• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçenlerde bende çok bunaldım evde eşime ve kızlara ben wc ye gidip kafa dinlemek istiyorum lütfen başınızın çaresine bakın dedim

Sonuççç

Kapıyı kapatmamla küçük kızımın kapıya vurması bir oldu :KK70: :KK70:
Benimki neyseki gelemiyor henüz kapılara 😄ama dün duşa girince eşim kucağında getirdi annesi oglusun açıkmis diye 3 dakikada geriye çıktım 😶

Genelgelerle tekrar düzenleme olur memurlar işe gidecek diye kreşleri açıyorlar sanırım kim güvenirde gönderir izin alır rapor almaya çalışır yine göndermez diye düşünüyorum küçük çocuk kişisel temizliğine dikkat edemez taşıyıcı olan çocuklarla biraraya gelip aileye bulaştırabilir ben anneme bırakcam Allah yardımcıları olsun bırakacak yeri olmayanların

Genelgelerle tekrar düzenleme olur memurlar işe gidecek diye kreşleri açıyorlar sanırım kim güvenirde gönderir izin alır rapor almaya çalışır yine göndermez diye düşünüyorum küçük çocuk kişisel temizliğine dikkat edemez taşıyıcı olan çocuklarla biraraya gelip aileye bulaştırabilir ben anneme bırakcam Allah yardımcıları olsun bırakacak yeri olmayanların
Yarin güzel hayırlı haberler alırız inş🤲Bende anneme bırakacağım taşınınca ne yaparız bilmem

Kızlar şimdi nette okudum daha kesinleşmemiş ama bankalar 240 ay 0.49 faizle ev kredisi verecekmiş olabilir mi sizce🤔🤔🤔
Off olmasın bence öyle bişey ev fiyatları 2 katına çıkar 🙈 insanlar ömrünün sonuna kadar kredi öder.Bizim insanımız fırsatçıdır. Öyle bişey olursa evler karaborsaya düşer, kiralar artar.Olan yine garibana olur.

Peki sence bizim çok dürüst kuyumculqrimiz bunu fırsata çevirmezlar mi umarım yapmazlar ama güvenmiyorum. Bizde araba fiyatları biraz nirmale dönsün arabayı değiştireceğiz pure hazel pure hazel bende volvo.nin hactback olanlarını çok beğeniyorum hem çok sağlam hem görüntü olarak güzel.
@Kahveci bi hatun evet hatchback kasası güzel volvonun
Eşim sedan istiyor.

okyonus okyonus kredi faiz oranları düşükken olabilir aslında.
Az bir miktar ihtiyaç kredisi kullanabilirim.
Eşimin yurtdışı birikimine dokunmak istemiyoruz.
Kendi biriktirdiğim altınları bozdurabilirim.
V40 serisimi? Hb olan onlar galiba.Bir ara bende bakıyordum, bir arkadaşım volvonun en kötü arabası dedi 🙈 ama bencede tipi güzel arabanın.Birde içlerini güzelleştirse volvo süper olacak, ama çok kötü iç mekanları.Hala ince upuzun el freni var 🤣 300.000 tl veriyorsun en ucuzuna bir elektronik el freni koymuyorlar.Ama tank gibi araba ,herşeyiyle güvenli süper.Ben onun jeep ini çok beğeniyorum, xc serisi 😊 inşallah herkese gönlündeki en güzel şekilde nasip olur

Bankadan almayacağım 8lira makas var ya yazık günah alırkenden 2tl yüksek satıyorlar.:sinirli:Fiziki alacağım altınıda dolarıda.Param arttıkça krediyi yapılandıracagım.Araba modeli yükseltirim 20 binden fazla para tutmam artık elimde.
Makas farkı dışında kesmeyeceklermi para?Ekstra kesilcek gibi düşünmüştüm ben hala almadımda bakmadımda gerçi sinirden 🙈 alırkenmi satarkenmi kesecekler,yoksa her ikisindedemi 🙄 önceden almış insanlardanda kesmek için kesin satarken keserler 😡

Merhaba kizlar iyi geceler
Bizde karantina fln kalmadi catladik artik tamam :D
Sali gunu esimin mr var. Artik sebep bulunsun cok korkuyorum rahatlamaya calisiyorum.
Is durumu da degisti. Su an refakat izninden mazerete kadar hepsini kullanirim ama sonra yillik izne icim elvermez
Yarin bir kontrol var. Duruma gore annesini cagiracagim biraz tasin altina elini soksun.
Su an yanliz kalmamasi gerektigini dusunuyorum..

Merhaba kizlar iyi geceler
Bizde karantina fln kalmadi catladik artik tamam :D
Sali gunu esimin mr var. Artik sebep bulunsun cok korkuyorum rahatlamaya calisiyorum.
Is durumu da degisti. Su an refakat izninden mazerete kadar hepsini kullanirim ama sonra yillik izne icim elvermez
Yarin bir kontrol var. Duruma gore annesini cagiracagim biraz tasin altina elini soksun.
Su an yanliz kalmamasi gerektigini dusunuyorum..
Doğru düşünüyorsun canım.Ama sıkma canını inşallah herşey tertemiz çıkacak, geçici birşey diye düşünüyorum.aşırı strese bağlı.Biraz da kendine dikkat ederse bişeyi kalmaz.Sen nasılsın bu arada, sende bir ara baya rahatsızlanmıştın, sonuçta ne çıkmıştı tam hatırlayamadım ama ,iyisin dimi.Dikkat et sende kendine

Doğru düşünüyorsun canım.Ama sıkma canını inşallah herşey tertemiz çıkacak, geçici birşey diye düşünüyorum.aşırı strese bağlı.Biraz da kendine dikkat ederse bişeyi kalmaz.Sen nasılsın bu arada, sende bir ara baya rahatsızlanmıştın, sonuçta ne çıkmıştı tam hatırlayamadım ama ,iyisin dimi.Dikkat et sende kendine

Ben iyiyim cok sukur bir kac takviye kullaniyorum iyi geliyor
Ama cok korktum ve emin oldugum bir sey var su an esimin saglikli olmasi mucize. Bir sey var beni bulun diyor bu stresi dagitmamiz yada herhangi birsey olabilir. Halini hic begenmiyorum hissediyorum ariyorum insallah bulucam
Ben iyiyim komsuculuk misafirlik fln kafayi kirdik ztn 2 defadir marketten gelen cogu seyi yikamiyorum yetti gayri aa
Bugun anneme dogum gunu yaptik hamile bir arkadasi geldi dusun :D

Kızlar hedefler nasıl gidiyor bu arada.
Tutturabilecek miyiz
Eşim ay sonu maaş alıyor, bu ayı bitirmek üzereyiz, iki aydır evde olduğumuz için harcama kalemleri standart ve tespit edilmesi kolay. Nisan ayında ayrintili bütçe yaptım bu ay da yaptım 30 mayis itibariyle belli olacak benimki 😅

Tesekkur ederim, buyuk ihtimal ev pesinati olacak.
Buradaki durumunuz belirli ise ev almak en mantıklı iş kira öder gibi ev sahibi olunuyor. Boşa dünya kadar kira veriyoruz 🙄
Inşallah söyle bahçeli güzel bir ev alırsınız 🤗

Kesinlikle doğru diyorsun hergun ağır spor.cocuk doktorumuzda sakin diyet falan yapma bebek senden beslenecek demisti diyete ne hacet tuvalete gitsem kâr sayıyorum zaten yarı aç yaşıyordum 1 aydır şimdi laktoz alerjisinden tam aç sisteme döndüm saf suyla besleniyorum😂
Annem geçen gün diyorki banyoya git telefonunuda al wc ihtiyacini hallederken hem tlf bak hem dinlen diyor 🤩tek kacabildigim yer orası aynısını Görümcem yapardı tuhafıma giderdi ama iki çocukla gerçekten öyle oluyormuş.
+1 de benden hem ağır spor hem açlık diyeti 😅 gerçi ben o günleri atlattım çok şükür. 2 aydir da esim evde olduğu için yemeğimi rahat rahat yedim. Ama Wc den bağıra bağıra şarkı söylemişliğim var daima yalnızdım 😄
Iki bebisi düşünemiyorum bile. Simdi bile 2 dk bakmasak hemen emekleyip bi zarar işliyor, kitap yirtip yiyor falan🤪

Geçenlerde bende çok bunaldım evde eşime ve kızlara ben wc ye gidip kafa dinlemek istiyorum lütfen başınızın çaresine bakın dedim

Sonuççç

Kapıyı kapatmamla küçük kızımın kapıya vurması bir oldu :KK70: :KK70:
Ay ben de eşime diyorum ki artık ben bi is yaparken sakin gelmeyin hem kafam dinlensin. Yoksa annesi annesi diye peşimde dolaniyolar ne anladım ben bu işten 😅

Market siparişi verdik yarin gelecek. Gelen ürünlerin durumuna göre ne kadar tutacak gelince belli olur.
Valla iki gündür maskemi takip yuruyuse çıkıyorum 1 saat. Zaten dogumdan beri evdeyim ortadan ikiye ayrılacağım artık.

Kizlar bankadan altin ve döviz alımına gelen vergi nasıl uygulanacak biliyor musunuz?
Y Yuppiyayye gibi benim de aklımda çok soru işareti var.

Bir de ben fiziki altin alamiyorum saklamak çok problemli asla cesaret edemem. Sadece bankadan gram altın alabilirim.Biz düğünden sonra balayına giderken 1 haftalığına bankadan kasa kiralayıp altinlari oraya bırakıp gittik. Dönünce de hepsini bankaya verip karşılığı gram altını hesabımıza aktardık.

Back
X