Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar herkese 🌼
Sabah sabah bim market deterjan alışverişi 100 tl gitmis eşim gitti almaya.Ayrica 2 ekmek ve 15li yumurtada almış.sanirim 110 tl falan tutmuş hepsi.dikkat etmek istiyorum cumaya kadar ekmek dışında harcama yapmama totemi yapicam 😃😃

ev hediyesi olarak kahve makinası almak istediler benimki bozulmuştu eşimde ben tamir ederim demişti.Bende istemedim bir şey gelmeleri düşünmeleri yeter kendi öz halam gelmedi yıllardır evime eşimin halaları sağolsunlar ziyarete gelirler her yıl akşam zorla elime 300 tl verdiler kendi istediğin bir şey al diye ona gram almak istiyorum toz biber getirttim onun parası 100 tl tuttu onu eşimdeki paradan aldım.

Kızlar birsey soracağım lazer yaptırdıktan sonda doğum yapimca tuyler eski haline dönüyor lazerin etkisi kalkıyor deniyor ya ne kadar doğru bilen var mi. Lazer yaptırıp üstüne doğurup hala Tüysüzum diyen 🤣🤣😂😂

Kızlar birsey soracağım lazer yaptırdıktan sonda doğum yapimca tuyler eski haline dönüyor lazerin etkisi kalkıyor deniyor ya ne kadar doğru bilen var mi. Lazer yaptırıp üstüne doğurup hala Tüysüzum diyen 🤣🤣😂😂
Bende ve tum arkadaşlarımda hamilelik döneminde tekrar çıktı ama tabiki eskisi gibi. Yine de emzirme bitince 1 yada 2 seans gitmem gerekecek

Benim biraz çıktı yaaa

Yani ikinciyi hemen düşünüyorsanız hiç gitmeyin ama daha 5 sene var derseniz gidin.çünkü büyük rahatlık.zaten eskisi gibi asla değil seyrek seyrek cansız tuyler.belkide lazer gormeyecek onları iğneli yaptırmam gerekecek.ablamda da tekrar çıktı o gitmedi 3 4 ayda bi kendisi 10 dakika da tüm vücudu hallediyor.

Yani ikinciyi hemen düşünüyorsanız hiç gitmeyin ama daha 5 sene var derseniz gidin.çünkü büyük rahatlık.zaten eskisi gibi asla değil seyrek seyrek cansız tuyler.belkide lazer gormeyecek onları iğneli yaptırmam gerekecek.ablamda da tekrar çıktı o gitmedi 3 4 ayda bi kendisi 10 dakika da tüm vücudu hallediyor.
4-5 ay sonra düşünüyoruz ikinciyi 5 sene falan degil

Back
X