- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #54.441
Herkese günaydınlar bugün detaylı bir temizlik yapacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben ne zman aklıma gelırse o zman verıyorum canım yogunluktan unutuyorum bile. ama süt ve süt ürünleriyle arasında zaman farkı olsa tabi daha dogru.Bende başlatacağım demir ilacını,bazen sanki çok yorgun gibi geliyor gözüme.
acaba diyorum değerlerinden mi? Ama hep öyle değil.
muayene de herşey yolunda dedi doktor. Ama kan tahlili yapmadık.
Sütten bir saat sonra mı vermek gerekiyor canım.
D vitaminini bizde decatabs kullanıyoruz.
Cankuş şimdi nasıl kilosu 29da 1500e yakındı bizim 32de 2200 olmuştu şimdi 2600 çok artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla doktor 30gram alır diyor hergün 3ü geçer bence senindsBence 3 kg belki çok zor ama doğabilir.
Büyük oğluşum 2600 doğdu 2400 e düştü 3.gün 40.gunu 1200 kg almıştı.
Bu bebiste olsa olsa max 2800 doğar.
Yaa ne tatlıdır şimdi emekleme halleri, darısı bizimkinevalla ben ne zman aklıma gelırse o zman verıyorum canım yogunluktan unutuyorum bile. ama süt ve süt ürünleriyle arasında zaman farkı olsa tabi daha dogru.
bebegın küçük daha ondan öyle gelıyordur sana bence,bize de kan tahlili yapılmadı hiç, sağlık ocagı 8.ayda yapıyormus fakat bizim dr 9.ayda yapılmasını istedi.
ah bi hareketlensin kendi yorgunlugunu o zman gör senbizimki evi tam tur atıyor emekleyerek biz de tabi arkadasında
aminn insAllah canımmYaa ne tatlıdır şimdi emekleme halleri, darısı bizimkine![]()
Canım finish çok kötü yaaaaaa ben almıştım geçen sene ama pişman oldum101 de finish makina tableti 101 li 34 tl çok uygun geldi bana aldırmayı düşünüyorum
Hangindoktora gidiyorsun canm biz ibni sına da ki sinan beye gidiyoruz dün gittik bizde gayet memnunuz.Tünaydın kızlar doktora gittik geldik rota aşısı siparişi verdim 310 TL daha ödemedik ama . Doktora 35 TL ödedim Kv de geldi kahvaltı ettik
Günaydın herkese
Altın
Dolar da baskilaniyor sanki. Altın fırlıyor çünkü.
Okuldayim. Dersten 9.30da çıkacağım.
Kahvaltı yhazirlarim sonra eşim gelir.
Dünden kalma 1tane imambayıldı ve bir tabak pırasa var. Öğlen atistiririz.
Akşama ne yapsam![]()
Sakın alma cnm leke bırakıyor hatta iki pek almıştım komşuma sattım o istedi leke kaldı hep101 de finish makina tableti 101 li 34 tl çok uygun geldi bana aldırmayı düşünüyorum
Bizde tanere çok iyi vallaHangindoktora gidiyorsun canm biz ibni sına da ki sinan beye gidiyoruz dün gittik bizde gayet memnunuz.
Ben biminkini hiç denemedim ablamda kullanıyor onu güzel diyorAlmayayım o zaman sagolun kızlar
Makinaya da bağlı olduğunu düşünüyorum
Biminkini kullanıyorum pırıl pırıl oluyor
benim 3 programKızlar size birşey soracağım benim hergün bulaşık makinam çalışır 65 derece 50 dk mı daha tasarruflu yoksa 50 derece 2 saat ekonomi mi daha tasarruflu![]()