• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar o çıkan rrrklamlar siz en çok internette veya en son ne aradiysaniz ona yönelik çıkıyor
Ben geçen giysi baktım giysi çıktı
Ev aleti baktım ev aleti çıktı
Dünde yatak örtüsü baktım onun reklamı çıkıyor
Südyen ve fincan bakmadım ben hiç:işsiz:Beni kandırmaya çalışıyorlar bence😂

Bak bide o var 🤒diyarbakililar sabah erkenden yiyor kahvaltı niyetine burda da buryan var sabahları yenilen sırf kuzu eti tuce_tuce tuce_tuce aran nasıl buryanla kim der bu kadın egeli diye 😁😁çok seviyorum gdogu mutfagini
Benim eşimde doğulu özel günlerde kahvaltıda ciğer vs yiyorlargecen
Ciğer kaldı kahvaltıya koydum
Ne biçim Urfalı sin ciğer yemiyosun dedim
Paşam bizim ciğer tavuk ciğeri diye yemiyormus
Onlar kuzu ciğeri yermiş 🙄😏😖 tersinden kalktı zaten bugün herşeye muhalefet

Sabah bende kızlara pankek yaptım çok güzel yediler🥰🥰

Biraz önce de yoğurt çorbası içtiler küçük kızımı uyuttum büyüğüm ders çalışıyor ben yine bir kahve yaptım azıcık keyf edeyim işler beni bekler :temizlik: :temizlik:

Buzluktan tavuk çıkardım düdüklüde bezelye havuç patates sarımsak filan pişireceğim yanına da bulgur pilavı salata 😋😋😋

Benim eşimde doğulu özel günlerde kahvaltıda ciğer vs yiyorlargecen
Ciğer kaldı kahvaltıya koydum
Ne biçim Urfalı sin ciğer yemiyosun dedim
Paşam bizim ciğer tavuk ciğeri diye yemiyormus
Onlar kuzu ciğeri yermiş 🙄😏😖 tersinden kalktı zaten bugün herşeye muhalefet
Koca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydin😎😎 karantina herkesi etkiliyor eşim çok ilimandir içinde nasıl bir aslan çıktıysa 2 haftadır evde bi gerginlik var 👽👽

Koca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydin😎😎 karantina herkesi etkiliyor eşim çok ilimandir içinde nasıl bir aslan çıktıysa 2 haftadır evde bi gerginlik var 👽👽
Biz karantinada bile ayrıydık birbirimizi hiç tanımaya fırsat olmadı çocuk 5yasında 9yıl olacak evleneli hala flörtüm gibi adam:confused:

Cedric1003 Cedric1003 babet almak istiyorum ama buradan hiç alışveriş yapmadım şuan mecburum birkaç yere baktım ve hiç bulamadım 😖

Netten al olmazsa iade et boşver gezip yorma kendini😂
Yaaaa evi kredisiz almak istiyorum dur bakalkm😀 1+1 veya 2+1 gibi 🤪 trendyoldan ayakkabı buldum ama izne yetişmez trendyol çok gıcık izne gitmeden lazım

Back
X