Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birçok firmanın kiymasinda at eti domuz eti tespit edilmiş. Bakanlığın sayfasında yayınlanmış.
O yüzden gözümüzün gördüğü hayvanı kestirip alıyoruz biz. İçim bir nebze rahatlıyor.
Tabi herkes aynı imkana sahip değil.
Tavsiyem dışarda fazla et yemeyin kızlar.

Canım çok hızlı büyüyorlar bebekler.
İyi düşün kalma riski var. 230 fazla. Şuan 2numara mı kullaniyor
1 in sonu püre 30 tane filan 1 numara kaldı elimde onu kullanıp 2 ye geçeceğiz. Bir numaradan 230 tane kullanmış olduk toplam

Benim yarım kg kıymadan büyük etli pide şeklinde olursa 10 tane çıkıyor standart.
Kiymalari hep ben poşetlerim buzluğa. İç harcıni da hep ben yaparım. Eşim diyorki elin tam ayarında ne eksik ne fazla😃

Eşimin ailesine gidince ben yaparım içi eşim de fırına götürür. Gorumceler ,eşleri , KV,kp biz çocuklar ...ayranlar salatalar ...😋😋😋gece gece nereden geldi yine aklima..

1 in sonu püre 30 tane filan 1 numara kaldı elimde onu kullanıp 2 ye geçeceğiz. Bir numaradan 230 tane kullanmış olduk toplam
Biraz büyüyünce daha az bez harcanıyor.
Ben 3 numaradayim. Günlük 5bez anca gidiyor. Ortalama1kg alıyor bebekler 4aya kadar.
İlk zamanlar bez yetismiyordu.
Altına aciyorduk.temiz bezi takiyorduk kirletiuordu. Bir daha takiyorduk tekrar..😁
Ortalıgi da kirletiyordu.
Şimdi biraz uslandi

Benim yarım kg kıymadan büyük etli pide şeklinde olursa 10 tane çıkıyor standart.
Kiymalari hep ben poşetlerim buzluğa. İç harcıni da hep ben yaparım. Eşim diyorki elin tam ayarında ne eksik ne fazla😃

Eşimin ailesine gidince ben yaparım içi eşim de fırına götürür. Gorumceler ,eşleri , KV,kp biz çocuklar ...ayranlar salatalar ...😋😋😋gece gece nereden geldi yine aklima..
Hepimizin canı çekti gece gece:KK72:

Kaç kilo doğmuştu bebişin. Bir paket bile 1 no bitirilmiyor demişti çoğu arkadaşım.
Bitmez olur mu ilk dogdugunda altini acar beklerdim baglar baglamaz yapardi bazen cis kazalari felan cok oluyo bide cok kaka oluyo purenin dedigi gibi buyudukce azaliyo kakalar 😁 lahmacunu unutturayim azcik 😁

Marka tercihin var mı.
Hastane paketinden goon marka vermişlerdi çok güzeldi.
Sonra evde aldığım bimindi. Bebeğim kötü tepki vermeyince devam ettim. Pişik vs hiç yok
Prima care aldık arada deniycem ama ilk üç boy 2 kutu aldık arkadsımda çok memnun ilk zaman nolur bilemiyorum eger sevmezse bezi eşimin kuzenleri ile çok yakın doğumlarımız onlara veririm diye düşündüm ıslak mendilde aldım uni baby evdeyken ılık suyla silerim dışarıda kullanırız eşimin kuzeni hollandadan gelirken bebek termosu bile getirmiş😁eve sığamıyoruz anneme götürcem ilk zaman kullanılcaklar hariç

Back
X