Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya ne güzel inş bende kilo veririm devasa göbüşümle bişeye sığamaz olduk.arkadaşlarım kalça kısmı genişliyor insanın eski pantalonların olmaz diyolar güzel örnekler duyunca ferahlıyorum
Rahat ol yemek işini abartmazsan verirsin

Bu mevsimde salatalık yemeyiz almayız.
Kisirin içine iyi oluyor ama.
Eşime 2tane al dedim.
Tanesini 1liradan almış minicik salatalık😱
marul maydanoz havuç kırmızı lahana koyuyorum kışın domates salatalık koymuyorum baharatı eksisi güzel konulursa böylede güzel oluyor canım

Slm kızlar örgü örüyorum çok takip edemedim sizi
780,89tl araba sigortası
58 tl balık ve yeşillik ;)
Bir an evvel Şubat ayı gelsin istiyorum .
Yaaaa ne örüyorsun alya örgü örmeyi çok özledim

Migros’ta şampuan ve bulaşık ürünlerinde indirim var. 100lü bulaşık makinesi tableti, kendime 2 şampuan ve 1 saç kremi. 1 de eşime şampuan aldım 102 tl verdim. Stok oldu iyi oldu.
Hangi marka tablet

Her gün ne yesek derdi beni çıldırtıyor ya özellikle çocuktan sonra. Onun yemeklerini hala ayrı yapıyorum daha besleyici ilik suyuyla vs.
ona ayrı yap bize ayrı yap yoruyor beni. Halbuki yemek yapmayı ve yedirmeyi aşırı severim
Canım artık kendi yemeklerinizden yemeye alıştırsan iyi olur ilk kızımda hep ayrı yaptım şimdi çoğu şeyi yemiyor😩😩😩

Oğlum az uyudu bende hemen süpür sil toz al WC temizle yaptım böyle yapmasam herşey birikiyor çok fena oluyor ev . Oğlumun ütüsünü yaptım . Ispanağı kavurdum üzerine 17:00 de suyu dökerim tarhana yapacağım onu ayarladım masa hazırlayıp salata yapıp dolaba koydum. Akşama allahtan dün ağlayan pasta yapmıştım dinleniyor yeriz 🤣🤣👏🏼

Neye niyet neye kısmet😄mutfak dolaplarını silicektim kısmet kızımın odasınaymış😄
Dolaplarını döktüm temizledim çekmeceleri falan oynanmayan oyuncakları ayırdım
2 poşet küçük oyuncakları vardı çoğunu attım etkinliklerini kutu oyunlarını ayırdım nevresimlerini degiştirdim
Beyazları yıkamıştım kurumuş şimdi onları katlıyorum
Birde köfte yogurdum patatesli köfte yapıcam salata yoğurt yeter kızımda seviyor allahtan yemek ayırmaz pek
Bisküvili pastam var çayıım yanına birde Mısır patlatırız hepimiz çok seviyoruz

10 güne halıları yıkamayı göndereceğim bende oda oda dip köşe temizlik yapı cam inşallah minnagımın rahatsızlığı geçmiş olsun ziyaretleri ev görmeye gelenler derken ve birde 15 tatil çocuklar evde ev aldı başını gidiyor günlük süpürüyorum topluyorum ama derin temizlik şart

Faizsiz nakit avans çektim karttan 1000 tl 4 taksit.490 dan iki çeyrek aldım daha 10 gün önce 480 den almıştım. Sok ta 12 li kağıt havlular indirime girmiş 2 tane onu aldım ekmek falan derken 50 lira tuttu.kuaföre de 250 verdim. Yazarken yoruldum harcarken ne kadar da kolay harcıyoruz 😎

Back
X