Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi geceler kızlar
İki gündür çok yogunum bazı işler vardı halletmem gereken yarın inş dinlenirim
Bugün pazara çıktım 120 tl harcadım sanırım
Gece aç yatmak çok kötü ya😑
Kendi kendime motive olmaya çalışıyorum aslansın kaplansın yaparsın diye😂
3 hafta oldu emek verdim alıştım diyorum diyet moduna ama gece bu saatlerde karnım gurul gurul.Sadece yemek resimlerine bakıyorum gözümü doyuyorum😂
Yalnız değilsin dirennnnn ama çok açlık krizi yaşıyorsan akşam yemeğine bir dilim ekmek ekle benim diyetisyen öyle yaPtırdı bana

Selam kızlar mutlu pazarlar❤❤❤

Kızım grip olmuş gece zor uyudu geç kalktık kahvaltı yaptık,, ortalığı topladım ,,,evi süpürdüm,, bulaşıkları hallettim,,, makinaya çamaşır attım yıkanıyor ayyy hiç iş bitmiyorrr:temizlik:

Buzluktan tavuk çıkardım eşim mangal yapacak bende salata ayran filan yaparım en sevdiğim:rapci:

Yarın için kuru patlıcan biber dolma yapacam onları da haşladım akşam doldururum yarına işim olmaz 👍👍

Yarın kızımın aşısıı var inşallah zorlamaz zaten hasta 😥😥😥

Kızım grip olmuş gece zor uyudu geç kalktık kahvaltı yaptık,, ortalığı topladım ,,,evi süpürdüm,, bulaşıkları hallettim,,, makinaya çamaşır attım yıkanıyor ayyy hiç iş bitmiyorrr:temizlik:

Buzluktan tavuk çıkardım eşim mangal yapacak bende salata ayran filan yaparım en sevdiğim:rapci:

Yarın için kuru patlıcan biber dolma yapacam onları da haşladım akşam doldururum yarına işim olmaz 👍👍

Hastaysa aşı yapmazlar.

Kac aylik kizin canim. Benim kizinda yarin 2 aylik asisi var hiriltisi var az insallah bizimkide rahat gecer. Asi gunlerini hic sevmiyorum ya.

Back
X