Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar kızlar
Yine yüreğimiz yandı şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum
Bugün ekmek aldık 1tane 1.50 harcadık sadece
Ben kızıma her sabah 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum ek gıdaya geçtiğimizden beri ve ben faydasını gördüğüme inanıyorum.Çok şükür bagışıklıgı güçlü.günlük taze süt geliyor bi akrabamızdan yogurdumu kendim yapıyorum.güvendigim yer olmasa marketlerdeki günlük sütlerle yapardım mutlaka ama imkanım varken en doğalından faydalanmak istiyorum.kahvaltılık yedigimiz bir çok ürün kendi emegimiz

20 TL oğluma zeka kartlarından aldım trendyoldan 10 TL çiğ köfte .kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli bebek emzir ortalığı topla iş güç kitap okumaya örgü örmeyi filan öyle özledim ki . Spora başladım . Bir ablayla karşılaştık bugün doğumdan sonra ilk kez görüştük. Göbeğindeki gazdır dedi bana halbuki ortada cidden birşey kalmadı insanlar 25 kg alıyorlar hamileyken ben 12 aldım bilmiyorum ya kendimi çok kötü hissettim.

tesekkur ederim kızlar fikirleriniz kıymetli.
AOÇ nin her yerde satışı varmı bılmıyorum önerin varmı baska daha genel marka sirken
Migroslarda tire süt ün günlük pastorize sütü var. Cam şişe 8,9 tl arasıydı sanırım, birde poşette var o 4.5 tl gibiydi.bize Dr onu tavsiye etmişti. Ben bebeğimin yoğurdu için onu kullanıyorum, yoğurt yapma makinesi de var , direkt oraya koyuyorum çok kolay oluyor 😊 bebekle ek gıdaya başlayacaklar için tavsiye ederim. Araştırdığım kadarıyla 2 yada 3 günde bir taze maylamak lazım bebeğe , yoğurt bekledikçe içindeki yararlı bakteriler ölüyormuş, bu nedenle yoğurt makinesi çok işime yaradı.

Ayyyyy bu cadı kızzzzzz beni çok yoruyor artık yaaa saniye yerinde durmaz mıııııı ben biraz sinirlenince gelip gönlümü alması varrrrr o anda bitiyorum zaten Allah ım nasıl tatlıııııı🥰🥰🥰🥰

Bulaşık makinası boşalttım,,,2 makina çamaşır astım topladım 1 makina da serili hiç çamaşır da bitmiyor kısır bir döngü 😩😩😩

Yarın pazar var evde hiç birşey yokkkkk🤫🤫🤫

Şimdi kızımı uyutuyorum :anne:

Migroslarda tire süt ün günlük pastorize sütü var. Cam şişe 8,9 tl arasıydı sanırım, birde poşette var o 4.5 tl gibiydi.bize Dr onu tavsiye etmişti. Ben bebeğimin yoğurdu için onu kullanıyorum, yoğurt yapma makinesi de var , direkt oraya koyuyorum çok kolay oluyor 😊 bebekle ek gıdaya başlayacaklar için tavsiye ederim. Araştırdığım kadarıyla 2 yada 3 günde bir taze maylamak lazım bebeğe , yoğurt bekledikçe içindeki yararlı bakteriler ölüyormuş, bu nedenle yoğurt makinesi çok işime yaradı.
Bende yogurt makinesi aldım ek gida ilk basladigimda ve hep onu kullanıyorum. Eksimesinide geciktiriyor belli sıcaklıkta mayaladigi için çok güzel bir şey...her arkadaşıma tavsiye ediyorum ilk ek gıda alışverişinizi yoğurt makinesi ile başlayın diye🤗😇😇

İyi akşamlar kızlar. Bizde arabayı bir türlü yenileyemedik.Şimdidr mtv indirimi olacak diye bir şey duyduk onu bekleyeceğiz 2 3 ay.
Nerden duydunuz canım güvenilirmidir?inşallah olur bende bekliyorum çünkü.Bikaç haber gördüm bende ama sonra baktım tam tersi haberlerde var dahada fiyatlar artacak diye.İnşallah düşer biraz

Nerden duydunuz canım güvenilirmidir?inşallah olur bende bekliyorum çünkü.Bikaç haber gördüm bende ama sonra baktım tam tersi haberlerde var dahada fiyatlar artacak diye.İnşallah düşer biraz
Bir arkadaş plazaya gitti araç bakmaya orda çalışan satış elemanı söyledi.Bilmiyorum emin değilim ama piyasaya bakılırsa kaçınılmaz olur.satışlar durma noktasında.İndirim olmasa bile kesinlikle zam gelmez.

Herkese gunaydin💐
Geçen hafta şehir dışı alışveriş eve dönüş okul hazırlığı v.s derken yoğun , tempolu ve harcamalı geçti 🙄
Dünde tedirgin oldum kontrole gittim tekrar halbuki 9 gün önce gitmiştim.Herkes karnın çok küçük hiç 6 aylik gibi değil v.s diyerek piskolojimi alt üst etti.Birde hala ara ara kusuyorum ve kusunca neredeyse o gün doğru dürüst hareket etmiyor ondan da tedirgin oldum bukadar lafın üstüne.
9 gün önceki kontrolde baş aşağı pozisyonda idi dün baş yukarı pozisyonda cıktı doktorda ekrandan bakti 3 seferdir hep yön değiştirmiş dedi.botumu çorabımi falan giymekte bikac gündür zorlaniyordum Sani rim baş yukarı pozisyonun dan oldu bu zorlanma.Bel ve sırt ağrıları fena uyku yok.
Annem gelicek onun gelmesini bekliyoruz eşimle heyecanla.ben yemek işinden eşimde mutfak toplama işinden muaf oluyor annem gelince 😃
Akşam oğlanın meyvesini v.s annem hazırlayıp yediyor.gun içinde çamaşır as topla katla işini de hallediyor sağolsun.Baya bi rahatlık oluyor bizim için.
Bebişimin bir kısım eksiğini ve elektirikli ana kucağınıda aldık.
Şampuan krem,tam set hastane çıkışı,bebek bakım çantası kaldı büyük kalemlerden çok şükür 🙏
Lcw outletten 3-6-9-12 aylık alt üst takımlar aldım 15 tl ye görünce hep aldım.Ikili ve tekli altlar dan da aldım onlarda 12-15 tl
Kirmizi ekoseli gomlek ve kot pantalon aldim bebek ogluma yine oda 25 tl
Büyük oğluşuma alt üst 3 takim eşofman takimi aldım evde giymelik 30 tl ye
Atlet ve boxer aldım çifli paketleri 14 tl den
Ogluslarin seneye giyecekleri baya oldu çok şükür.gezmelik içinde hummel ve polo ya bakarım sonra.
Yine kendime 1 çift çorap bile almadan geldim😃
Annem sağ Olsun bana bot almış kendine alırken rahatca giyeyim diye.
Büyük oğluşuma ve küçük oğluşumada bir sürü şey almış.

Herkese gunaydin💐
Geçen hafta şehir dışı alışveriş eve dönüş okul hazırlığı v.s derken yoğun , tempolu ve harcamalı geçti 🙄
Dünde tedirgin oldum kontrole gittim tekrar halbuki 9 gün önce gitmiştim.Herkes karnın çok küçük hiç 6 aylik gibi değil v.s diyerek piskolojimi alt üst etti.Birde hala ara ara kusuyorum ve kusunca neredeyse o gün doğru dürüst hareket etmiyor ondan da tedirgin oldum bukadar lafın üstüne.
9 gün önceki kontrolde baş aşağı pozisyonda idi dün baş yukarı pozisyonda cıktı doktorda ekrandan bakti 3 seferdir hep yön değiştirmiş dedi.botumu çorabımi falan giymekte bikac gündür zorlaniyordum Sani rim baş yukarı pozisyonun dan oldu bu zorlanma.Bel ve sırt ağrıları fena uyku yok.
Annem gelicek onun gelmesini bekliyoruz eşimle heyecanla.ben yemek işinden eşimde mutfak toplama işinden muaf oluyor annem gelince 😃
Akşam oğlanın meyvesini v.s annem hazırlayıp yediyor.gun içinde çamaşır as topla katla işini de hallediyor sağolsun.Baya bi rahatlık oluyor bizim için.
Bebişimin bir kısım eksiğini ve elektirikli ana kucağınıda aldık.
Şampuan krem,tam set hastane çıkışı,bebek bakım çantası kaldı büyük kalemlerden çok şükür 🙏
Lcw outletten 3-6-9-12 aylık alt üst takımlar aldım 15 tl ye görünce hep aldım.Ikili ve tekli altlar dan da aldım onlarda 12-15 tl
Kirmizi ekoseli gomlek ve kot pantalon aldim bebek ogluma yine oda 25 tl
Büyük oğluşuma alt üst 3 takim eşofman takimi aldım evde giymelik 30 tl ye
Atlet ve boxer aldım çifli paketleri 14 tl den
Ogluslarin seneye giyecekleri baya oldu çok şükür.gezmelik içinde hummel ve polo ya bakarım sonra.
Yine kendime 1 çift çorap bile almadan geldim😃
Annem sağ Olsun bana bot almış kendine alırken rahatca giyeyim diye.
Büyük oğluşuma ve küçük oğluşumada bir sürü şey almış.
İndirim var mı canim

İndirim var mı canim
Lcw outlette inanılmaz indirim var.Alt üst pijama ve ev kiyafetlrini bebek için 14-15 tl
Tekli ve çifli altlar 10 ile 14 tl aralığında
Tulumlar 17 tl den başlıyordu(ben ihtiyaç yok diye almadim)
Ama 12 tl ye triko hırka,17 tl ye de kapşonlu pamuklu hırka aldım bebiş için.
2li swet 15 tl

Büyük oğlumada 30 tl ye alt üst 2li takımlar aldım. 3 takım
Pijama takımları büyük oğluma göre olanlar 24-25 tl arasındaydı.ben eşofman takimi tercih ettim.onlarda 30 tl oldu alt üst

14 tl ye 2li lisanslı boxer ve 2li lisanslı atlet aldım.
Hummel ve poloya henüz bakamadım.onuda önümüzdeki ay alabilirim gezmelik falan.
Ama lcw outlet inanılmaz uygu kesinlikle bakın derim internetteki fiyatların bile çok çok altında.
Bebisime 170 tl ye 16 parca kıyafet aldım kisacasi
Büyüğün kileri ananesi ödedi diğer yeğenimede aldık onlar nekadar tuttu tam olarak bilmiyorum.ama Sanirim benim oglumunkiler 110- 120 tl tutmuştur 6 parca kıyafet 4 parca atlet boxer toplamda 10 parca aldık büyüğüne de.

Mesela bu gömlek pantalon bizim burada mağazada 59.90 'di yıl basında,
Interntte 44.90 a düşmüş
Biz lcw outletten 24.90 a aldık.

Eklentiler

• Screenshot_20200204-110221_Chrome.webp
    Screenshot_20200204-110221_Chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 58
Back
X