Herkese gunaydin

Geçen hafta şehir dışı alışveriş eve dönüş okul hazırlığı v.s derken yoğun , tempolu ve harcamalı geçti

Dünde tedirgin oldum kontrole gittim tekrar halbuki 9 gün önce gitmiştim.Herkes karnın çok küçük hiç 6 aylik gibi değil v.s diyerek piskolojimi alt üst etti.Birde hala ara ara kusuyorum ve kusunca neredeyse o gün doğru dürüst hareket etmiyor ondan da tedirgin oldum bukadar lafın üstüne.
9 gün önceki kontrolde baş aşağı pozisyonda idi dün baş yukarı pozisyonda cıktı doktorda ekrandan bakti 3 seferdir hep yön değiştirmiş dedi.botumu çorabımi falan giymekte bikac gündür zorlaniyordum Sani rim baş yukarı pozisyonun dan oldu bu zorlanma.Bel ve sırt ağrıları fena uyku yok.
Annem gelicek onun gelmesini bekliyoruz eşimle heyecanla.ben yemek işinden eşimde mutfak toplama işinden muaf oluyor annem gelince

Akşam oğlanın meyvesini v.s annem hazırlayıp yediyor.gun içinde çamaşır as topla katla işini de hallediyor sağolsun.Baya bi rahatlık oluyor bizim için.
Bebişimin bir kısım eksiğini ve elektirikli ana kucağınıda aldık.
Şampuan krem,tam set hastane çıkışı,bebek bakım çantası kaldı büyük kalemlerden çok şükür

Lcw outletten 3-6-9-12 aylık alt üst takımlar aldım 15 tl ye görünce hep aldım.Ikili ve tekli altlar dan da aldım onlarda 12-15 tl
Kirmizi ekoseli gomlek ve kot pantalon aldim bebek ogluma yine oda 25 tl
Büyük oğluşuma alt üst 3 takim eşofman takimi aldım evde giymelik 30 tl ye
Atlet ve boxer aldım çifli paketleri 14 tl den
Ogluslarin seneye giyecekleri baya oldu çok şükür.gezmelik içinde hummel ve polo ya bakarım sonra.
Yine kendime 1 çift çorap bile almadan geldim

Annem sağ Olsun bana bot almış kendine alırken rahatca giyeyim diye.
Büyük oğluşuma ve küçük oğluşumada bir sürü şey almış.