- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #53.821
Çok korkunçBol bol oku canim. Ben nazara inaniyorum geecekten. Hatta basimdan gecen bir meseleyi anlatayim. Kizima yeni hamileydim bir aksam kvlere gittik oturmaya esimin teyzeside ordaydi. Teyzesinden hic haz etmiyorum bakislari yaklasimi filan beni cok rahatsiz ediyor. Bir gun esim kendi agziyla itiraf etti teyzem onun kiziyla evlenmemi cok istiyordu ama ben istemedim bu yuzden seninle ugrastiginin farkindayim falan dedi. Neyse kizi simdi evli benim oglandan 1.5 buyuk bir oglu var. Oglu cok zayif istahida yok esimin teyzesi benim oglani her gordugunde kendi torunuyla kiyasliyor. Iste sizin oglan cok istahli yemesi cok guzel cok zeki falan ama soylerken kiskanarak soyledigi cok belli. Neyse kvlere oturmaya gittigimiz gun ben bu kadinin yine bakislarini yakaladim ogluma ve esime alttan alttan cok tuhaf bakiyordu asiri rahatsiz oldum. Oglum tam 1.5 yasindaydi o zaman. O gece oglumun cigliklarina uyandik. Delirmis gibiydi yerinde duramiyordu hic bir sekilde zaptedemedik. Bir anda esimde fenalasti elini kalbine goturdu yere yigildi. Bir yandan oglumu sakinlestirmeye calisiyordum bir yandan esimi kendine getirmeye calisiyordum. Kalp krizi geciriyor sandim o kadar korktumki. Esim biraz kendine gelmeye basladiginda hungur hungur aglamaya basladi neye ugradigimi sasirdim. O gece bir kabus yasadik resmen ertesi sabah bana niye agladigimi bende bilmiyorum ama uzerimde nazar oldugunu hissediyordum dedi. O gunden beri haftada mutlaka bir iki sefer oglum o sekilde uykudan uyaniyor delirmis gibi agliyor transa girmis gibi bagiriyor bir iki saatte ancak sakinlestirebiliyoruz. Cok korkunc birsey gercekten esimin teyzesini ne zaman gorsem tuylerim diken gibi oluyor.