Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi 😑

Ayyy ütü var nasıl unuttum. Şimdi kalkıp yapayım.

Kızlar KV ve gorumcelerden gıcık kapıyorum artık.(en son gittiğimizde gördüklerim duyduklarında sonra)
Sizler bazen yazardınız ya hani. Bu kervana bende katıldım😤

Noldu canim

Iyiydiniz kv ile diye hatirliyorum 😣

Kizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi 😑
Çok geçmiş olsun. Bugüne kadar hiç belirti olmadı çok garip

Bide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Aaaa çok geçmiş olsunnnnn

Sagol canim evet cok garip bende arastirdim bi kac kisi haber olmus 70 yasinda ogrendi 25 yasinda ogrendi kalbinde delik oldugunu vs. Diye
Kuzenimin gözü sadece yüzde 25 görüyormuş doğuştanmış seneler sonra fark edildi

Bide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Gecmis olsun. Simdiye kadar farkedilmedi ise ve kardesinin De
Performansini etkilemediyse Cok ciddi boyutta olmamali. Siz sonucta cift yumurtasiniz yani aralarinda yas olan kardeslerden bir farkiniz yok. Sadece benzer epigenetik etkilere maruz kaldiniz. Kaldi ki sen gebelik gecirdin o donem kan artisi oldu hormonlarin degisti filan. Yine o donemi sikintisiz atlatmissin Cok sukur. Ancak yerinde olsam firsat buldugumda bir kardiyologa muayene olurdum.

Gecmis olsun canim.

Çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider.köy de görev yaparken bi velim vardı kadınin 5 cocugu vardı 40 yaslardaydi ve aynen ikizinizde olduğu gibi doğuştan kalbinde delik varmış ameliyat oldu gayet sağlıklı hayatına devam etti hatta 6.çocuğu yaptı.😊

Scss94 Scss94 geçmiş olsun.
Bu konuyu araştırmıştım.
Küçük delikler gündelik hayatı etkilemedikleri için hasta tarafından genelde bilinmezmis.
Çok geç yaşlarda ortaya cikabiliyormus.
Sen de bı görün doktora.icin rahat etsin.

Back
X