Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Amin canim sagol. Gazdan agladigi zaman kendini topluyor kasiyor yani anlasiliyor gazdan agladigi zamanlar. Bu uyumadigi zaman hep aglamakli. Yani bi yere biraksam 3/4 dakika durur sonra aglamaya baslar. Benim oglanda boyleydi cok yiprandim buyutene kadar. Cevremdeki insanlarin bebekleri cok sakin keske benimkilerde oyle olsaydi 😞
Sizin evdeki psikoloji yüzünden o bebek ağlıyor başka birşeyden değil

Altın delirdi bence kendini ne zannediyorsa. Yeşil fasulye cacık salata yaptım buzdolabında çorba da var yeriz . Abi bebeğin altını değiştirip yüz üstü yatırmıştım ve tam olarak ilk kez döndü bugün🥺🧿

Aynı burada o fiyatlar 🥺 ya az önce netten düdüklümün fiyatına baktım ayrıca tencerelerime ve mutfağımı kimseye bırakamayacağımı anladım😫

Bugün de çok yoruldum :ruh:
Sabah kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım dip boyası gelmişti boyattım 70 tl verdim
Geldim ıspanak yemeği pişirdim
Sonra bulaşık makinasını çalıştırdım
Ardından çamaşır makinasını çalıştırdım 2 makina yıkandı astım onları
Nevresimleri degiştirdim
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Toz aldım
Kızı yıkadım
Ben duş aldım
Şimdi makarna koydum sofrayı hazırlıcam
Enerjim bitti
:KK31:

Zeytinyağlı pırasa
Buzluktan imambayıldı
Üzüm hoşafı yaptim
Yedik yemeğimizi

Çok yoruldum bugun.
Hava kararır kararmaz çocuklari uyutacagim

Iyi aksamlar kizlar yemegimizi yedik kizi emziriyorum. Yemekte yayla corbasi kavurmali bulgur pilavi ve patlican sogurtme vardi. Esim e-bebekte 128 tl harcamis oglana bez kiza islak mendil ve bebe biskuvisi almis. Bimdende birseyler almis ama ne kadar harcadi bilmiyorum. Elimde bir miktar para vardi keske altin alsaydim. Benim kizdan dolayi cikma imkanim yok esimde calisiyor hafta ici. Elimize para gecer gecmez altina yatirmak en mantiklisi turk lirasi gittikce deger kaybediyor.

Bu arada esimin 4 yil once gorev yaptigi ile tayin istemek gibi bir dusuncemiz var. Henuz tam kesin degil ama buyuk ihtimalle gidecegiz gibi. Memlekete gelmek bize pek iyi gelmedi orda cok guzel gunlerimiz olmustu. Esim dilekce yazarsam gonderirler diyor ama bakalim hayirlisi. Dua edin kizlar..

Bu arada esimin 4 yil once gorev yaptigi ile tayin istemek gibi bir dusuncemiz var. Henuz tam kesin degil ama buyuk ihtimalle gidecegiz gibi. Memlekete gelmek bize pek iyi gelmedi orda cok guzel gunlerimiz olmustu. Esim dilekce yazarsam gonderirler diyor ama bakalim hayirlisi. Dua edin kizlar..
Merhaba canım.Seni çok tanımıyorum kusura bakma.Memlekette ailelermi huzurunuzu kaçırıyor?

Selam kızlar altın gerçekten aldı başını gitti kaynımın 20 grm borcu kalmıştı 1 ay içinde verecekmiş bekliyoruz bakalım🤔🤔
Tokilerde 27 martta çekilecekmiş hayırlısıyla bekliyoruz bakalım🙏🙏🙏

Dün akşamdan ıspanaklı tepsi böreği yaptım bugünde yanına beşamel soslu tavuklu mantarlı spagettii yaptım yoğurt turşu yedik😋😋biraz önce kızlara da patates kızarttım yediler😍😍küçük kızım bugünlerde hiç durmuyor sürekli ağlıyor mız mız 2 yaş sendromuna erken mi giriyoruz anlamadım valla🤔🤔bütün kemiklerim sızlıyor inşallah hasta olmam yaaa😩😩😩

Bugünkü harcama 2 süt toplam 8 tl👍👍👍👍

Komşum 5 litre süt aldı bana sağolsun pişirmiş geldim mayada verdi bende hemen mayaladım. Bugün öğlen dışarıdan ekmek arası aldım form bisküvi de aldım diyete başlıcam arada yerim toplam 30 TL harcadım yarısı nakit yarısı karttan.

Back
X