Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hem

Hem de nasılll 😏 ama halledicem insAllah... çok zor durumlarda da kaldıgım oldu zamaninda hep calisarak ayakta durdum 2011den beri bu yuzden belki de kiyafete takintiliyim...
Bence bu durumun altında bir şey yatıyor. Ben de almalara doyamazdım kendimce sebebini bulup yüzleştim ve duruldum diyebilirim. Uzman desteği iyi olabilir ☺️

Herkese selamlar..
Benimde altınım olsun istiyorum ama bu ara ödemeleri tam bitiremedik onun için almadım.
Annemle pazara gittik 45 tl sebze meyve aldık,oradan avm ye gittik oğluma burger sözü vermis ananesi ona burger bize de pide ısmarladı annem sağ olsun.
Migrostan puding süt ve çikolata aldık 30 tl ödedik 😳
Hee bu arada eşim hediye olarak altin kolye almış (altın ya yatırımlık sayılmasa da yinede yazayım dedim😀)çok beğendim iç içe geçen 4 tane kalp ve kalplerde isimlerimiz yazili buyük oglusumun zaten her daim adi yer alir herseyde bukez bebek oluşumunda adını yazdırmış 💕💕annem cok begendi Eşime de çok iyi bir hediye almışsın falan demiş. Esim Dogum da plaka kolyelerden hediye alacağını söylemiş anneme🙈(daha doğrusu fotoğrafını göstermiş annem tarif etti bana🤣bilmiyormuş gibi davran dedi)
Zaten tek taktığım ve sevdiğim takı kolye onun için eşimin bu aldıği 2.hediye kolye birde sadece alyans takıyorum 1 tane annem d.gunumde 10 yıl önce nazar boncuklu kolyelerden almıştı bir tanede yine çok önceden nişanlıyken eşim yine kolye almıştı 4 tane kolyem oldu.
Cnm güzel günlerde kullan kolyeni. Bebeğe ne işim koydunuz?

Selam kızlar dün kardesimdeydim özlesmisiz hasret giderdik iyi geldi gece olacaktı geldik eve cuma akşamda kardeşim almıştı annemlerde kalmıştım camasir vardı balkonda onları topladim dunden bugun kahvaltiya oğlan illa pudra şekerli börek ddi gittik börek çeşitli az az 20 tl baydik etrafı topladim simdi bi makine accam yarın misafirim olabilir simdi fileye gidip geldim küçük paket içli köftesi var denemelik aldim kiyma çubuk makarna bi tane ananas şili biber bi paket tuz ekmek paket döner buzluk için 73 oraya verdim nakit karttan geçtim dün kiz kardeşime giderken tatli yaptim ddi kurabiye cips fln aldim 25 verdim annemlerin orda pazar vardı ne zamandır çıkmıyorum pazara az yeşil zeytin domates salatalik köy biberi yarimşar kilo aldim karnabahar roka 25 orda harcadım bu ara çok acildim süt ve şu alınacak yarin diğer gün bu hafta marketi sıkı tutarım 🙄🙄

Selam kızlar
Dün pazara çıktım annemle bizimkileride annem ödedi
Sonra markete gittim 200 tl harcadım çok ta bişey almadım aslında ya 2 paket 32 li tuvalet kağıdı un çay sirke ıslak mendil cif sizme peynir hepsi bu kadar
Akşamda misafirlerim vardı buzlugumdan tavuklu börek çıkardım cevizli çörek kısır tatlı yaptım ama ben sadece 1 tane cevizli çörek yedim diyette olduğum için
3 tepsi yapmıştım kalanlarıda buzluga attım iyi oldu
Bugün evdeyiz dışarı çıkıcaktık vazgeçtik soguk
Yarın için plan yaptık annem ve kayınvalidemle çarşıya gidicez gezicez biraz
Birde yarın tartı günüm bakalım bu hafta kilo verebildim mi çok heyecanlıyım🤡

800 tl kenara ayırdım bu yıl daha hiç altın almadım ama nakit para elimde duruyo 4000 tl var kenarda.ahh şu borç verdiğimiz 8 bin lira geri gelse inanılmaz mutlu olucam
Mart ayınıda sabırsızlıkla bekliyorum eşimin iş yeri Mart ayında zam oranlarını açıklıyor ve ayrıca yıllık prim veriyor güzel bir miktar alıcaz diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı inş

Ben de bugün toplamda 60 tl harcadım markette

Beyaz peynir,tavuk göğüs,bir paket mantar,iki paket hindi füme,çamaşır suyu,çubuk kraker,tam buğday ekmek

daha alınması gereken meyve sebze giderim var bugün almadım çocukla taşıyamam diye. Yarın veya öbür gün alırım artık

Selam kızlar sabah kahvaltı yaptık ortalığı topladım malum hiç çamaşır bitmiyor 3 makina kuruttum katladım yerleştirdim,,, eşimle büyük kızım mezarlık ziyaretine gittiler,,,, Bende küçük kızımı uyutup biraz dinlendim,,, akşam yemeğine kayınvalidemle gelecek eşim Adana kebap yapacak bende salata filan yaparım yeter👍👍👍

Bugün büyük kızımın doğumgünü kızım pasta filan istemedi ama eşim dışardan gelirken almış ufak bir pasta yemekten sonra keseriz🥳🥳🥳

Hafta içi kızım arkadaşlarıyla awm ye gidecek 💃💃💃

Bugünkü harcama markette 25 TL
Pasta 100 tl😱😱

Bugünlük başka harcama olmaz inşallahhhh🙏🙏🙏

Selam kızlar sabah kahvaltı yaptık ortalığı topladım malum hiç çamaşır bitmiyor 3 makina kuruttum katladım yerleştirdim,,, eşimle büyük kızım mezarlık ziyaretine gittiler,,,, Bende küçük kızımı uyutup biraz dinlendim,,, akşam yemeğine kayınvalidemle gelecek eşim Adana kebap yapacak bende salata filan yaparım yeter👍👍👍

Bugün büyük kızımın doğumgünü kızım pasta filan istemedi ama eşim dışardan gelirken almış ufak bir pasta yemekten sonra keseriz🥳🥳🥳

Hafta içi kızım arkadaşlarıyla awm ye gidecek 💃💃💃

Bugünkü harcama markette 25 TL
Pasta 100 tl😱😱

Bugünlük başka harcama olmaz inşallahhhh🙏🙏🙏
Evet ya yaş pastalar çok pahalandı 😱
Önceden misafirliğe giderken hep yaş pasta alırdım.
Şimdi küçükcuk yaş pastalar 50lira.

Merhaba kızlar sabah kalktık çok boğazım ağrıyordu istediğim gibi giyemiyorum ki kolay emzirmek için hep atlet üzerine hırka filan üşüttüm 🥺 kahvaltı yaptık ben markete gittim sebze almak için 37 TL harcadım . Eve geldim eşim işe gitti 2 saat . Bende dik süpürge ile evi süpürüp yerleri sildim . Az birşey atıştırdım akşama yine misafir var şube müdürümüz ve ailesi bebek görmeye geliyor . Eşim gelirken cips almış 9 TL Ödemiş . Eve geldi tüm kıyafetler kirliye gitti . Bende makina çalıştırdım. Yüzüme maske yaptım abi bebek uyudu uyandı eşim uyuyor . Makarna salatası için su koydum . Klima için 945 TL verdik. 100 TL çay parası vermiş eşim bu ay denetleme var ekip olacak malzeme az olmasın demişler . Girip çıkış adaçayı ile gargara yapıyorum iyileşeyim diye .

Back
X