• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Koca ciğeri yaparım beni kızdırma deseydin😎😎 karantina herkesi etkiliyor eşim çok ilimandir içinde nasıl bir aslan çıktıysa 2 haftadır evde bi gerginlik var 👽👽
😝😝Üf evet cidden çok ters etki yaptı karantina onlara ama yine dışarı çıkıyor bugunde mal getirmek için dışarı çıktı mecburen yarın mal sarcaklar pzt iş yin

Slm kızlar
Markete 215tl
Kuruyemişçiye 116tl
Menüde et,salata ve makarna Var .
buzluktaki 5 tane enginarı yarına pişireceğim yenileri çIktı. İnstagramdan kavanozda satılanlardan almak istiyorum . Buzlukta yer kaplamasın. Benim eşim de çok çabuk sinirleniyor. Her şey üst üste gelmiş gibi tepkileri arttı.

Evi topldım süpürdüm. çamaşır işlerini hallettim eşimle salon halısını makine ile yıkadık koltukları da yıkayacağız uzaktan ders saati geldi onun başına geçti bitsin onlar da temizlenecek
Ufaklık uyuyor kalkmadan yemeği de yapacağım
Patlıcan kebabı, oğlum yanına makarna ve 🥔 kızartması istiyor onları yapacağım bir de salata tamamladır.
Bugün itibari ile kolileme işlerine başladım kullanmadığım eşyaları topluyorum.

Biz karantinada bile ayrıydık birbirimizi hiç tanımaya fırsat olmadı çocuk 5yasında 9yıl olacak evleneli hala flörtüm gibi adam:confused:
Az kaldı sabır 😍en azından çocuk yapacak vakti bulmuşsunuz 9 yılda böyle bak duruma😃😃
Cedric1003 Cedric1003 babet almak istiyorum ama buradan hiç alışveriş yapmadım şuan mecburum birkaç yere baktım ve hiç bulamadım 😖
Kemal tanca vardı o da kapandı ben altın dışında bişey almıyorum burdan 😃😃şöyle yap giderken batman park a veya Diyarbakır abak yol üstü zaten.oralarda mutlaka bulursun hatta forum da ceylan da hersey var hiç burdan bişey alma bosyere

tuce_tuce tuce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek

Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?

Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.

Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?

Okuyamadim pek

Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?

Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.

Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?
Yarından itibaren bir nevi sürü bağışıklığına geçirildi zaten 2 yıl içinde herkes bu hastalığına yakalanacak bilim insanlarının söyledikleri bu yönde. Ben okula başladıktan sonra eve Çinli gelse müdahale etmem 😎 dediğin gibi 3 yıl evden çıkmadan belki yakalanmayız o da imkansız dikkat ederek bişeyler yapılabilir

Okuyamadim pek

Biz villa kiralayacagiz sanirim
Otellere giderim ama tek dusunduren hepa filtre
Biz hastahaneye gidince biraktik tedbiri fln kalmadi
Sonra komsuya da gittik anneme de gittim kardesime de
Ztn devlet herkesi birden sokaga suruyorsa oda bikti gibime geliyor
En azindan vaka sayisi en fazla olan 5 il ve hala cikis hizi ilk 5te olan 5 il evde kalsaydi o kdr kamu calisani o kdr sektor sokaga cikicak ne fazla otobus var ne servis nasil mesafe korunacak minibuslere ceza yaziliyor polis binmeyin diyor gidiyor ben neler olacagini cok merak ediyorum
Istanbul pazartesi sapanca karasu cebeciye kosacak. 15 gun daha dayanirim sonra bende bu is bitti tamam sinav donemi de geliyor ztn.

Tatile gitmezsem hem kisin sinuzitten ölüyorum hem d vitamini lazim mahvolurum ya evden sahile git gel yapariz yada villa bulacagiz yoksa bu kis gecmez
Biz yakin zamanda eve tikilmadan once 2 gece kacamak yapmistik iyki diyorum gitmisiz bize cok guc verdi

Kızlar bu hafta dogumdan sonra ilk defa evden çıktık.haftaya aşılarımız var diye bu hafta cıkalım dedik.birgün babanneye birgün annaneye gittik.kayınvalideme cat kapı gittik gibi oldu.benim kız gezmek istiyomuş ikisindede sessiz sessiz oturdu.annem ceyrek babannem para verdi yumurtalarımızı aldık.bende cok mutlu oldum 2.5 aydır evdeydim.bebişin agzı hep salyalı küçük aslında dişe mi hazırlık yapıyor.elini yumruk yapıp agzına sokuyor

Benim eşimde doğulu özel günlerde kahvaltıda ciğer vs yiyorlargecen
Ciğer kaldı kahvaltıya koydum
Ne biçim Urfalı sin ciğer yemiyosun dedim
Paşam bizim ciğer tavuk ciğeri diye yemiyormus
Onlar kuzu ciğeri yermiş 🙄😏😖 tersinden kalktı zaten bugün herşeye muhalefet
Urfadayken ciğer yiyemedim normalde ciğeri çok severim ama bir yerde yemiştim beğenmemiştim bir daha da yemedim.fırına hep tepsi gönderirdim yemekler harika olurdu, tırnaklı falan özlediğim tarafı

Okuyamadim pek

Yok daha belli olmadı

Back
X