Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ah bi bodruma gitmek kısmet olmadı 🤣 geçen sene abi bebek izin vermedi ki bi tatile gidelim 🤣 bu sene de balayına gittiğimiz otele gideceğiz sanırım
Mersin’e gidicektiniz sanki doğrumu hatırlıyorum tuce
Bizde o tarafları çok merak ediyoruz
Benimde dogumum yaz ayındaydı o yıl gidememiştik
1 yaşında Antalya’ya gittik kızım ne havuza girdi ne de denize tabi benim girmemede izin vermemişti suya agımı sokmadan gelmiştim o sene

Günaydın kızlar
Kız kardeşim erzuruma atandığını söylemiştim ev bakmaya gittiler haftaya başlaması gerekiyor beğendiği evlerin kirası 1200 tl miş
Ev almaya karar verdiler kiralar böyle olunca
Bir ev bulmuşlar sıfır 120 m2 2+1 ev çok lüks ankastresine kadar herşeyi var masrafsız 5. Kat merkezi sistem 275 demişler biraz birikimleri ve arabaları var arabayı satmayı düşünmüyorlar bizimkiler ve eşinin ailesi borç verecekler kredisiz alacaklar gibi çok sevindim evlendi evi çok kötüydü eşya bile kendini göstermedi o evden çok sıkılmıştı bu ev çok güzel inşallah sorunsuz alırlar
Ayyy çok sevindim canım rabbim güle güle oturmayı nasip eder inşallahhh🥰🥰🥰

1 yaşında Antalya’ya gittik kızım ne havuza girdi ne de denize tabi benim girmemede izin vermemişti suya agımı sokmadan gelmiştim o sene
Ay evet annemler antalyada oluyorlar kışın yazın memleketteki evdeler. Antalya Siirt arası 1600 km çok uzak oluyor antalya en yakın düzgün tatil yeri olmuş oluyor . Ama işte uzak oradan memlekete git 600 km oradan eve geri dön 750 km bebekle zor olur . Mersine bakacağız aynen ama merak edilecek bir yanı yok inan

Kızlar biz baktık otel.5 gün için 3 bin civarı oluyor hesap.Çok geldi eşimle konuştuk 5gün yapacağımıza bir aya yakın ev tutacağız mersinden.Hrm çocuklar için de iyi olur.Kızım tam bir deniz aşığı.Oğlum o zaman 1 yaşını daha yeni geçmiş olacak o zamanda kumla oynarız.Çok heyecanlıym hemen yaz olsun
Mersin çok güzellll❤️❤️❤️

kızlar bugun ası seferberlıgı yaptık sanırım bizim de ası günümüz:KK48: aslında 19uydu ama pazara geldi ben genelde cuma yaptırıyorum sıkıntı olursa huzursuzluk gıbı hafta sonu ılgıleneyım rahat dıye. yarında mısafırlıge gıdıcez bugune aldım. her ay ası var, bıdedıs huzursuzlugu var zaten katmerlemez umarım
Kronikcim rota yaptırdın mı

Bende biraz büyüsün gidecegim

Biz geçen sene Marmaris’e gitmiştik 1 hafta herşey dahil oteldi küçük kızım 10 aylıktı çok rahat etmiştim bu sene Mersin’i düşünüyoruz eşimin iş durumuna göre ama küçük kızım şimdi çok yaramaz onun peşinde dolanmak beni çok yoracaktır🤣🤣🤣

tuce_tuce tuce_tuce cnm özel aşılarıda mutlaka yaptır tavsiye ederim.rota 2. Aydan başlıyor agızdan şurup gibi bişey veriliyor sadece hiç bir zorluğu yok
Artık her türlü mikrop var allah korusun aşısız çocuklarda ölümlere bile sebep olabiliyormuş
Menenjitten bi kaç çocuk ölmüş çocuk doktoru söylemişti menenjit aşılarınıda mutlaka yaptır

tuce_tuce tuce_tuce cnm özel aşılarıda mutlaka yaptır tavsiye ederim.rota 2. Aydan başlıyor agızdan şurup gibi bişey veriliyor sadece hiç bir zorluğu yok
Artık her türlü mikrop var allah korusun aşısız çocuklarda ölümlere bile sebep olabiliyormuş
Menenjitten bi kaç çocuk ölmüş çocuk doktoru söylemişti menenjit aşılarınıda mutlaka yaptır
Evet doktorumuz burada rota kesinlikle gerekli salgın oluyor dedi yaptıracağız aynen rota kaç kere yapılıyor

Back
X