• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar hava serinledi iki gündür. Kızlar yolunuz diyarbakira düşerse mutlaka haşan paşa hanın da kahvaltı yapın. Koskocaman tarihi bir han bir sürü çeşit kahvaltılık ayyy sabaha sabah aklıma geldi
Diyarbakır dagkapida ciğer şiş yemistik eşimle flört ederken🙈
Süperdi herşey..

Pazartesi mesai başlıyor evde bunaldım iyi olacak hem zaman geçer hem kafam dağılır.Yarın akşam anneme gideriz oğlana annem bakacak bende işe annemden gelip gidecegım.İnşaat yapıyorlar bana gelemez ustalar falan gelecek işleri yoğun.Benzin masrafım falan olacak giderlerim artar artık.

Diyarbakır dagkapida ciğer şiş yemistik eşimle flört ederken🙈
Süperdi herşey..
Bak bide o var 🤒diyarbakililar sabah erkenden yiyor kahvaltı niyetine burda da buryan var sabahları yenilen sırf kuzu eti tuce_tuce tuce_tuce aran nasıl buryanla kim der bu kadın egeli diye 😁😁çok seviyorum gdogu mutfagini

Kahvaltı için pankek yapıyorum oğlan çok seviyor bende yerim.Temizlik yapacağım biraz siler süpürürüm.Yarın anneme geçiyoruz zaten artık eve eşim gelince eşya toplamaya geliriz.Haziran maaşımdan halı yıkatmak için bütçe ayıracagım.Temmuz maaşından arabayı bakıma sokmak için bütçe ayıracağım.Eşim dönünce Ağustos maaşıyla adak kesecegım sonra taşınma falan başlar bakalım hayırlısı hareketli bir döneme giriyoruz sağlıcakla kolaylıkla huzurla atlatalım ıns bu dönemi.Tayin bekleyişi Pazartesi’ye kaldı

Bak bide o var 🤒diyarbakililar sabah erkenden yiyor kahvaltı niyetine burda da buryan var sabahları yenilen sırf kuzu eti tuce_tuce tuce_tuce aran nasıl buryanla kim der bu kadın egeli diye 😁😁çok seviyorum gdogu mutfagini
Ben bir kez yedim oda eşya döşemeye gelmiştik nişanlıydık koyun kuzu sevmiyorum 🤣

Günaydın :KK19:Canım seninle kahve içmek istedi birden:dondurma:Bugün benimle kahve içmek zorundasın artık😂aynı saatte kahve yapıp foto atalım bari birbirimize🥳
Fal çevirdim bile 🤣🤣🤣🤣 keşke bu tarafa gelseniz seninle görüşmek istiyorum valla

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 62
Dün alışveriş yapmıştım meyve sebze yarım kilo yeşil zeytin + 3 litre çiğ süt 96 tl

şok market peynir hindi füme kakao 1 litre süt birkaç ıvır zıvır 55 tl

sonra eşim çıktı kendine göre birşeyler almış ortalama 100 tl sanıyorum

haftayı böyle kapattık . Eşim pazartesi işe başlayacak , o yokken çocukla çıkamam belki diye biraz fazla aldık herşeyden.

Back
X