- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.141
Biz eşimle seviyoruz oğlumuza değişik sevimli isimlerle hitap etmeyi ❤simdi bebisimizede ayni şekilde devam ediyoruzBende oğluma abi bebek diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz eşimle seviyoruz oğlumuza değişik sevimli isimlerle hitap etmeyi ❤simdi bebisimizede ayni şekilde devam ediyoruzBende oğluma abi bebek diyorum![]()
Askeri personelse e devlette gözükmez çalıştığı birliğin maliyesi çıkarır orada görürsünüz bizim dün dağıtmışlar
AnladımAskeri personelse e devlette gözükmez çalıştığı birliğin maliyesi çıkarır orada görürsünüz bizim dün dağıtmışlar
Bende ve tum arkadaşlarımda hamilelik döneminde tekrar çıktı ama tabiki eskisi gibi. Yine de emzirme bitince 1 yada 2 seans gitmem gerekecekKızlar birsey soracağım lazer yaptırdıktan sonda doğum yapimca tuyler eski haline dönüyor lazerin etkisi kalkıyor deniyor ya ne kadar doğru bilen var mi. Lazer yaptırıp üstüne doğurup hala Tüysüzum diyen![]()
Benim biraz çıktı yaaaKızlar birsey soracağım lazer yaptırdıktan sonda doğum yapimca tuyler eski haline dönüyor lazerin etkisi kalkıyor deniyor ya ne kadar doğru bilen var mi. Lazer yaptırıp üstüne doğurup hala Tüysüzum diyen![]()
Yaa ben gitmek istiyordum ama ikinciyi düşünüyoruz sonra gitmeliyim demek kiBende ve tum arkadaşlarımda hamilelik döneminde tekrar çıktı ama tabiki eskisi gibi. Yine de emzirme bitince 1 yada 2 seans gitmem gerekecek
Eskisi kadar degil miBenim biraz çıktı yaaa
İkinciyi istiyorsan sonra git benceEskisi kadar degil mi
Gerçi Yinede gitmek istemem çıkıyorsa burda gitmek istediğim yer pahalı biraz ama cok etkili cihazları
Önemli değilAnladımtesekkkur ederim
4-5 ay sonra düşünüyoruz ikinciyi 5 sene falan degilYani ikinciyi hemen düşünüyorsanız hiç gitmeyin ama daha 5 sene var derseniz gidin.çünkü büyük rahatlık.zaten eskisi gibi asla değil seyrek seyrek cansız tuyler.belkide lazer gormeyecek onları iğneli yaptırmam gerekecek.ablamda da tekrar çıktı o gitmedi 3 4 ayda bi kendisi 10 dakika da tüm vücudu hallediyor.
O zaman hiç başlamayın zaten araya hamilelik falan girecek çok zor olur.sonrasi rahat rahat halledersiniz4-5 ay sonra düşünüyoruz ikinciyi 5 sene falan degil
Bende başlamak istiyorum. Hatta hamileliğimde bu yana jilet kullanıyorum bilerek biraz sert çıksın daha kolay görüyormuş cihaztesekkur ederim bilgi veren arkadaşlara![]()