- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #52.261
Kızlar ben yikadigim dogradigim ıspanağın yarısını posetleyip buzluğa attım ilk kez.
Çıkarınca nasıl kullanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahmacuna zam gelmiş tanesi 4 tl den 400gr kıymadan 6 tane çıktı
Ben direk tencereye atıyorum pişiriyorum eritmedenKızlar ben yikadigim dogradigim ıspanağın yarısını posetleyip buzluğa attım ilk kez.
Teşekkürler canımBen direk tencereye atıyorum pişiriyorum eritmeden
Erirse güzel bir görüntü olmuyor pure rica ediyorumTeşekkürler canım
Sütün ne durumdaBugun yemek yapmaya zamanim olmadi oglanin banyosu kizin banyosu ortaligi topla birde kizin gunduz uykusu pek yok eve geldigimizden beri. Tam uyydu derken oglan bagirip cagiriyor uyandiriyorButun gun kucaktaydi kiz ikiside yeni uyudu esim disardan getirdi yemkleri 20/25 tl tutmustur. Kendiside disardaydi ne kadar harcadi bilmiyorum. 250 tlde gun parasi verdik bu ay sondu Allahtan. Biraz dinlenip camasir sermem lazim. Kahvaltidan sonra cikardim makineden henuz sermeye firsatim olmadi.
Afiyet olsun canim büyuk olan bebegin uyur insallah gece erken uyumusBugun yemek yapmaya zamanim olmadi oglanin banyosu kizin banyosu ortaligi topla birde kizin gunduz uykusu pek yok eve geldigimizden beri. Tam uyydu derken oglan bagirip cagiriyor uyandiriyorButun gun kucaktaydi kiz ikiside yeni uyudu esim disardan getirdi yemkleri 20/25 tl tutmustur. Kendiside disardaydi ne kadar harcadi bilmiyorum. 250 tlde gun parasi verdik bu ay sondu Allahtan. Biraz dinlenip camasir sermem lazim. Kahvaltidan sonra cikardim makineden henuz sermeye firsatim olmadi.
Benim oğlan da aynı. Uyandırıyor.Bugun yemek yapmaya zamanim olmadi oglanin banyosu kizin banyosu ortaligi topla birde kizin gunduz uykusu pek yok eve geldigimizden beri. Tam uyydu derken oglan bagirip cagiriyor uyandiriyorButun gun kucaktaydi kiz ikiside yeni uyudu esim disardan getirdi yemkleri 20/25 tl tutmustur. Kendiside disardaydi ne kadar harcadi bilmiyorum. 250 tlde gun parasi verdik bu ay sondu Allahtan. Biraz dinlenip camasir sermem lazim. Kahvaltidan sonra cikardim makineden henuz sermeye firsatim olmadi.
Eşim nöbetçi olunca akşam olsaydı da uyusalardi diye dua ediyorum.Afiyet olsun canim büyuk olan bebegin uyur insallah gece erken uyumus![]()
Sabah 6 da 7 de kalkiyo benim oglandaEşim nöbetçi olunca akşam olsaydı da uyusalardi diye dua ediyorum.
Şuan yataktayiz mesela.
Oğlum uyudu.
Kızım daha uyumaya niyeti yok![]()
Eline emeğine sağlık canım.marifetlisin maşallah. Altının bereketli olsunMerhaba hanımlar ben geçen pzt bir ata lira aldim 2000 liraya.
Bir-kac kilo kumaş aldım
internetten almaya gore baya ucuz oldu. Oğlana kendime baya şey cikicak . Oğluma 2 alt bie üst diktim ilk dikime göre iyi oldu.
Dün hiç bişey almadım.
Bugünde hiç bişey almadım.
Evden çıkmamak için çaba harcıyorum.silikon tabancam kaybolmuştu yenisini almıştım 2. Kullanimimda bozuldu.
Yenisini almak zorunda kaldım. Canım sıkıldı ona biraz.
Aynı. Bazen daha gecSabah 6 da 7 de kalkiyo benim oglanda![]()
Eline emeğine sağlık canım.marifetlisin maşallah. Altının bereketli olsun
Bereketli olsun canımTeşekkkür ederim inşallah birikimlerimizin bereketi artsinn
Ne bileyim hani düz büyük pasta tabağı kadar boyutu da. Ve zam gelmiş aralıkta aramıştım 3 tl diye yaptırmamıştım. Bugün bir deneyeyim dedim tadı güzel oldu da pahalı dışarıda 42 tl ye 2 ayran ve büyük lahmacun yiyorduk zaten.aaaa neden çok az çıktı ki