Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hanimlar yazmayali baya uzun zaman oldu. Depremden sonra 8/9 gun koyde kaldik geldigimiz gun hemen eve ugramadik kplere gectik bir kac saatligine o sirada eve hirsiz girmis. Kapiyi komple kirmislar iceri girerken ust kattaki komsu gelmis polis diye bagirmis kacmislar. Kapiya extra guvenlik kilidi filam taktirdik insallah bir daha oyle birsey yasamayiz. Ben ve esim agir usuttuk koydeyken hala kendimize gelemedik allahtan cocuklara bulasmadi. Buzdolabimiz bozuldu bulasik makinemiz bozuldumu geldimi ust ust uste geliyor gercekten. Kardesim gecen hafta is geregi bir yilligina singapura gitti bir yandan onun stresini yasiyoruz coronavirus sayisi artiyor orda. Birak gel diyoruz oda hakli olaraktan olmaz diyor hersey ayarlandi nasil geleyim diyor. Artci depremler devam ediyor bir yandan onun korkusunu hala atlatamadik. Heryere cadirlar kurulmus binalarin cogu bosaltilmis yikik binalar var o manzarayi gorunce baya kotu oldum. Allahtan bizim oturdugumuz mahallede fazla depremin izleri yok aksamlari evlerde yanan isiklari gorunce cesaret aliyorum.
Sana yazacak birşey bulamıyorum allah yardımdınız olsun😢

Sleppynin külot bezini aldim ilk defa. Cok mwmnun kaldim. Beli yuksek bayagi kakasi cikmiyor. Cok civik kaka yapiyor oglum. A101in ve bimin bezinin beli bol hep cikti. Çıldırdım artik lekesiz bodysi kalmadi

Prima premium care da cok guzel onda da ne çiş ne kaka tasiyor ama almak istemiyorsun o yüzden sleepy kilot bez.

Migrosun bezinin bantlari esnek degil. Kazik gibi o yuzden sevmedim.
Teşekkür ediyorum bakacağım

tuce_tuce tuce_tuce instagramda hesabınıbilenanne var ona bakabilirsin indirimler için eşime takip ettiriyorum o hesabı bende bakıyorum tabi. meme reddi içinde duşta emxirin diye okumuştum ilk kızımda oldu bir kaç kez
Meme reddi için erken diye düşünüyordum ama oldu resmen şoktayım

Evet erken olmuş genelde 3-4 ay civarı olurdu. Sakin ol sen geçici süreç. Tüm bebekler yapıyor. Birlikte duş alın, ten teması yapın. Uyanmadan henüz uykulu iken emzirmeye çalış. Geçecek.

Bu arada anne sütü muhteşem ama mama da çok kötü değil. Mama verince zehir vermiş gibi hissetmeyin. Benim tıbbi olarak yetersiz süt üretimim var. Prolaktin azlığından. İki bebeğim de meme+mama ile büyüyor. Sağlıkla büyüsünler de buna şükür :)

Bu arada anne sütü muhteşem ama mama da çok kötü değil. Mama verince zehir vermiş gibi hissetmeyin. Benim tıbbi olarak yetersiz süt üretimim var. Prolaktin azlığından. İki bebeğim de meme+mama ile büyüyor. Sağlıkla büyüsünler de buna şükür :)
canim ama sütün varken meme reddi yasayinca mama verirsen memeyi hic kabul etmiyolar bu sefer. ac kalinca mecbur yiyecek yöntemi 😁

Evet erken olmuş genelde 3-4 ay civarı olurdu. Sakin ol sen geçici süreç. Tüm bebekler yapıyor. Birlikte duş alın, ten teması yapın. Uyanmadan henüz uykulu iken emzirmeye çalış. Geçecek.
Herşeyi erken yaşıyor çok korkuyorum artık

Sleppynin külot bezini aldim ilk defa. Cok mwmnun kaldim. Beli yuksek bayagi kakasi cikmiyor. Cok civik kaka yapiyor oglum. A101in ve bimin bezinin beli bol hep cikti. Çıldırdım artik lekesiz bodysi kalmadi

Prima premium care da cok guzel onda da ne çiş ne kaka tasiyor ama almak istemiyorsun o yüzden sleepy kilot bez.

Migrosun bezinin bantlari esnek degil. Kazik gibi o yuzden sevmedim.
Ayy evet ben ifade edememiştim .migrosun bantları dediğin gibi hiç esnek değil.
Bebek kaç aylık. Kilot bez alsak mı acaba.
Şimdilik sıkıntı yok ama ek gıdadan sonra fazla kaka olur ve dışarı sızar diye korkuyorum

Tuçe üzülme lütfen bende büyük oğlumda yaşadım tel başına asla emziremiyordum ozaman akıllı telefon falan da yoktu eşim veya kv ile emziriyordum onlar poşet veya hediye paketi hışirdatiyordu ben ayakta hem sallayıp hemde aynı anda emzirmeye çalışıyordum çok direndi ne uykulu ne uykusuz almadi üstelik mama ve biboran da almıyordu ve 3 aylık mecburi ise başlamak zorunda kalmıştım iş yerime emmeye geliyordu ozamanlar orda bile kv elinde poşet ve hediye paketi getirirdi gelirken çığlık çığlığa emzirmeye çalışırdık.
Doktor fazla zekilikten ve algıları çok acik olduğu için yaptığını söyledi 4 günde geçti.oglum üstelik emme müptelasi bir bebekti ve 23 ay boyunca emdi 23 ayda biz bıraktirdik emmeyi Merak etme bırakmaz seni.
Oğlunda anlattıklarında aynı kendi büyük oğlumu görüyorum.kafa yi tutmalar,anlamlı bakmalar,dönemeye çalışmalr v.s hep aynı şeyler.6 aylıkken masallahhh adaaaaaa adaaa
derdi ilk ismi ar.. oglumun, erken yurudu erken konustu 2 yasinda normal 4 yasinda cocuk gibi cumle kuruyor herseyi biliyordu.

Bebek eşyaları için çanta sipariş ettim.Onlar ne fiyatlar öyle 250-300 falan🙄ben 100 tl olandan sipariş verdim
Hediyelik de yaptircam galiba😖malesef burada herkes düğün evi gibi doğum yapıyor.
Büyük oğlanda hastanede çikolata ikram ettik kırk mevludunde magnet dağıtmıştık
Bunda da hastaneye çikolata ve magnet yaptircaz sanırm.40 mevlidi içinde uygun yasin-i şerif ve tesbih yaptıralım diyor eşim enazindan fuzuli birşey değil diyor.
Bugün maaş günü ama bi saat oldu halen yatmadı malesef.
Annemde geliyor yolda.Ben eve gitmeden o gelmiş olucak inşallah.sebze çorbası ve gelin pastası yaptım dün aksam.annemde gelince yanına ben buzluktan fasulye barbunya pilav gibi biseyler yaparım dedi.
Benim bebek oğluş ters döndüğü için midem hem yanıyor hem batıyor hemde bulanıyor kafasini mideme dayadı ayak olsa kipirdatiyordu kafa yukarı gelince resmen hem nefes alamaz oldum hemde eğilemiyorum batıyor.
Cuma günü arkadaşlarimizin bebisi1 yasina girecek elimize dogdu en samimi surekli gidip geldigimiz arkadaşımız ailecek ona hediye alacağız ama ne alalım bilemedik.Acaba minnak pembiş pembis nike yada adidas marka ayakkabı mı alsak diye düşünüyorum.
Burada lcw ve koton dışında alışveriş yapılacak mağaza yok.ayakkabiyada deichman ve flo var başka bakabileceğim bir yer yok inşallah oralarda da bulabilirsek.
Başka fikir ceren olursa hediye konusunda sevinirim.

Teşekkür ediyorum canım daha çok küçük o yüzden telaşlı ve üzgünüm
Haklisin canım ama zaten 3-4 aylıkken yaşıyorlar dayanabilir vebilincli bir şekilde davranırsan en fazla 5,5 6 ayda kaybolup
Kıza büyük boy biberon alacaktım haftasonu Joker’de baktım 70 liraydı. Bugün indirime girmiş 47 lira. Eşimi joker aile kulübüne üye yaptım 20 lira da öyle geldi. 27 liraya almış oldum iyi oldu.
Bende kayıt olayım dedim 10 tl indirim diyor nasıl 20 tl indirim oldu banada sülûk lazımdı kaçırmayayım

Bebek eşyaları için çanta sipariş ettim.Onlar ne fiyatlar öyle 250-300 falan🙄ben 100 tl olandan sipariş verdim
Hediyelik de yaptircam galiba😖malesef burada herkes düğün evi gibi doğum yapıyor.
Bunda da hastaneye çikolata ve magnet yaptircaz sanırm.40 mevlidi içinde uygun yasin-i şerif ve tesbih yaptıralım diyor eşim enazindan fuzuli birşey değil diyor.
Annemde geliyor yolda.Ben eve gitmeden o gelmiş olucak inşallah.sebze çorbası ve gelin pastası yaptım dün aksam.annemde gelince yanına ben buzluktan fasulye barbunya pilav gibi biseyler yaparım dedi.
Benim bebek oğluş ters döndüğü için midem hem yanıyor hem batıyor hemde bulanıyor kafasini mideme dayadı ayak olsa kipirdatiyordu kafa yukarı gelince resmen hem nefes alamaz oldum hemde eğilemiyorum batıyor.
Cuma günü arkadaşlarimizin bebisi1 yasina girecek elimize dogdu en samimi surekli gidip geldigimiz arkadaşımız ailecek ona hediye alacağız ama ne alalım bilemedik.Acaba minnak pembiş pembis nike yada adidas marka ayakkabı mı alsak diye düşünüyorum.
Burada lcw ve koton dışında alışveriş yapılacak mağaza yok.ayakkabiyada deichman ve flo var başka bakabileceğim bir yer yok inşallah oralarda da bulabilirsek.
2 ay önce 1 yaş doğum günü yapmış biri olarak bana gelenlerden sevdikleri söylim😊 ayakkabı çok mantıklı ama bir sor numara için, ben mesela seneye giysin diye aldırdım şu an ilk adım ayakkabısı zaten var ve çabucak küçülüyor ayakkabı. Ben gelen pahalı oyuncaklar çok sevindim😊 Fisher price aktivite masası, ilk adım arabası. Pilsen sallanan at , Lego duplo ve aile büyükleri direkt altın verdi bence o da çok mantıklıydı😊

Psikolojik açıdan çok zor cidden Zeyno 😢 sütüm heba oldu her yer süt oldu sütüme Bile sahip çıkamıyorum
canım süt saklama poşeti al ayakta emzir tek ayağını kanepeye koy hafif zıplatarak emzir uykuda emzir meme reddi zor gerçekten sakın mama biberon deneme ten tene temas yap ağız içine bak pamukçuk falan varsa o zamanda reddeder

Merhaba hanimlar yazmayali baya uzun zaman oldu. Depremden sonra 8/9 gun koyde kaldik geldigimiz gun hemen eve ugramadik kplere gectik bir kac saatligine o sirada eve hirsiz girmis. Kapiyi komple kirmislar iceri girerken ust kattaki komsu gelmis polis diye bagirmis kacmislar. Kapiya extra guvenlik kilidi filam taktirdik insallah bir daha oyle birsey yasamayiz. Ben ve esim agir usuttuk koydeyken hala kendimize gelemedik allahtan cocuklara bulasmadi. Buzdolabimiz bozuldu bulasik makinemiz bozuldumu geldimi ust ust uste geliyor gercekten. Kardesim gecen hafta is geregi bir yilligina singapura gitti bir yandan onun stresini yasiyoruz coronavirus sayisi artiyor orda. Birak gel diyoruz oda hakli olaraktan olmaz diyor hersey ayarlandi nasil geleyim diyor. Artci depremler devam ediyor bir yandan onun korkusunu hala atlatamadik. Heryere cadirlar kurulmus binalarin cogu bosaltilmis yikik binalar var o manzarayi gorunce baya kotu oldum. Allahtan bizim oturdugumuz mahallede fazla depremin izleri yok aksamlari evlerde yanan isiklari gorunce cesaret aliyorum.
çok geçmiş olsun hırsız olayı çok can sıkıcı diğerleri halledilirde pislik insanlara gün doğdu depremi bile kullanır oldular

evet erken aslında o reddin sebebi gaz kaka vb bişeydir ciddi meme reddi 3 - 4 aylıkken oluyor ve malesef çok ciddi oluyor ben 2 kızımda da yaşadım işe başladığım döneme denk geldi

1 yasindaysa aktivite masasi olabilir canım

Selam kızlar
Dogalgaz faturası geldi 300 tl ödedim hemen
Bu ay havalar çok soguk değildi en düşükte yandı hep o yüzden makul bir fatura geldi
Buzluguma tavuklu börek sarıp attım pırasa yemeği ve mercimek çorbası yaptım
Bi akramıza 8 bin lira borç vermiştik aylar önce güya hemen ödeyeceklerdi ama hala ödemediler sinirim bozuluyor çünkü gezip duruyorlar kış tatili yapıyorlar lüks şeyler alıyorlar ama bizim paraya gelince yok 😡
8 bin ordan gelecekti bu ay 3 binde geçen aydan ayırdığım nakit para vardı onunla en büyük altından yapıcaktım😔

Back
X