Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geceleri nefret ediyorum ne kadar iğrenç kirli bir hava var dimi ya hele ordu evinin içi of of oraya gidip gelince tüm kıyafetler kirliye biz de duşa giriyoruz
Orası baharda çok güzel yazın hiç gidilmiyor. Umarım en yakın zamanda iyi yerlere tayinlerimiz çıkar .

günaydın sabah a101 e uğradım kavanoz kapağı aldım 2 tane plastik ürün aldım 10 tl ödedim şimdiden 30 tane kapağım oldu denk gelirse 20 tane daha alırım yaza rahatlarım hepside renkli kapakların çok hoşuma gitti
Bende 70 tane alsam iyi olacak. Züccaciyeye gittikçe bakayim

Günde kaç bardak içtin ve sallama mı şişe olanlar mıı?
Damlayı boşver cesaretim yok
Yan etki olur
İçinde çemen otu olan bir çay bul aktarlarda filan var o süt indiriyor . Dut kurusu , su , pekmez tahin , yeşillik , dereotu , incir

Nerdeyse hepsini denedim yaa
Üçümcü aya giriyoruz
Artık son umut
Bu ay da artmassa artmaz öyle depil mi
Bebek mama alıyor mu sadece süt aldığı zaman ağlıyor mu mesela sütün az olduğunu nasıl anladın kg alımı ilk ay kaçtı

Günde kaç bardak içtin ve sallama mı şişe olanlar mıı?
Damlayı boşver cesaretim yok
Yan etki olur
Gün-de 3 4 bardak kesme şeker gibi sıcak suya koydum içtim damlanın bir yan etkisi yok bana yoğun bakım doktoru tavsiye etti

Eklentiler

• Screenshot_20200130-134123_Samsung capture.webp
    Screenshot_20200130-134123_Samsung capture.webp
    34 KB · Görüntüleme: 27
Ben de ömrümde ilk defa 60 kiloya yaklastim doguma giderken. Dogumdan sonra bi ara 54 falan kaldim. Ne güzeldi cok kadinsiydi. Suan yine 50 kiloyum. Boyum da 177. Cubuk kraker benden daha seksi ve alimli duruyor 😣😂
ya ben zayif olmayi daha cok seviyorum tahta gibi olmayi 😁

Back
X