- 20 Şubat 2020
- 47
- 138
- 93
- 29
- Konu Sahibi pure hazel
- #54.481
Tüm gün evdeydim ve 0 tl harcadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bereket versin...Iyi pazarlar
Dün pazarda 90 markette 10 lira harcadim
Subat ayi birikimim 1000 lira oldu ancak
Bir de 10 euro
Bu ay ek gida malzemesiydi yatagiydi beziydi derken ancak bu kadar birikim.yapabildim. buna da şükür
Bakalim mart ayinda ne kadar birikecek
Yalnız değilsin dirennnnn ama çok açlık krizi yaşıyorsan akşam yemeğine bir dilim ekmek ekle benim diyetisyen öyle yaPtırdı banaİyi geceler kızlar
İki gündür çok yogunum bazı işler vardı halletmem gereken yarın inş dinlenirim
Bugün pazara çıktım 120 tl harcadım sanırım
Gece aç yatmak çok kötü ya
Kendi kendime motive olmaya çalışıyorum aslansın kaplansın yaparsın diye
3 hafta oldu emek verdim alıştım diyorum diyet moduna ama gece bu saatlerde karnım gurul gurul.Sadece yemek resimlerine bakıyorum gözümü doyuyorum![]()
Iyi pazarlar
Dün pazarda 90 markette 10 lira harcadim
Subat ayi birikimim 1000 lira oldu ancak
Bir de 10 euro
Bu ay ek gida malzemesiydi yatagiydi beziydi derken ancak bu kadar birikim.yapabildim. buna da şükür
Bakalim mart ayinda ne kadar birikecek
Hastaysa aşı yapmazlar.Selam kızlar mutlu pazarlar❤❤❤
Kızım grip olmuş gece zor uyudu geç kalktık kahvaltı yaptık,, ortalığı topladım ,,,evi süpürdüm,, bulaşıkları hallettim,,, makinaya çamaşır attım yıkanıyor ayyy hiç iş bitmiyorrr
Buzluktan tavuk çıkardım eşim mangal yapacak bende salata ayran filan yaparım en sevdiğim
Yarın için kuru patlıcan biber dolma yapacam onları da haşladım akşam doldururum yarına işim olmaz
Yarın kızımın aşısıı var inşallah zorlamaz zaten hasta![]()
Kac aylik kizin canim. Benim kizinda yarin 2 aylik asisi var hiriltisi var az insallah bizimkide rahat gecer. Asi gunlerini hic sevmiyorum ya.Selam kızlar mutlu pazarlar❤❤❤
Kızım grip olmuş gece zor uyudu geç kalktık kahvaltı yaptık,, ortalığı topladım ,,,evi süpürdüm,, bulaşıkları hallettim,,, makinaya çamaşır attım yıkanıyor ayyy hiç iş bitmiyorrr
Buzluktan tavuk çıkardım eşim mangal yapacak bende salata ayran filan yaparım en sevdiğim
Yarın için kuru patlıcan biber dolma yapacam onları da haşladım akşam doldururum yarına işim olmaz
Yarın kızımın aşısıı var inşallah zorlamaz zaten hasta![]()