Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende başlatacağım demir ilacını,bazen sanki çok yorgun gibi geliyor gözüme.
acaba diyorum değerlerinden mi? Ama hep öyle değil.
muayene de herşey yolunda dedi doktor. Ama kan tahlili yapmadık.
Sütten bir saat sonra mı vermek gerekiyor canım.
D vitaminini bizde decatabs kullanıyoruz.
valla ben ne zman aklıma gelırse o zman verıyorum canım yogunluktan unutuyorum bile. ama süt ve süt ürünleriyle arasında zaman farkı olsa tabi daha dogru.
bebegın küçük daha ondan öyle gelıyordur sana bence,bize de kan tahlili yapılmadı hiç, sağlık ocagı 8.ayda yapıyormus fakat bizim dr 9.ayda yapılmasını istedi.
ah bi hareketlensin kendi yorgunlugunu o zman gör sen :KK48: bizimki evi tam tur atıyor emekleyerek biz de tabi arkadasında

Bence 3 kg belki çok zor ama doğabilir.
Büyük oğluşum 2600 doğdu 2400 e düştü 3.gün 40.gunu 1200 kg almıştı.
Bu bebiste olsa olsa max 2800 doğar.
Cankuş şimdi nasıl kilosu 29da 1500e yakındı bizim 32de 2200 olmuştu şimdi 2600 çok artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla doktor 30gram alır diyor hergün 3ü geçer bence seninds

valla ben ne zman aklıma gelırse o zman verıyorum canım yogunluktan unutuyorum bile. ama süt ve süt ürünleriyle arasında zaman farkı olsa tabi daha dogru.
bebegın küçük daha ondan öyle gelıyordur sana bence,bize de kan tahlili yapılmadı hiç, sağlık ocagı 8.ayda yapıyormus fakat bizim dr 9.ayda yapılmasını istedi.
ah bi hareketlensin kendi yorgunlugunu o zman gör sen :KK48: bizimki evi tam tur atıyor emekleyerek biz de tabi arkadasında
Yaa ne tatlıdır şimdi emekleme halleri, darısı bizimkine :KK36::emir_bebek:

Günaydın.
Bu akşam yemeğe misafirimiz var.
Sabah büyük kızı babası işe giderken babanneye yolladım. Öğlen çıkınca alır gelir. Gelirken market listesi yaptım ekmek sıvıyağ ve süzme yoğurt alacak. Ben de sütlü irmik tatlısı yaptım. İçine portakal kabuğu rendesi ve kırık fındık koydum güzel oldu. Güveç yapacağım onun sebzelerini ve etini kavurdum hazırladım. Şimdi ufaklığı uyutuyorum. Mercimek çorbası ve pilav kaldı. Bir de salonu süpürüp silmem lazım. Sonra inşallah biraz dinlenmeye zaman kalır.

Tünaydın kızlar doktora gittik geldik rota aşısı siparişi verdim 310 TL daha ödemedik ama . Doktora 35 TL ödedim Kv de geldi kahvaltı ettik

101 de finish makina tableti 101 li 34 tl çok uygun geldi bana aldırmayı düşünüyorum

Günaydın herkese
Altın😱😱
Dolar da baskilaniyor sanki. Altın fırlıyor çünkü.
Okuldayim. Dersten 9.30da çıkacağım.
Kahvaltı yhazirlarim sonra eşim gelir.
Dünden kalma 1tane imambayıldı ve bir tabak pırasa var. Öğlen atistiririz.
Akşama ne yapsam🙄
101 de finish makina tableti 101 li 34 tl çok uygun geldi bana aldırmayı düşünüyorum
Sakın alma cnm leke bırakıyor hatta iki pek almıştım komşuma sattım o istedi leke kaldı hep

Yeni bebeğime bez almak istiyorum, stok amacıyla 1 ve 2 numara. Fakat piyasa pek bi pahalı gibi. Bakalım ne zaman uyguna yakalarım.
Bugün 60 lira kahvaltılık malzemeye gitti. Yumurta, kaymak, salam ve sucuk aldık.
Cuma günü tüm faturaları ödicem.
90 TL elektrik
198 TL doğalgaz
81 TL İnternet
250 tl araba vergisi
Nasipse bi tane de altın atmak istiyorum kenara. Bakalım.

Almayayım o zaman sagolun kızlar
Makinaya da bağlı olduğunu düşünüyorum
Biminkini kullanıyorum pırıl pırıl oluyor

Kızlar size birşey soracağım benim hergün bulaşık makinam çalışır 65 derece 50 dk mı daha tasarruflu yoksa 50 derece 2 saat ekonomi mi daha tasarruflu🤔🤔🤔

Kızlar size birşey soracağım benim hergün bulaşık makinam çalışır 65 derece 50 dk mı daha tasarruflu yoksa 50 derece 2 saat ekonomi mi daha tasarruflu🤔🤔🤔
benim 3 program
50
60
70 derece 50 derece tasarruflu bizde ama ben 70 de yıkıyorum tabletler hep kimyasal bari daha sıcak suda yıkasınlar

Back
X