- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.561
Ben hic kirmizi et yemiyorum siz yazdikca canim lahmacun cekiyo arasina soganla ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic kirmizi et yemiyorum siz yazdikca canim lahmacun cekiyo arasina soganla ama![]()
1 in sonu püre 30 tane filan 1 numara kaldı elimde onu kullanıp 2 ye geçeceğiz. Bir numaradan 230 tane kullanmış olduk toplamCanım çok hızlı büyüyorlar bebekler.
İyi düşün kalma riski var. 230 fazla. Şuan 2numara mı kullaniyor
Biraz büyüyünce daha az bez harcanıyor.1 in sonu püre 30 tane filan 1 numara kaldı elimde onu kullanıp 2 ye geçeceğiz. Bir numaradan 230 tane kullanmış olduk toplam
Hepimizin canı çekti gece geceBenim yarım kg kıymadan büyük etli pide şeklinde olursa 10 tane çıkıyor standart.
Kiymalari hep ben poşetlerim buzluğa. İç harcıni da hep ben yaparım. Eşim diyorki elin tam ayarında ne eksik ne fazla
Eşimin ailesine gidince ben yaparım içi eşim de fırına götürür. Gorumceler ,eşleri , KV,kp biz çocuklar ...ayranlar salatalar ...gece gece nereden geldi yine aklima..
Kaç kilo doğmuştu bebişin. Bir paket bile 1 no bitirilmiyor demişti çoğu arkadaşım.1 in sonu püre 30 tane filan 1 numara kaldı elimde onu kullanıp 2 ye geçeceğiz. Bir numaradan 230 tane kullanmış olduk toplam
Hemen hemen biter aslında yaa.1 in sonu püre 30 tane filan 1 numara kaldı elimde onu kullanıp 2 ye geçeceğiz. Bir numaradan 230 tane kullanmış olduk toplam
Hepimizin canı çekti gece gece![]()
Bizim tarife göre elinde yap içi.firina götür.Lahmacun söyleyecektim bende ama 0 harcama olsun diye söylemedimPırasa yoğurt yesim
Bursadayım ben medicabilde dogum yapıcamHangi hastanede doğum yapacaksın canım
pure hazel
tuce_tuce bilekliğine bayıldım tuce
okyonus
Kızlar allah daha çok biriktirmeyi nasip etsin çok güzeller
Bugün alışverişe çıktık eşime 3 tane ceket aldım 1100 tl
Yemek yedik 50 tl
Bugün biraz harcamalı geçti
Bitmez olur mu ilk dogdugunda altini acar beklerdim baglar baglamaz yapardi bazen cis kazalari felan cok oluyo bide cok kaka oluyo purenin dedigi gibi buyudukce azaliyo kakalarKaç kilo doğmuştu bebişin. Bir paket bile 1 no bitirilmiyor demişti çoğu arkadaşım.
Bitmez olur mu ilk dogdugunda altini acar beklerdim baglar baglamaz yapardi bazen cis kazalari felan cok oluyo bide cok kaka oluyo purenin dedigi gibi buyudukce azaliyo kakalarlahmacunu unutturayim azcik
![]()
Seninki erken doğdu onunda etkisi var galiba
Ben 1numara epey kullanmıştım.
3kg yakın doğdu.Seninki erken doğdu onunda etkisi var galiba
Bende 92li iki paket aldım bakalım ne kadarını kullancaz3kg yakın doğdu.
Tuce kadar kullandım bende. Hatırlıyorum 2paket almıştım doğumdan önce. Eşim mümkün değil yemez demişti. Yaklaşık 200tane kullnmisisdir
Marka tercihin var mı.Bende 92li iki paket aldım bakalım ne kadarını kullancaz
Prima care aldık arada deniycem ama ilk üç boy 2 kutu aldık arkadsımda çok memnun ilk zaman nolur bilemiyorum eger sevmezse bezi eşimin kuzenleri ile çok yakın doğumlarımız onlara veririm diye düşündüm ıslak mendilde aldım uni baby evdeyken ılık suyla silerim dışarıda kullanırız eşimin kuzeni hollandadan gelirken bebek termosu bile getirmişMarka tercihin var mı.
Hastane paketinden goon marka vermişlerdi çok güzeldi.
Sonra evde aldığım bimindi. Bebeğim kötü tepki vermeyince devam ettim. Pişik vs hiç yok