Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar dunde n pizza vardı az kısır nugget aldim patatesli kizarttim esimmsehur dışında kiz kardeşim gelcek cay koydum erkek kardeşim bendeydi dönecek onunla oglusla tekiz gece yarın eşim gelcek yarina sulu köfte yaparim belki yada patates köfte kiyma alirim bi yarin

Şubede 4 aileyiz pazar günü bir aile bebek görmeye geliyor . Diğer 2 ailede de bayanlar birbirini sevmiyorlar onlar da birlikte gelmeyecek kesin sadece şube 3 kerede bitiyor hesapladım 8 kere daha misafir ağırlamam lazım 😟
tuce ben hala agirliyorum burayada yazıyorum arada daha yazmadiklarim oluyor mecbur napalim sagolsunlar sayıp sevmeseler gelmezler diye düşünüyorum gelmeseler üzülür insan çocuğumuz oldu da bir hayırlı olsuna gelmediler diye

tuce ben hala agirliyorum burayada yazıyorum arada daha yazmadiklarim oluyor mecbur napalim sagolsunlar sayıp sevmeseler gelmezler diye düşünüyorum gelmeseler üzülür insan çocuğumuz oldu da bir hayırlı olsuna gelmediler diye
İyiki geliyorlar Zeyno biliyor musun buraya ilk geldiğimiz zaman çok yanlız kalacağız sanmıştım hep diyordum ki ölsek kimse fark etmeyecek kimse kapımızı açmaz burada diyip korkuyordum. Çok şükür öyle olmadı çevre edinmek için çok çaba sarf ettim ama olsun değdi. Herkese gittim bebeklerine cenazelerine doğumgünlerine çok şükür onlar da geliyorlar . Hazırlık yaparken biraz zorlanıyorum oğlum bu ara kucakta olmak istiyor ama idare ediyoruz fix bir menü belirledim herkese aynı menüyü yapacağım akşam oturmalarında halledeceğim😍

Herkeslere günaydın kardeşim gelecek bugün ama eşim havaalanı ile görüşmüş Batman’a siirtte bugün uçak inmeyebilirmiş kardeşimden haber bekliyorum. Akşama patates köfte mercimek çorbası yoğurt turşu salata ve dün yapamadığım tatlım var 😍😍😍😍

Dün eşime spor ayakkabı aldım gri renk koyu renk var açık renklerde istiyordu 500küsürden 289 a aldım.Oğlana bot spor 340 ta ona verdik taksıt yaptım öderiz.Yaza çok masraf olacak eksikleri alalım çocuğun okul taksıdı falan başlayacak ancak yettiririz

Back
X