- 11 Mart 2013
- 33.640
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.997
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.521
Teşekkür ediyorum canım daha iyisi sizeÇok güzellerGüle güle iyi günlerde kullan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum canım daha iyisi sizeÇok güzellerGüle güle iyi günlerde kullan
Teşekkür ediyorum canım annemlerin bilekliğini bir ömür allah korusun büyük birşey olmazsa bozdurmayacağım için annem biraz Farklı birşey almış işçilikli yani . Annem bu kadar işçilik vermesek daha ağır birşey alırdık dedi . Babam beğenmiş bunu kollarım ince zarif dursun istedim dedi. Kv de kızlarına yarım altın taktı evlat ayrımcılığı yapıyor ama buna sinir oluyordum artık takılmıyorum sağ olsun. Görümcem bilezik alalım demiş kv tuğçe seçici herşeyi takmaz diye böyle almış . Seninkilerin yaptığı ayıp ne yazıkki
Teşekkür ediyorum canım daha iyisi size
Ben hiç lahmacun içi hazırlamadım canım istiyor bu ara nasıl yaptın icini Tuğçe tarif verebilir misin :)Lahmacun 5 gibi yapılacakmış eşim aradı sen çorba iç aç kalma sütün olsun dedi bende duramadım zaten hemen et suyuna çorbam vardı içtim bir kase . Görümcemler takım filan almışlar onları yollamışlar kv ile altın filan gelmedi . İzne gidince takarlar belki hiç takmazlar . Damadın birisi ile küsüz zaten
Yarım kg yağlı kıymam vardı 3 büyük yeşil biber 1 kapya biber 2 tane büyük soğan rondodan geçtim . Kıymanın üzerine döktüm domates konservemden ekledim göz kararı domates salçası ekledim yine göz kararı biraz yağlı güzel oluyor diye yine zeytinyağı ekledim bolca . Tuz kırmızı toz biber , kimyon , karabiber ekledim dilimin ucuyla tadına bakarım hep baharatına tuzuna öyle işteBen hiç lahmacun içi hazırlamadım canım istiyor bu ara nasıl yaptın icini Tuğçe tarif verebilir misin :)
Sağ ol canım daha iyisi size
Teşekkür ederimYarım kg yağlı kıymam vardı 3 büyük yeşil biber 1 kapya biber 2 tane büyük soğan rondodan geçtim . Kıymanın üzerine döktüm domates konservemden ekledim göz kararı domates salçası ekledim yine göz kararı biraz yağlı güzel oluyor diye yine zeytinyağı ekledim bolca . Tuz kırmızı toz biber , kimyon , karabiber ekledim dilimin ucuyla tadına bakarım hep baharatına tuzuna öyle işte![]()