- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
- #52.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya cips te istiyorumHer akşam canımız bişeyler çekiyor![]()
Hayatımda yedigim cipsler iki elin parmagını geçmez onlardada çok az tatmışımdır o kadarValla ya cips te istiyorum![]()
Benim cips kola çiğ köfte hamburgerHayatımda yedigim cipsler iki elin parmagını geçmez onlardada çok az tatmışımdır o kadar
Benim zaafım hamur işi![]()
Cips hariç hepsini çok severim ama hepsi kilo olarak geri dönüyorBenim cips kola çiğ köfte hamburger![]()
Canım küçük numaraları da vardıYaaaa külot bez kaç bedenden başlıyor acaba güzel midir bende denerim belki
Ayyyyyy 3.5 saat miii aman allah ımmmm3.5 saattir ütü yapıyorum bitti çok şükür ama bende bittim
Şimdi pırasa yemeği koydum pişiyor çorbamda var yeter bu akşamlık
Bugün bi harcamamız olmadı bu saatten sonrada olmaz inş
Bakalım bizde bu ay termisifon çalıştırdık ne kadar gelecekTermosifon var evde ondan dolayı böyle.
Küçük bir dagcık düşünAyyyyyy 3.5 saat miii aman allah ımmmm![]()
Ahahabhhhhhb. 2 kızımı da 1 yaşından sonra keltoşlşş ettirdimmmmSagol canım bebişlerde ilk lüle lüle oluyor sonra düzeliyor.bizde çok uzun saçlı tutmazlar çocugu gücünü alır derler bilimsel nasıl acıklaması var bilmiyorum![]()
Kız gaz yapan et değil ki soğan ve sarımsakEtsiz çiğ köfte yesem gaz olur mu acaba![]()
Evet canım ayin 29 una gün vermislerScss94 cnm ikizin ameliyat olucak mı netleşti mi
Ayyyyyy çok zor ya ben hiç ütü sevmem ne kadar sürede birikiyorKüçük bir dagcık düşünbiriktirip yapıyorum ben ama iyi mi yapıyorum kötü mü bende bilmiyorum
Et diye demiyorum etsiz diye öylesine dedimKız gaz yapan et değil ki soğan ve sarımsak![]()
Çok canın çekiyorsa biraz ye kimyon demle içEt diye demiyorum etsiz diye öylesine dedimşuan bana yeme mi diyorsun
Bulgur gaz yapar canımEtsiz çiğ köfte yesem gaz olur mu acaba![]()
Yemekten vazgeçtimBulgur gaz yapar canım