Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bursadayım
Geçen gün bir mesajında yazmıştın onu görmüştüm batı tarafında oturuyorum diye bende o taraflarda oturuyorum o yüzden sordum
Medicabilin yeni binası çok güzel oldu odaları falan güzel
Bende jimerde yapmıştım
Alya86 Alya86
Bugün mesaj atmış doktorumuz klinik açmış yarın arıyımda ücret ne kadar hastane ile anlaşması var mı acaba son zamanlar sinir oluyorum değişikliklere.jimer benimde aklımdaydı doğum ücreti çok geldi ben kordon bankasıda düşününce doğum saglık sigortamız olsaymış uygun olurdu.neyse bir daha bebiş düşünürsem yaptırcam.bende batıda oturuyorum nilüferde.hastane uygun diğerlerine oranla ve tüm personel güleryüzlü ve ilgili.en önemlisi suriyeli yok😂insan ayrımı yapmıyorum ama kalabalık olmuyor en azından

Bugün sıfır harcama💃💃💃💃
Bende çorap aldım sadece annemler geldi bebişin ilk zamanki eşyaları hariç yolladım ev açıldı resmen kıyamam kek börek yapmış bizim oranın çorbası var çok severim ondan koymuş bal getirmişler akşamada yemeğimiz var.bebişin hastane çıkış çantasınıda hazırladık.eşim son hafta izin alıcam diyor annemlere temizlik yapcakmış kadın çagırcaz ama bugün eşya tasıdı diye çok sinirli aceleciymişim çok erkenmiş sinirlendim yattım bende😁o benden önce uyumuş

Bende çorap aldım sadece annemler geldi bebişin ilk zamanki eşyaları hariç yolladım ev açıldı resmen kıyamam kek börek yapmış bizim oranın çorbası var çok severim ondan koymuş bal getirmişler akşamada yemeğimiz var.bebişin hastane çıkış çantasınıda hazırladık.eşim son hafta izin alıcam diyor annemlere temizlik yapcakmış kadın çagırcaz ama bugün eşya tasıdı diye çok sinirli aceleciymişim çok erkenmiş sinirlendim yattım bende😁o benden önce uyumuş
Yaaa canım benim bunlar tatlı heyecanlar tatlı yorgunluklar eşin de biraz alttan alsın en çok naz yaptığımız zamanlar dimi🤣🤣🤣

Akşam üstü Karaca'ya gittik kahve makinası blender bakmak için bine uğradım 44 TL orda gitti akşama ıspanaklı börek yaptık annemle güzel oldu yarında karnıyarık pilav çorba var menü de annem yapacak saçlarımı kısacık kestrcem çok dökülüyor oraya ne kadar öderim bilmiyorum arkadaşıma tabak aldım biletine para yükledim onun parasını verir süt alırım çocuklara şimdilik harcama bunlar görünüyor

60B8555C-1A01-4BB7-9CA3-7F9A46220C0C.webp
Narcos izleyenler beri gelsin 😆

Gecen ay ac kapa yapmistim 168 lira gelmisti bu ay hic kapamadim 287 lira geldi artik mutfagi felan gece kapaticam sabah acicam isiniyo zaten hemen 😑

selam...

naçizane tavsiyem....petek vanalarını aç kapa yapmayınız.ben geçen kış oturmadığımız salonu akşamları kapayıp sabah açtım.sonuç:kombinin beyni yandı.800 tl tuttu.
bazen yağmurdan kaçarken doluya tutulabiliyoruz..

Yaaa canım benim bunlar tatlı heyecanlar tatlı yorgunluklar eşin de biraz alttan alsın en çok naz yaptığımız zamanlar dimi🤣🤣🤣
Denetim zamanı geldi biraz gergin yoksa söylenmiyor yapmıyor istemiyince çok şükür herseyi gönlümce geçti istediğimi aldım koydum rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin canını yakması bile güzel tekmeledikçe mutlu oluyorum

Back
X