- Konu Sahibi pure hazel
- #54.001
insallah canım beniim siz tokiye yazilmistiniz degil mi haber var mi hiçAyyyyyyy kendim almış gibi sevindim darısı bize inşallahhhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canım beniim siz tokiye yazilmistiniz degil mi haber var mi hiçAyyyyyyy kendim almış gibi sevindim darısı bize inşallahhhh![]()
Evet yazıldık da canım ay sonu kura çekilecekmiş bakalım kısmetinsallah canım beniim siz tokiye yazilmistiniz degil mi haber var mi hiç
insallah olur canımEvet yazıldık da canım ay sonu kura çekilecekmiş bakalım kısmet![]()
Hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versinhepiniz cok sagolun kizlar![]()
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsuncanim kredimiz onaylandi![]()
tuce ben hala agirliyorum burayada yazıyorum arada daha yazmadiklarim oluyor mecbur napalim sagolsunlar sayıp sevmeseler gelmezler diye düşünüyorum gelmeseler üzülür insan çocuğumuz oldu da bir hayırlı olsuna gelmediler diyeŞubede 4 aileyiz pazar günü bir aile bebek görmeye geliyor . Diğer 2 ailede de bayanlar birbirini sevmiyorlar onlar da birlikte gelmeyecek kesin sadece şube 3 kerede bitiyor hesapladım 8 kere daha misafir ağırlamam lazım![]()
İyiki geliyorlar Zeyno biliyor musun buraya ilk geldiğimiz zaman çok yanlız kalacağız sanmıştım hep diyordum ki ölsek kimse fark etmeyecek kimse kapımızı açmaz burada diyip korkuyordum. Çok şükür öyle olmadı çevre edinmek için çok çaba sarf ettim ama olsun değdi. Herkese gittim bebeklerine cenazelerine doğumgünlerine çok şükür onlar da geliyorlar . Hazırlık yaparken biraz zorlanıyorum oğlum bu ara kucakta olmak istiyor ama idare ediyoruz fix bir menü belirledim herkese aynı menüyü yapacağım akşam oturmalarında halledeceğimtuce ben hala agirliyorum burayada yazıyorum arada daha yazmadiklarim oluyor mecbur napalim sagolsunlar sayıp sevmeseler gelmezler diye düşünüyorum gelmeseler üzülür insan çocuğumuz oldu da bir hayırlı olsuna gelmediler diye