- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.281
Evet canım 22.00 kadarPazartesi ise basliyorum
Esim de 8inde basliyor misss. Esime haziran icin 2160 tl kisa odenek cikmisti. Iyi oldu normal maas alacak olmasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 22.00 kadarPazartesi ise basliyorum
Esim de 8inde basliyor misss. Esime haziran icin 2160 tl kisa odenek cikmisti. Iyi oldu normal maas alacak olmasi
İstanbul'da dahil mi
Evet bütün şehirlerde kalktıİstanbul'da dahil mi
Yok almadım fiyat sordum dışarı cikmiske@Spizella profil resmin harikaaa
Büyüyünce kızını oğluma isticem
B Bugunneselibirgun geçmiş olsun. Aldın mı peki altın.
Ben cumhuriyeti hiç sevmiyorum 1 TL gibi o ne öyle yA alınca hiç tatmin olmuyorum![]()
Kv de ben 1 yaşında bıraktırdım bezi diyor da acaba olur mu diye düşünüyorum![]()
Çok şükür Allah’a
Darısı 3. Aşama tayinler 4.aşama dönüş tarihlerinin belirlenmesi 5.asama taşınmaya yarabbimÇok şükür Allah’adarısı ikinci aşama olan bizim izinlerin açılmasına
Of çok amin çokkkkkDarısı 3. Aşama tayinler 4.aşama dönüş tarihlerinin belirlenmesi 5.asama taşınmaya yarabbim![]()
Cocuklara yasak devam ediyor
Geçmiş olsun canımKızlar bugün yemek hazırlayamadim genel olarak bir üşüme halı var. Vücudum fena ağrıyor.
İlaç içip marketeçıktım bulaşık makinesi için tuz aldim tüller için beyazlatıcı aldım
ekmek için biberle salatalık aldım
toplam 20 lira tuttu...
eve gelip çamaşır yıkadım oğlanla uuyudum çamaşırları serdim. İki gündür ders çalışma planima uyamiyorum.bu beni çok rahatsız ediyor
birikim konusunda benim bu sene için bir hedefim yok çünkü düzenli bir gelirim yok malesef
elime geçenleri öncelikleri alarak birikime ayırıyorum. Az çok rabbim bereketini arttirsin birikimlerimizin
oglandq bugün beni çok üzmedi anladı biseyler olduğunu öpüyor üstüme örtü örtüyor
merhametli sipam
Cocuklara yasak devam ediyor
Simdi ben cocuklarımı alıp baska sehre gidebilecek miyim
Eşimle konuştuk yarın sürpriz olabilir demişler
Hiç bilmiyorum canım ya net bişey söylemediCocuklara yasak devam ediyor
Simdi ben cocuklarımı alıp baska sehre gidebilecek miyim
Çok güzel bir seçenekHiç bilmiyorum canım ya net bişey söylemedi
Haftasonu yasağını bile açıklama yaparken söylemedi sonradan açıkladılar
Bende bir sonraki haftasonu piknik düşünüyorum bizim zeytinlikte![]()
Ben istemezdim gitmesini yanımızda olsun sağlıklı olalım yeter çok riskli şu zamanda birkaç ay önce Libya için isteyenlerin listesi alınmıştı eşimde gitsem evin borcunu çabuk kapatırız dedi sakın yazdırma yavaş yavaş öderiz canımız sağolsundaSeneye gitsin kız 6ay hasretlik çekerim onun için![]()