Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim aradı Kv Cuma geliyormuş kp ayın 1 inde o bebek bakacakmış bizde eşimle zaman geçirecekmişiz . Çok sinirliyim artık evde ne yemek yaparım ne temizlik bitti Kv yapsın isterse yapmasın umurum değil ben oğlumu emzirip onunla yatacağım
kv iyi niyetli geliyor tuce
Eşinle zaman geçirin sizde dışarı çıkın geezin
Sende dinlen biraz çok iş yapma

Eşim aradı Kv Cuma geliyormuş kp ayın 1 inde o bebek bakacakmış bizde eşimle zaman geçirecekmişiz . Çok sinirliyim artık evde ne yemek yaparım ne temizlik bitti Kv yapsın isterse yapmasın umurum değil ben oğlumu emzirip onunla yatacağım
Ne kadar kalacaklar? Cok kalmayacaklarsa sıkma canini gelir gecer sen bebeginle ilgilen bol bol. Hizmet yapayim diye kendini zora sokma sakin.

Evet bende a101 indiriminden üni Baby stoklamistim. Kızımda kullanıyorum memnunum.
Hayır buzlukta sıkıntı olmaz. Yavaş yavaş yap hazır olsun.
Tamam ozaman haftaya inşallah başlıyim yapmaya bu hafta büyük oğluma vakit ayırmayi düşünüyorum.Annem ve abimin eşi 7-8 pişirimlik(küçük tencrem var o ölçüye göre paketlicekler) yaprak saramasi yapıcaklar difrize koymalik. annem doğuma gelirken getircek misafire pisirirsin yanınada bir kısır patates salatası makarna salat gibi salata çeşidi birde tatli yaparsın 3lü menü olur salata tatlı dolma ikram edersin bebek görmeye gelenlere dedi.
Biraz sigara böreği birazda normal börek sararım diye düşünüyorum.
Mozik yaparım 2 kalıp falan,
Kek yaparım yine 2 kalıp
Biraz tatlı ve tuzlu kurabiye
Birazda dere otlu,peynirli,zeytinli poğaça yaparım yeter Allahın izniyle inşallah 🙏
Sadece tatlı salata yapma işi kalır misafir geleceği zaman.
Kendimize yemek işini bir şekilde hallederim iki arada bi derede ocağa bi kap koyarım inşallah.
Zaten 40 gün annem ve kayınvalide dönüşümlü kalırlar galiba.arada belki bikac gün yanlız kalırsak kalırız.zaten yaz gelmiş olucak oğlum büyük 10 yaşına girecek kardeşinin yanında durup sallasa aglayinca haber verse ben bir şekilde hallederim yemek işini falan.

Tuğçe tadını çıkar. 2 saat bile olsa bebeği emanet edip başbaşa dışarı çıkın. İnan bana iyi gelecek.

Şu sıralar dalgınım arabayı ileri vites yerine geriye almışım duvara çarptım yeni boyanan yer yine göçtü boya catladı😔Eşimede üzülüyorum çok zor sartlarda şuna hep bir sorun çıkıyor oda bunalımda moralsiz hep.Allahım sen gönlümüze göre bir tayin yeri nasip et yarabbim ailece huzur içinde sağlıkla yaşayalım çok birsey istemiyorum.Ögretmeni yazmıs oğlanın sabah ağlamış etkinlik yaparkende hep kopuktu bugün evde bir sorunmu var demiş.Kac gündür babasını soruyor anlayacağınız ailece bitmiş bir haldeyiz.Cok zorlanıyoruz çok dipteyiz çok moralsiziz.
Canım rabbim canınıza zarar gelmesin inşallahhhh 🙏🙏
Dualarımdasın gönlünde ne varsa rabbim onu nasip eder inşallahhhhh❤️❤️❤️

Tuğçe tadını çıkar. 2 saat bile olsa bebeği emanet edip başbaşa dışarı çıkın. İnan bana iyi gelecek.
Ben bebeği kimseye bırakmak baktırmak vs istemiyorum sorun bu zaten . Kendi annemde gelse yine bırakmak istemiyorum ki . Sorun şuan kv nin gelecek olması uzun kalacak olması değil sorun bebek bakımı ile ilgili anlaşamıyoruz . Doktor mama lazım değil dediği halde zorla bize mama aldırıp yedirmeye çalıştı sorun bu

Pazara gittim kızlar o kadar pahalıydı ki herşey
Doğru düzgün sebze meyve almadım bol yeşillik aldım biraz lahana biraz da kereviz
Kendime 2 adet sütyen, 3 adet iç çamaşırı, 1 adet evde giymelik kalın tayt aldım.
Oğluma oyuncak süpürge aldım 😂 evde süpürürken peşimden dolanıyor onla süpürür artık.
15 adet yumurta
Toplamda 115 tl harcadım

Ben bebeği kimseye bırakmak baktırmak vs istemiyorum sorun bu zaten . Kendi annemde gelse yine bırakmak istemiyorum ki . Sorun şuan kv nin gelecek olması uzun kalacak olması değil sorun bebek bakımı ile ilgili anlaşamıyoruz . Doktor mama lazım değil dediği halde zorla bize mama aldırıp yedirmeye çalıştı sorun bu

Şu anda evde mama yok değil mi? Üstelik bebeğin büyüdü maşallah gelişimi yerinde. Doktor mamayı yasakladı de? Dinlemez mi? Eşin kesin konuşsa? Bebeğin düzeni bu, bunun dışına çıkma dese? Benim de kızıma babanne bakıyor ben işteyken. Bu zamanlardaki hassasiyetini çok iyi anlayabiliyorum o yüzden.

Dualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.
Ahh canım az kaldı sabır et.Çok zor eminim yaşadıkların,inşallah en kısa zamanda en güzel yere tayininiz çıkar ve hiç ayrılmazsınız bir daha.Kaza yapmışsın geçmiş olsun.Dualarımız seninle

Ben maaşı değerlendirene kadar altın olmuş 313. Dün iş çıkışı markete uğradım salata malzemesi için kıvırcık 6.49 idi. Antalya tarafında sel filan mı oldu da bu kadar arttı? Bu gidişat ne böyle???😱

Ben maaşı değerlendirene kadar altın olmuş 313. Dün iş çıkışı markete uğradım salata malzemesi için kıvırcık 6.49 idi. Antalya tarafında sel filan mı oldu da bu kadar arttı? Bu gidişat ne böyle???😱
Yoooo annem Antalya’da birşey yok ki 😳

Şu anda evde mama yok değil mi? Üstelik bebeğin büyüdü maşallah gelişimi yerinde. Doktor mamayı yasakladı de? Dinlemez mi? Eşin kesin konuşsa? Bebeğin düzeni bu, bunun dışına çıkma dese? Benim de kızıma babanne bakıyor ben işteyken. Bu zamanlardaki hassasiyetini çok iyi anlayabiliyorum o yüzden.
Mama var ama tarihi geçti 3 hafta kullanılıyor ya o atayım onu dur aklıma getirdin .eşim birşey demez tartıştık zaten onunla da . Olan oldu artık yapacak bir şey yok

Kıvırcık 5 tl idi bugün pazarda
Taze soğan ufacık demet 4 tl, maydanoz roka demet 2 tl.
Karnabahar 5 tl
Brokoli 6 tl
Bu mevsimde olacak fiyatlar mı bunlar. Domates salatalığın pahalı olmasını anlarım ama mevsim sebzeleri çok pahalı

ekranlara kamuoyuna yansıtılmayan gizli enflasyonun sonucu bunlar

Allah Allah senin öyle bir talebinmi olmuşta erken geliyormuş?Bildiğim kadarıyla kaynanan iş güç yapmayıp hizmet bekliyordu :) neyse canım sen sakin ol belki torununu özlediği için erken geliyordur.kayınpederin az kalacaksa kayınvaliden çok kalmak istemiştir ondan öyle ayarlamışlardır.Oda geçer, gelir giderler.sen kendine çocuğuna odaklan keyfine bak,kimse canını sıkamasın

Back
X