• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

MAYIS AYI HARCAMALARI

400 aidat

Dun 2.5 porsiyon börek, 3 tane unsuz cookie, 2 tane cappy meyvesuyu 74.5
Bugun domates, tuvalet kagdi, kagit havlu, elde bulasik deterjani, ekmek, yogurt, sut damlası 56 tl
Toplam 572 tl olan harcamamiza ekliyorum; 702.50

Esimin kredi karti 1644 tl
Icinde;
Benim anneler gunu hediyem 189 tl
Mutfak rafi 188 tl
Berjer koltuk 459 tl
4 adet yastik 136 tl×4 E Esila09 tavsiye etmisti climarelle olani aldik henuz gelmedi
119 oral b dis fircasi
4 kere ogluma balık siparisi 25 tlden; 100 tl
40 tl kapiya paspas

2750 tl + faturalar.
Faturalari bilmem esim soylemez 😂

Cok karli bir ay oldu. Cogu aylik harcama degil eve genel masraf. Allaha sukur 😂
kurabiye unsuz diye mi o kadar pahali 😂😂

MAYIS AYI HARCAMALARI

400 aidat

Dun 2.5 porsiyon börek, 3 tane unsuz cookie, 2 tane cappy meyvesuyu 74.5
Bugun domates, tuvalet kagdi, kagit havlu, elde bulasik deterjani, ekmek, yogurt, sut damlası 56 tl
Toplam 572 tl olan harcamamiza ekliyorum; 702.50

Esimin kredi karti 1644 tl
Icinde;
Benim anneler gunu hediyem 189 tl
Mutfak rafi 188 tl
Berjer koltuk 459 tl
4 adet yastik 136 tl×4 E Esila09 tavsiye etmisti climarelle olani aldik henuz gelmedi
119 oral b dis fircasi
4 kere ogluma balık siparisi 25 tlden; 100 tl
40 tl kapiya paspas

2750 tl + faturalar.
Faturalari bilmem esim soylemez 😂

Cok karli bir ay oldu. Cogu aylik harcama degil eve genel masraf. Allaha sukur 😂

A cok sevindim gule gule kullan.
Ben simdi esimi yatiriyorum yastik isinip bunalmasin diye. Cok rahat ediyor.

Ayyyy hiç işim bitmiyor 10 buçuk da kalkarsak iş biter mi🤪🤪🤪

Ortalığı topla evi süpür sil çamaşır ser toz yatak odasının camını sil maşallahhh 5 cam bir de kapının camı offfffffff😩😩😩

Yoğurt çorbası yaptım
Hamburger köftesini hazırladım
Yanına patates soğan filan ohhhh misssss:kk77:

Büyük kızım ne zamandır adidas süperstar istiyordu bi türlü indirime denk gelmedi dün trendyolda baktık inmiş 590 tl
Küçük kızıma da zeka dikkati güçlendirme kitabı sipariş verdim 80 tl
10 tl ekmek cips

Günün harcaması 680 tl👍👍👍👍

Ayyyy hiç işim bitmiyor 10 buçuk da kalkarsak iş biter mi🤪🤪🤪

Ortalığı topla evi süpür sil çamaşır ser toz yatak odasının camını sil maşallahhh 5 cam bir de kapının camı offfffffff😩😩😩

Yoğurt çorbası yaptım
Hamburger köftesini hazırladım
Yanına patates soğan filan ohhhh misssss:kk77:

Büyük kızım ne zamandır adidas süperstar istiyordu bi türlü indirime denk gelmedi dün trendyolda baktık inmiş 590 tl
Küçük kızıma da zeka dikkati güçlendirme kitabı sipariş verdim 80 tl
10 tl ekmek cips

Günün harcaması 680 tl👍👍👍👍

Gule gule giysin 💙

Bisiy dicem ama beni yanlis anlama.
Biraz fazla mi sagliksiz besleniyorsunuz? Tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama en zipir mutfak alisverisi ve menuleri sende goruyorum 😂

Gule gule giysin 💙

Bisiy dicem ama beni yanlis anlama.
Biraz fazla mi sagliksiz besleniyorsunuz? Tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama en zipir mutfak alisverisi ve menuleri sende goruyorum 😂
Teşekkür ederim canım🥰🥰🥰

Yok kız ne yanlış anlaması doğru diyorsun tabiki de ama yemiyorlar bende istiyorum sebze yemekleri filan yapmak ama yok yapınca da yemeği yemeyip oturup sucuklu yumurta filan yiyorlar napim bende gönüllerine göre yapıyorum arada sebze filan yapıyorum tabiki ama genelde böyle besleniyoruz😰😰😰

Gruplarda geziyorum tayin haberleri için.1-5-8-12 Haziran diye bir sürü söylenti var bugün açıklanır inş. Daha neyi bekliyorlar bilmiyorum.Aralıkta tercih yaptık kaç ay oldu yazık gunah valla.Daha tayin isteyecegım ev toparlanacak ev bulunacak corona tekrar hortlamadan taşınmak lazım yine yollar kapanırsa kaldık.Acıklansa insanlar işine bakar ona göre kendini ayarlar herkes yerine yerleşir.Sabrımın sonundayım Allahım sen tez vakitte feraha çıkar🤲

Ben iyiyim cok sukur bir kac takviye kullaniyorum iyi geliyor
Ama cok korktum ve emin oldugum bir sey var su an esimin saglikli olmasi mucize. Bir sey var beni bulun diyor bu stresi dagitmamiz yada herhangi birsey olabilir. Halini hic begenmiyorum hissediyorum ariyorum insallah bulucam
Ben iyiyim komsuculuk misafirlik fln kafayi kirdik ztn 2 defadir marketten gelen cogu seyi yikamiyorum yetti gayri aa
Bugun anneme dogum gunu yaptik hamile bir arkadasi geldi dusun :D
Anenin arkadaşımı hamile 😱 ya artık alışmaya başladık duruma.Normal gelmeye başladı herşey.Mesafeli şekilde herkes komşuculuk oynuyooynuy.Bende sadece abla abim ve yeğenlerimle görüşüyorum.Ama mesafeli olarak tabi.Oda nadir olarak.Allah yardım etsede bir an önxe bitse şu iş.Eskisi gibi olamayız artık

Biraz unsuz diye biraz da kuzguncuktan aldik diye 😂
Börekler ve cappyler 35.50 bunu cengelkoyden aldik.
Cookie tanesi 13 tl idi 39 tuttu.
Canım sen hangi semttesin
Kuzguncukta eşimle çok gezdik flört zamanı 😍😍
Ben fıstıkağacında çalışıyordum o dönem eşim beni alırdı sahile inerdik kuzguncugu gezerdik ah ah anılarım depreşti ne güzel günlerdi 😍😍

Ogluşun öğretmeni aradı okuldaki eşyalarını toplamışlar alın diye gittik onları aldık birde hediye paketi hazırlamışlar puzzle oyun hamuru boya kalemi v.s sevindi kuzum
Biraz gezdik geldik

Pastasını yaptım
Tavuk mantar sote yaptım dünden çorba pilav var yiyip uçurtma uçurmaya bisiklet binmeye çıkacağız 👏👏

Canım sen hangi semttesin
Kuzguncukta eşimle çok gezdik flört zamanı 😍😍
Ben fıstıkağacında çalışıyordum o dönem eşim beni alırdı sahile inerdik kuzguncugu gezerdik ah ah anılarım depreşti ne güzel günlerdi 😍😍

Cok guzel yer di mi kuzguncuk :)) evler biblo gibi. Biz cok seviyoruz normalde ayda 1 2 gider gezeriz de coronadan beri ilk kez gittik.

Ben Suadiye'deyim.

Günaydın kızlar
74 tl dogalgaz faturası geldi ısınma yok artık 20 nisanda kapandı
80 üzeri gelirdi 10 tl bir düşüş oldu

Bugün ogluşun doğumgünü 5 yaşını doldurdu kuzum 🤗🤗
Pastasını evde yapacağım akşam kutlarız
Oğlum ağır abi iki gün önce oğlumun doğum gününü kutlayacağız dedik hayırrr diye bağırdı hiç sevmiyor böyle merasimleri sıpa 😂😂
Canım mıtlu sağlıklı huzurlu yaşları olsun oğluşununnnnn🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳🥳🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍

Back
X