- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.461
Canım uzun vadeli biriktiriyorsan eski tarihli al. Fazla para odemeSağol canım
Eşim 482 liradan aldı
Yeni tarihli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım uzun vadeli biriktiriyorsan eski tarihli al. Fazla para odemeSağol canım
Eşim 482 liradan aldı
Yeni tarihli
Eşim dikkat etmemiş alırken,Canım uzun vadeli biriktiriyorsan eski tarihli al. Fazla para odeme
Sezeryan hep bana çok korkunç gelmişti zor vallaEvet canım hastalığımdan dolayı tutuluyordum
Emzirirken de makyaj yapıyorumİyi akşamlar kızlar
tuce_tuce çok tatlısın ya abi bebeğim diyorsun
Bende ilk doğum yaptığım zamanlar bir elimde süpürge bir elimde kızımla ev süpürüyordum bi an gözümde canlandı mazi
Bugünde harcamasız geçti
Sezaryen zor evet ancak normal dogumdaki epizyo nun da pek sevimli oldugu soylenemezSezeryan hep bana çok korkunç gelmişti zor valla
Kesi atması mıSezaryen zor evet ancak normal dogumdaki epizyo nun da pek sevimli oldugu soylenemez![]()
Evet iyilesme sureci sikintili olsa gerek.Kesi atması mı![]()
Bana attı vallaEvet iyilesme sureci sikintili olsa gerek.
Ogluna abi bebek mi diyorsun ? Benden once ikinciyi yaparsan seni bogarim tuce Ona gore![]()
Yok canım yanlış anlayacak ne varBu arada tkiliyorum yanlis anlamayacagini dusunuyorum. Naptin bebek icin sling aldin mi? Anneler gitti mi?
Agri esigin de yuksek demek kiBana attı vallahiç hissetmedim dikerken de hissetmedim iğne yapmadı düşün artık ne kadar ondan önce ağrı çektiysem resmen uyuşmuştum
ilk 4 gün biraz sıkıntı ama sonra birşey olmadı hala dikişlerim duruyor şuan
ama yok gibiler eşim uyarıyor bak dikişin var filan diye aman birşey yok diyorum . 12 haftalıktı ultrasona gitmiştik bebek bi büyümüştü şaşırdık aaa dedim abi olmuş
o günden beri oğlumun adı abi bebek bizim evde ve ailede . Aman sirken ne ikincisi ben birine baktım da ikinci mi kaldı
yapmayacağım . Senden güzel haberler bekliyorum hatta 2 saat önce kulağını çınlattım sirken yok etiket mi yapsam bi diye
Doktor epidural takayım mı demişti istemedim . 4 cm açılmayla yatırdı zaten 6 cm oldu o ara suyumu patlatmak için geldi iyiki bağlamamışım epiduralli gibisin demiştiAgri esigin de yuksek demek kiGerci bana da verilebilcek en yuksek doz Suni sanci vermislerdi; normalde bana verilenin yarisini alan kadinlar saclarini yolarlarmis o agrida ancak ben hic hissetmiyordum
Bu Hafta Cok yogundu daha maasa bile el atamadim
ben de baslayacagim bu aralar tedaviye, tabi yine kist yoksa
![]()
Korse ben De arastirmistim ancak almamaya karar verdim. Cunku var olan kaslari da zayiflatiyor demisti doktorum. Bende bile hic gobek kalmadi dumduz bir karnim vAr. Keske annen kirkin cikana kadar size eslik etseymis.Yok canım yanlış anlayacak ne varsling daha almadım belimde korse var sabah 7 akşam 7 takıyorum o yüzden sling kullanamam şuan diye almadım . Karnım eski haline döndü ama 1 ay daha takacağım korseyi . 40 I çıkınca hemen egzersize başlayacağım karın ve sırt kaslarım için . Korse biraz sırt kaslarımı bel kaslarımı zayıflatıyor çünkü. Pilates yapacağım eşim koçluk yapacak bana
annemler geçen hafta Cumartesi gittiler 25 gün kalmış oldu . Annem gittiği için 1 hafta depresyon geçirdim her an ağladım daha dün düzeldim . Kv annemden önce gitti zaten kp hastalandı diye . Kp le kv geri gelecekler 40 çıkınca sanırım birkaç gün kalıp dönecekler
Evet zayıflatıyor cidden . Eşim çok yoğun çalışıyor bazı sorunlar yüzünden eve geliyordu ayaklarını uzatamıyordu filan annem de rahat etsin dedi . Ben çok iyiydim hiç yatmadım zaten Kendimi çok iyi hissediyordum bu 40 olayı ile dalga geçiyordum hatta . Annem ben iyi olduğum için gitti ama 40 denen şey cidden varmışKorse ben De arastirmistim ancak almamaya karar verdim. Cunku var olan kaslari da zayiflatiyor demisti doktorum. Bende bile hic gobek kalmadi dumduz bir karnim vAr. Keske annen kirkin cikana kadar size eslik etseymis.
Lohusa kafasi denen sey var tabi olmaz olur mu hic. Eski turklerde bile geciyorEvet zayıflatıyor cidden . Eşim çok yoğun çalışıyor bazı sorunlar yüzünden eve geliyordu ayaklarını uzatamıyordu filan annem de rahat etsin dedi . Ben çok iyiydim hiç yatmadım zaten Kendimi çok iyi hissediyordum bu 40 olayı ile dalga geçiyordum hatta . Annem ben iyi olduğum için gitti ama 40 denen şey cidden varmış
O kafa bana tam 20 gün sonra annem gidince geldi işteLohusa kafasi denen sey var tabi olmaz olur mu hic. Eski turklerde bile geciyor
Eski tarihli alırken ucuz ya satarken nasılEvet yeni tarihliyi gösteriyor program.
Eski tarihliler ucuz olur