken ama güzel geçti,
Büyük oğluma ve bebek oğluma h&m ve e bebek ten biseyler almışlar,eşime güzel kışlık gömlek,banada hırka almislar,
10 kg portakal
10 lg limon
5 kg mandalina
Yarim kg pastırma
Yarim kg sucuk
Yarim kg kuru yemiş
1.kg kuru meyve
Yarim kg cezerye
Kayinvalidem eşim sütlaç seviyor diye ona sütlaç yapmak istedi 8 kase sütlaç yaptı Sağolsun.
Çok tatlısın ya bebek oğlum deyimi çok hoşuma gittiMerhaba herkese
10 kg portakal
10 lg limon
5 kg mandalina
Yarim kg pastırma
Yarim kg sucuk
Yarim kg kuru yemiş
1.kg kuru meyve
Yarim kg cezerye