Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar altınlarınız cok güzel güle güle kullanın okyonus okyonus tuce_tuce tuce_tuce

annenlerin aldığı bilekliği cok beğendim tuce kaynanan gerçekten çok iyi düşünmüş benimki çeyrek bile almadı:KK12:
Teşekkür ediyorum canım annemlerin bilekliğini bir ömür allah korusun büyük birşey olmazsa bozdurmayacağım için annem biraz Farklı birşey almış işçilikli yani . Annem bu kadar işçilik vermesek daha ağır birşey alırdık dedi . Babam beğenmiş bunu kollarım ince zarif dursun istedim dedi. Kv de kızlarına yarım altın taktı evlat ayrımcılığı yapıyor ama buna sinir oluyordum artık takılmıyorum sağ olsun. Görümcem bilezik alalım demiş kv tuğçe seçici herşeyi takmaz diye böyle almış . Seninkilerin yaptığı ayıp ne yazıkki

Lahmacun 5 gibi yapılacakmış eşim aradı sen çorba iç aç kalma sütün olsun dedi bende duramadım zaten hemen et suyuna çorbam vardı içtim bir kase . Görümcemler takım filan almışlar onları yollamışlar kv ile altın filan gelmedi . İzne gidince takarlar belki hiç takmazlar . Damadın birisi ile küsüz zaten

Slm kızlar
Ev süpürüyorum oturma odası ve salon kaldı diğer yerler bitti.
akşama arkadaşa yemeğe gidiyoruz. Sonra da duş alır hazırlanırım:)

Lahmacun 5 gibi yapılacakmış eşim aradı sen çorba iç aç kalma sütün olsun dedi bende duramadım zaten hemen et suyuna çorbam vardı içtim bir kase . Görümcemler takım filan almışlar onları yollamışlar kv ile altın filan gelmedi . İzne gidince takarlar belki hiç takmazlar . Damadın birisi ile küsüz zaten
Ben hiç lahmacun içi hazırlamadım canım istiyor bu ara nasıl yaptın icini Tuğçe tarif verebilir misin :)

Süpürdüm sildim evi şimdi biraz soluklanıp banyo WC ovacağım.Hava buz gibi gerekli olmadıkça çıkmak istemiyorum.

Ben hiç lahmacun içi hazırlamadım canım istiyor bu ara nasıl yaptın icini Tuğçe tarif verebilir misin :)
Yarım kg yağlı kıymam vardı 3 büyük yeşil biber 1 kapya biber 2 tane büyük soğan rondodan geçtim . Kıymanın üzerine döktüm domates konservemden ekledim göz kararı domates salçası ekledim yine göz kararı biraz yağlı güzel oluyor diye yine zeytinyağı ekledim bolca . Tuz kırmızı toz biber , kimyon , karabiber ekledim dilimin ucuyla tadına bakarım hep baharatına tuzuna öyle işte🙈

Ablam aradı uğrayacakmış biraz
evde de yemek yoktu eşim işe gidecek diye yapmadım parça yemek vardı sadece. Buzluktan bişiler çıkarıp yapsam diye düşünürken kendimi kısır yaparken buldum 😂
yaptım hemen ablam sever benim kısırımı
Yanına yoğurtlu kereviz kurabiye kuruyemiş
çayla yeriz diye düşündüm

çayı demledim bekliyorum :)

Yarım kg yağlı kıymam vardı 3 büyük yeşil biber 1 kapya biber 2 tane büyük soğan rondodan geçtim . Kıymanın üzerine döktüm domates konservemden ekledim göz kararı domates salçası ekledim yine göz kararı biraz yağlı güzel oluyor diye yine zeytinyağı ekledim bolca . Tuz kırmızı toz biber , kimyon , karabiber ekledim dilimin ucuyla tadına bakarım hep baharatına tuzuna öyle işte🙈
Teşekkür ederim 😊

Herkese merhabalar😊
Dünden beri biraz yoğun geçti giremedim buralara.
Dün akşam kv de kaldık güzel geçti ama benim ciddi anlamda uyku sorunum var gece kesik kesik uyuyorum.mesela gece 3.50 de uyandim saat 5 olmustu en son saate baktigimda geriye uyuyamadım o saate kadar.sonrada 7.:10 gece tamamen uyandim kalktım artık.hamilelgimin başından beri durum böyle ne yapacağım bilmiyorum.Geceler artık çileye dönüştü.gunduz ve akşam 7 gibi oldukça çok uyku bastırıyor kesinlikle yatmıyorum ve uyumuyorum.
Bu arada migrosa gittik peynir indiriminden 2 tane süzme peynir 2 tane kaşar biraz cery domates çöp poşeti, bir iki ivir zivirla birlikte oğluma dergi,1 tane yuvarlak metal tepsi, aldık 140 tl tuttu.
Gram altin alacağım fırsat bulup kuyumcular çarşısina gidemedim.
Yarın akşama da misafirim var çay saatine ne yapsam diye düşünüyorum yufkam var.Ispanakta var acaba gül böreği gibi biseymi yapsam diye düşünüyorum.
Yarin ki planım da kuru fasulye pilav ve vişne kompostosu kaynatmak var.
Bugünde çorba köfte patates salata yaptım yedik topladık.

75 lira pazarda 25 lira markette harcadim

Aksam yemegine sehriye corbasi mantarli tavuk sote pirinc pilavi yaotim. Yanin da salata.

Benim kv ogluma bir ceyrek takti. Lafa sira gelince diger torunlarimdan baska diye konusuyorlar. O kadar hayvani var satip birini duzfun bir sey alsaymis. Bana da seneler once birinin hacdan getirdigi inci bilekligi hediye olarak verdi :KK57:

Halalarindan biri 100 lira verdi şoke oldum. Dukkanlarina 50bin liralik mal alip yanimiza bbek gormeye gelmislerdi.

Arkadasim bile hediye olarak 150 verdi.

Diger halasi hep ynimdaydi dogum odasinda bile allah razi olsun yatagindan nevresimine hırkasına patigine kadar her seyini yapti.

Dugunde nisanda da bir sey istemedim gönlünüzden ne geciyorsa dedim bir tane bile dandik 10 grlik bilezik bile almadilar

Nisanda 2 ceyrek düğünde 2 tam altin taktilar kv kp

Back
X