- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.521
MemleketBorç yiğidin kamçısıNereden alacaksın evi hangi şehir düşünüyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MemleketBorç yiğidin kamçısıNereden alacaksın evi hangi şehir düşünüyorsun
Koca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydinkarantina herkesi etkiliyor eşim çok ilimandir içinde nasıl bir aslan çıktıysa 2 haftadır evde bi gerginlik var
![]()
Tucee aklıma soktun ev diye baktım bizim burada teraslı 130 metre 165 bine bir ev buldum içi güzel ama odalari net cekmemisler daire 4 yıllık bina 10 yillikmisMemleketaman dur borç lazım değil şuan
Az kaldı sabırBiz karantinada bile ayrıydık birbirimizi hiç tanımaya fırsat olmadı çocuk 5yasında 9yıl olacak evleneli hala flörtüm gibi adam![]()
Kemal tanca vardı o da kapandı ben altın dışında bişey almıyorum burdanCedric1003 babet almak istiyorum ama buradan hiç alışveriş yapmadım şuan mecburum birkaç yere baktım ve hiç bulamadım
![]()
Yarından itibaren bir nevi sürü bağışıklığına geçirildi zaten 2 yıl içinde herkes bu hastalığına yakalanacak bilim insanlarının söyledikleri bu yönde. Ben okula başladıktan sonra eve Çinli gelse müdahale etmemtuce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek
Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?
Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.
Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?
tuce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek
Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?
Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.
Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?
Urfadayken ciğer yiyemedim normalde ciğeri çok severim ama bir yerde yemiştim beğenmemiştim bir daha da yemedim.fırına hep tepsi gönderirdim yemekler harika olurdu, tırnaklı falan özlediğim tarafıBenim eşimde doğulu özel günlerde kahvaltıda ciğer vs yiyorlargecen
Ciğer kaldı kahvaltıya koydum
Ne biçim Urfalı sin ciğer yemiyosun dedim
Paşam bizim ciğer tavuk ciğeri diye yemiyormus
Onlar kuzu ciğeri yermiştersinden kalktı zaten bugün herşeye muhalefet
Kira da evin var mı canım eşim bahçeli ev diyor ben ilk önce bir daire alalımİnşallah olur bende bahçeli hir ev istiyorum bu şartlar altında zor ama
Olsun isteyelim
Olur belki
Yok daha belli olmadıtuce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek
Canım düğün takımlarıyla Urfa'da alınan ve kredisi ödenmiş bir ev var daKira da evin var mı canım eşim bahçeli ev diyor ben ilk önce bir daire alalım![]()
Orda yemek kolay ya evde yemek pisirmiyolarUrfadayken ciğer yiyemedim normalde ciğeri çok severim ama bir yerde yemiştim beğenmemiştim bir daha da yemedim.fırına hep tepsi gönderirdim yemekler harika olurdu, tırnaklı falan özlediğim tarafı