Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba herkese🌼
Cumartesi ve pazar toplamda 150 tl harcama oldu.Hala gribim gecmedi🤧oğlumda hastalandı galiba benden bulasti🤕
Dün kahvaltıya kv ler geldi. gül böreği difrizden biber yaptim ustune domates sosuda döktüm,
Patates kızarması,yumurta ve kahvaltiliklarla güzel bir masa hazırladım.Burnumu silip hapşırmaktan helak oldum yaparken ama güzel geçti,
Büyük oğluma ve bebek oğluma h&m ve e bebek ten biseyler almışlar,eşime güzel kışlık gömlek,banada hırka almislar,

10 kg portakal
10 lg limon
5 kg mandalina
Yarim kg pastırma
Yarim kg sucuk
Yarim kg kuru yemiş
1.kg kuru meyve
Yarim kg cezerye
Yarim kg cevizli sucuk yollamış Görümcem sağolsun ❤
Oğluma yüz 100 tl verdiler harçlık
Bebek içinde 200 tl verdi kv kapı süsü ve yastık yaptır bebeğe dedi.
Dün akşam da yemeğe gittik kayinpeder ısmarladı.
Kayinvalidem eşim sütlaç seviyor diye ona sütlaç yapmak istedi 8 kase sütlaç yaptı Sağolsun.
bu hafta tatlı ve dondurma masrafı olmaz enazindan.

Slm kızlar bezelyeli patates yaptım pirinç pilavi pişiyor ve yoğurt ile yeriz birazdan.
akşama da kavurma yapacağım buzluktan et çıkardım. Çorba da yaparsam süper olur salata ile akşam menümüz hazır.
toptancı markete gitmek istiyorum ama önce liste yapmalıyım bakalım ne kadar tutacak :)

Slm kızlar bezelyeli patates yaptım pirinç pilavi pişiyor ve yoğurt ile yeriz birazdan.
akşama da kavurma yapacağım buzluktan et çıkardım. Çorba da yaparsam süper olur salata ile akşam menümüz hazır.
toptancı markete gitmek istiyorum ama önce liste yapmalıyım bakalım ne kadar tutacak :)
Liste yapmayı çok seviyorum 😍

Slm kızlar
Sagolun güzel dilekleriniz için
Oğlum daha iyi okula gitti
Bende evi temizledim pazartesi detaylı temizlik günüm
Buzluktan karnıyarık çıkardım pilavla yeriz
Öğlene de kemik suyuna karışık çorba yaptım akşama da var bir düdüklü yaptım
Uçak biletlerimiz aldık 30 haziran 1092 tl

Merhaba herkese🌼
Cumartesi ve pazar toplamda 150 tl harcama oldu.Hala gribim gecmedi🤧oğlumda hastalandı galiba benden bulasti🤕
Dün kahvaltıya kv ler geldi. gül böreği difrizden biber yaptim ustune domates sosuda döktüm,
Patates kızarması,yumurta ve kahvaltiliklarla güzel bir masa hazırladım.Burnumu silip hapşırmaktan helak oldum yaparken ama güzel geçti,
Büyük oğluma ve bebek oğluma h&m ve e bebek ten biseyler almışlar,eşime güzel kışlık gömlek,banada hırka almislar,

10 kg portakal
10 lg limon
5 kg mandalina
Yarim kg pastırma
Yarim kg sucuk
Yarim kg kuru yemiş
1.kg kuru meyve
Yarim kg cezerye
Kayinvalidem eşim sütlaç seviyor diye ona sütlaç yapmak istedi 8 kase sütlaç yaptı Sağolsun.
geçmiş olsun canım
Ne güzel düşünceli bir aile benım kv de de öyledir sagolsunlar

geçmiş olsun canım
Ne güzel düşünceli bir aile benım kv de de öyledir sagolsunlar
Teşekkür ederim canm.Aslinda böyle degillerdi son 2 yıldır bu kivamdalar çok şükür 🙏yoksa 1 lira ekmek paramizin olmadığı günleri biliriz eşimle sormazlardı hiç durumumuzu bildikleri halde ne yer ne içersiniz diye.
Çok şükür bazı maddi konular oldu eşimin maaşı ve işi değişti ondan sonra yavaş yavaş başladılar yapmaya.gorumcem in durumu çok iyi maddi sıkıntısı yok o her zaman böyle hediyeler v.s gönderir zaten bu kez yıl başı sebiyiyle biz hariç diğer 2 kardeş ve kayınvalidemler beraberlerdi bizide görüntülü aradılar oğluma da biraz reklam yapınca çok şey kaçırdınız diye Görümcem sonradan vicdanen rahatsız olmuş masadakilerden gönderilebilecek olanları koli yaptırıp o gönderdi sagolsun❤severim zaten kendisini ilk günden beri çok şükür hiç bir zaman karşılıklı olarak üzmedik birbirimizi

Dünkü harcama

Utu masasi 70tl
Esim pantolon aldi kendine 80tl
Kapilara bant cekti bant 8tl
Yemek yemis 20tl
Sigara 15tl

Çıvdırıyorum:KK70:

Bugun de dişçiye gittik
15 lira yol parasi verdik
10 liraya kahvaltı yapti
20 liraya pantolonun terzilik işi
15 liraya sigara alir
Yegenine harclik vermis ne kadar bilmiyorum ama
:skandal:

Allahim insallah daha bir sey harcamadan gelir eve :KK17:

merhaba kızlar toplamda 50 tl gibi bir harcama yaptım süt, yoğurt ,biraz yeşillik, ekmek, havuç, oğlana ufak bi oyuncak. Bir demet yeşil soğan 3.5 tl idi çok pahalı geldi bana ya. Yine de aldım bayadır almıyordum canımız çekti.

Akşama lahmacun söyleyeceğiz ortalama 30 tl falan da oraya harcarız. Nihayet istanbulda iç gönderip lahmacun yaptırmalık bir yer bulduk, hamuru nasıl onu denemek için bugün kendi lahmacunlarından söyleyeceğiz. Beğenirsek toplu yaptırırım arada iyi olur

Merhaba herkese🌼

10 kg portakal
10 lg limon
5 kg mandalina
Yarim kg pastırma
Yarim kg sucuk
Yarim kg kuru yemiş
1.kg kuru meyve
Yarim kg cezerye
E-bebekte ayakkabılar indirimli 5 çiftine 31tl verdik normalde üstünde 14.9tl yazıyor sezonda 19dan asagı görmemiştim

Eklentiler

• 20200113_130030.webp
    20200113_130030.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba herkese🌼

10 kg portakal
10 lg limon
5 kg mandalina
Yarim kg pastırma
Yarim kg sucuk
Yarim kg kuru yemiş
1.kg kuru meyve
Yarim kg cezerye
Çok tatlısın ya bebek oğlum deyimi çok hoşuma gitti😁

Back
X